Šta je novo?

Firefox - "blurry"/mutan font

• Začetnik teme Začetnik teme OCz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

OCz

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
25.11.2007
Poena
440
Uzasno me nervira i nikako ne mogu da resim problem. Izgleda da je pocelo od pre par dana kada je FF pokupio neki update (3.6.12 je trenutna verzija). Guglam kao blesav i nalazim da mozda ima neke veze sa hardware acceleration. Nijedno resenje sa neta mi nije pomoglo, a probao sam ih dosta ...ma ceo sam Google prevrnuo i nista ..

Probao sam i da reinstaliram FF, da stavim stariju verziju, probao sam i ovaj novi FF 4 u beta fazi i svuda je isto. Google Chrome i IE su sasvim u redu - ali njih ne koristim, navikao sam na FF ..

Medjutim, kada se udje u private browsing mode, onda je sve u redu. Evo i prilozenih screen-ova u attach-u, ne vidi se na screen-ovima najbolje ali se primeti razlika, vidi se da je na slici 1 i 3 (ovde se kod smajlija jasno vidi) veci font. Ima li neko ideju sta da se cini ?

Prilozi

• 1.png
    1.png
    76.1 KB · Pregleda: 48
  • 2.png
    2.png
    65.4 KB · Pregleda: 45
  • 3.png
    3.png
    70.9 KB · Pregleda: 51
  • 4.png
    4.png
    80.2 KB · Pregleda: 46
Poslednja izmena:
Možda je zumiran prikaz...?
Probaj CTRL + 0 na num.tastaturi, ili CTRL + minus/plus za zoom out/in.
Odnosno to je istovetno kao iz menija View > Zoom.

Svaka cast !

Pomislio sam jos odavno da je mozda zoom u pitanju, ali +/- ili CTRL + scroll nisu ispravljali stvar - ili previse zumira ili odzumira. Medjutim, CTRL + 0 (reset, btw nisam znao da je to reset) je urodilo plodom. Hvala :wave:

Nazad
Vrh Dno