Šta je novo?

Firefox baguje,molim za pomoc!!!

Mookey

Slavan
Učlanjen(a)
25.04.2006
Poena
320
Imam najnoviji Firefox 7.0.1. i veliki problem sa zakucavanjem istoga.
Naime kada krenem da krstarim internetom posle nekog vremena (ponekad odmah a ponekad posle duzeg rada) desava mi se da se firefox zaustavi tj. da nece vise da otvara stranice.Kada se to desi moram da ga ugasim i ponovo upalim kako bi normalno radio,naravno dok se opet ne zabaguje.
Ovo mi smeta jer mi se desi da otvorim vise tabova i kada on zabaguje,moram sve to ponovo da radim pa ponekad i zaboravim sta sam radio.
Molim za pomoc,zanima me da li je to do nove verzije ili sta???
PS.Ne planiram da ga menjam za IE,operu i sl.

Da li si pokusao da ga pokrenes u Safe Modu? Da li i koliko imas instaliranih extenzija?

Pametno si se ogradio na kraju ;) Probaj ovu portabilnu verziju. Ako ne radi ni ona stabilno, vrati se privremeno na sesticu, dok ne srede malo stvar.

Pametno si se ogradio na kraju ;) Probaj ovu portabilnu verziju. Ako ne radi ni ona stabilno, vrati se privremeno na sesticu, dok ne srede malo stvar.

Pa ogradio sam se jer imam iskustva sa forumima.Uvek ti preporucuju nesto drugo ako ne znaju kako da ti pomognu.
Inace mene zanima da li se jos nekome ovo desava ili je to nesto do mene.Ako nije do mene da se vratim na neku stariju verziju..Deinstalirao sam ga i obrisao sve iz registryja,ali opet isto.Cak sam i deinstalirao i ponovo ubacio javu i flash.

Kada ti zabaguje i moras da ugasis, da povratis sve tab-ove idi na History/ Restore previous session

I meni se isto pocelo desavati kada sam presao na 7.0 i nadalje. Probao sam da vratim na 6.0 medjutim ista stvar. Mada meni je najverovatnije do bagovitog sistema koji vec dosta dugo nisam reinstalirao, a nikako da se nakanem da to odradim.

Meni je sistem nov,skoro instaliran. A ovo sto kazes da vratim session,moze da se radi.Ali glupo mi je to non stop da radim.

Obzirom da vidim da niko nije mogao skroz da mi pomogne,ja sam vratio na verziju 6 i za sada mi dobro radi.
Ovo je poruka cisto ako jos neko ima ovaj problem pa da ja njima pomognem.

Imao sam identičan problem pre par nedelja. Krene da otvara, otvori par sajtova i blokada, samo vrti u prazno. Sad sve radi normalno, ništa mu nisam radio sem redovnih apdejta.

Pa i ja sam updateovao redovno,ali opet nije sljakao.

Vrh Dno