Šta je novo?

Firefox-nestali bookmarksi

• Začetnik teme Začetnik teme zacool
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zacool

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2005
Poena
319
ZNaci desilo se nesto vrlo cudno, nestali su mi svi bookmarksi iz firefoxa. Jutros sam odradio onim disk cleanup-om ciscenje racunara jer mi je nestajalo mesta na disku i sad nemam ni jedan bookmark...
Sta se to zbilo???

Verovatno si ih obrisao.
Uvek ih bekapuj pre nego sto radis neke slicne operacije.
Inace - bookmarksi su ti uvek u "profile\bookmarks.html", a mozda su jos uvek tamo, pa pogledaj ako jesu samo ides na bookmarks, organise bookmarks, pa imas opciju file->import i sve ostalo treba da znas sam dalje 🙂

Pozz

ZNaci desilo se nesto vrlo cudno, nestali su mi svi bookmarksi iz firefoxa. Jutros sam odradio onim disk cleanup-om ciscenje racunara jer mi je nestajalo mesta na disku i sad nemam ni jedan bookmark...
Sta se to zbilo???

Imam slican problem na jednoj masini u firmi (instalacija Windows-a nije bas OK)...
Kada dial-up zaglupi (desava se), kada resetujem masinu, Firefox pogubi sve bookmark-ove... Provereno vise puta 🙁

Meni se to sad desilo prvi put, proverio sam, obirsani su, ali nije mi jasno zasto mi sad ne dozvoljava da stavim bookmark kao sto sam i ranije radio, vec kad pokusam da to uradim nista se ne desava 🙁

Meni se desilo da kada sam upalio firefox (2.0) svi bookmarksi, teme ... sve sve se vratilo na default, znaci kao da sam instalirao na golu masinu. Bookmarkse sam nasao sacuvane u nekom durektorijumu (pravi backup ili tako nesto) a za ostalo sam se snalazio 😉

vidim da nisam jedini

Ja koristim Portable FireFox 2.0 i on cuva automatski bekap bookmarkova u Firefox/Data/Profile/bookmarkbackups folderu. Ne znam kako obican FireFox to radi, ali pretpostavljam da postoji.

I meni se to bilo deslio, i bio sam poludeo.

I meni su nestali na Mac-u otkako sam presao na Firefox 2.0. Znaci, verovatno je problem do Firefox-a...

Poslednja izmena:
Umesto MozBackupa bolje je ručno kopiranje profila 🙂

I meni i na 1.5x i 2.x redovno nestaje History u slucaju da masina blokira i resetujem je.

Nazad
Vrh Dno