Šta je novo?

Firefox, kako vratiti bookmarks-e?

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Zapucao mi je sistem, ne mogu da uđem u win7 a trebaju mi bookmarks-i sa tog sistema. Imam ceo HDD dostupan, jer na drugom disku imam Win8 pa me interesuje da li je moguće negde naći fajl iz kog ću izvući bookmarkse

Zapucao mi je sistem, ne mogu da uđem u win7 a trebaju mi bookmarks-i sa tog sistema. Imam ceo HDD dostupan, jer na drugom disku imam Win8 pa me interesuje da li je moguće negde naći fajl iz kog ću izvući bookmarkse
Naravno.
Ako imas pristup fajl sistemu onda nadji sledeci folder
C:\Users\<user name>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\<profile folder>
I tu ti je sve, ne samo bookmarks, vec kompletna podesavanja.
Na novom sistemu instaliraj FF, nadji ovaj folder i u njega prekopiraj sadrzaj starog profile foldera.

extra, hvala

A jel zna neko zašto posle hiljadu verzija i dalje ne radi kako treba vraćanje iz html fajla? Meni od kad znam za firefox isti problem, vratim i bookmarks toolbar ne stavi na mesto već u novi folder te se naravno ne vide u toolbaru pa mora ručno cut/paste i obrisati taj glupi folder. Pitam se dokle više tako, možda još 10 godina tamo do 2023 ?! :D

A jel zna neko zašto posle hiljadu verzija i dalje ne radi kako treba vraćanje iz html fajla? Meni od kad znam za firefox isti problem, vratim i bookmarks toolbar ne stavi na mesto već u novi folder te se naravno ne vide u toolbaru pa mora ručno cut/paste i obrisati taj glupi folder. Pitam se dokle više tako, možda još 10 godina tamo do 2023 ?! :D

Jednostavniji nacin ti je da udjes u bookmark manager(bookmarks -> show all bookmarks) i nakon toga udjes u taj folder...i prevuces sve bookmarke u bookmark meni

Naravno.
Ako imas pristup fajl sistemu onda nadji sledeci folder
C:\Users\<user name>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\<profile folder>
I tu ti je sve, ne samo bookmarks, vec kompletna podesavanja.
Na novom sistemu instaliraj FF, nadji ovaj folder i u njega prekopiraj sadrzaj starog profile foldera.
Hmmm, toga kod mene nema ali ja upotrebljavam stalni automatski backup Favorites foldera i Plain Old Favorites u FF, pa možda zato.

Vrh Dno