Šta je novo?

Firefox 3.6.3 & Flash Player 10.0.45.2

Enthusiast

Slavan
Učlanjen(a)
06.01.2009
Poena
309
Ova kombinacija cini da mi FF puca oko 100-ak puta dnevno. Takodje i Chrome. Isto tako i Minefield, poslednja beta verzija FF-a.

Starije instalacije flash-a postoje samo u muzeju... Nadjoh jedva neku 9... I sa njom puca urnebesno.

Ima li nekog resenja?

Identicna prica sa tom verzijom. Problem je i sto Google Chrome takodje puca. Minefield (latest FF build), kada ff pukne na YouTube-u, samo umesto videa izbaci Adobe Flash plugin has crashed.

Hm, ko zna koji je onda problem kod tebe. Koji Win? Firewall, antivirus? Deluje da neki drugi program pravi problem, ili sam Win... Win apdejtovan?

Win je XP Pro + SP2. Ovih dana kupujem novi PC pa cu instalirati XP + SP3 + svi updateovi. 🙂

Mada sam gledao na Mozilinom forumu... Ljudima masovno puca 3.6.3.

Hvala, qwertybre.

Ja imam Win7 i koristim Minefield i flash puca kad mu se ćefne. Mislio sam da je to zbog bete Firefox-a, izgleda da je i zvanična verzija uključena u taj problem.

Kod mene Win 7 + FF 3.6.3 i sve radi kao podmazano, isto vazi i za Chrome 5 beta, Safari 4...

Ova kombinacija cini da mi FF puca oko 100-ak puta dnevno. Takodje i Chrome. Isto tako i Minefield, poslednja beta verzija FF-a.

Starije instalacije flash-a postoje samo u muzeju... Nadjoh jedva neku 9... I sa njom puca urnebesno.

Ima li nekog resenja?

Preporucujem brisanje doticnih programa pomocu RevoUninstaller-a zatim malo ciscenja sa CCleaner-om i nakon restarta kompa sveze instalirati Firefox i Flashplayer :wave:

pa lakse mu je da instalira ceo os

Preporucujem brisanje doticnih programa pomocu RevoUninstaller-a zatim malo ciscenja sa CCleaner-om i nakon restarta kompa sveze instalirati Firefox i Flashplayer :wave:
Probah, sve je isto.

S cime bih mogao testirati RAM iz Windowsa? Po mogucstvu da ne traje vekovima.

mene taj Flash Player 10.1.53.7 RC (Non-IE) spasio od daljeg nerviranja... zahvaljujuci ljudima s ovog foruma... cudi me da Adobe ne sredi vise to zezanje , i u zvanicnoj verziji nego ovako nudi beta program?

Nazad
Vrh Dno