Šta je novo?

Firefox koči.Freeze....

eno

Slavan
Učlanjen(a)
26.03.2006
Poena
304
zašto mi pri paljenju firefox-a zamrzne?

nekad odmah,nekad poslije 2 min. rada nekad poslije 10 minuta rada...

i odma se odmrzne i nastavi sa radom.

neko mi je pominjao zbog prenatrpanosti bookmarks-a,ali očistih sve bookmarks-e i opet isto...

zna li neko kako ovo da mi se ne dešava?

Ja koristim verziju 1.5 i nemam tih problema. Ni sa starijim verzijama nisam imao tih problema !! Probaj da je deinstaliras i ponovo instaliras ! Mozda ti to resi problem !

koliko je bagovit, spor i nesiguran taj firefox da ne mogu da razumem da to ljudi jos nisu provalili i da ga jos uvbek koriste i pate se sa njim......alo ljudi, pomozite sami sebi -onoo sto je nekad bio firefox danas je opera.

Daguerre je napisao(la):
alo ljudi, pomozite sami sebi -onoo sto je nekad bio firefox danas je opera.
:trust:

batice, ja sam sa opere presao na ff. I ne mogu recima da opisem kolko se osecam slobodnije. Sto se kocenja tice ne znam, nisam nesto primetio, ali ono sto mi se mnogo svidja kod njega je da sve sto ti fali za njega, mozes da nabavis u vidu ekstenzija.

Naravno i opera ima neke svoje prednosti, ali ja se sa ff-om osecam kao da imam vise kontrole nad surfom.

Elem, da ne bismo otisli mnogo off-topic, probaj gore dat savet: deinstaliraj ff i posle ga ponovo instaliraj. nemoj da instaliras jos nikakve ekstenzije, vec probaj kako radi (mozda te neka ekstenzija zeza). Pa instaliraj po jednu ekstenziju, pa probaj kako radi.
Takodje, ima neka ekstenzija FasterFox - ne znam sta radi, ali navodno ubrzava rad ff-a. Na kraju, ako nista drugo ne upali, probaj neku stariju verziju ff-a.
Toliko od mene.

Imam Fasterfox,ali nisam primjetio neko ubrzanje(imam kablovski pa mozda zbog toga?)

Nazad
Vrh Dno