Šta je novo?

firefox-bench

• Začetnik teme Začetnik teme zoka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zoka

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2004
Poena
619
na koji nacin da nateram firefox da zapamti moju lozinku za bench?
prilikom svake posete sajtu moram da kucam lozinku. sa ostalim sajtovima na koje sam ulogovan nemam problema.

hm a jesi stiklirao ono rimember password ?

Za FF >=1.5.
Tools > Options > Privacy pa tamo iščačkaj.

Ili zaboravis na [log out] dugmence 😀 :eyebrows:

Proveri da ti nisu mozda podeseni Cookies da se brisu kada izlazis iz firefoxa.

Poslednja izmena:
Da, ni ja ne mogu da ostavim zapamćenu username i pass, ali to sam rešio tako što više ne idem na log out, nego samo isključim web stranicu... nisam našao drugo rešenje :-/
Ali ovo obavlja posao 😉
Pozz

pavlex je napisao(la):
Da, ni ja ne mogu da ostavim zapamćenu username i pass, ali to sam rešio tako što više ne idem na log out, nego samo isključim web stranicu... nisam našao drugo rešenje :-/
Ali ovo obavlja posao 😉
Pozz
Pa kad ides na logout zatvara se sesija i brise kolacic 😉
Naravno da posle moras ponovo da se ulogujes 😀

Oprostices mi valjda sto koristim tvoju temu,ali imam jedan problemcic vezan za bench i Firefox a znam da moderatori ne vole da otvaramo stalno iste teme pa...
Pre par dana mi iskoci prozor da je Firefox skinuo update na verziju 1.5.1 valjda i da treba da prihvatim i pogasim prozore.Ja to i uradim,instalira se,otvorim Firefox ponovo i... em mi nije prenelo iz 1.5 verzije lozinke za forume na kojima visim em mi sad isto tako ne rade ni animacije,recimo ovi smajliji,vise ne biju glavom o zid,ne *****ju u solju i slicno vec sam stoje kao slike!Takodje nece ni da mi ponovo upamti te lozinke,ranije je za svaki pitalo da upamti,sad nit je prenelo iz starije verzije niti pita da sacuva sada u novu verziju!?
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno