Šta je novo?

Firefox 3.0.5

• Začetnik teme Začetnik teme omnik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

omnik

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
855
# Fixed several security issues.
# Fixed several stability issues.
# Official releases for the Bengali, Esperanto, Galician, Hindi, and Latvian languages are now available.
# Replaced the End-User License Agreement with a new "Know Your Rights" info bar on initial install.
# When installing multiple signed XPIs simultaneously, previous versions of Firefox would fail.
# Fixed several issues found in the accessibility implementation.
# Added the ability to send OS-specific system notes in the crash reporter.

Najzad Hindi 😛

http://www.mozilla.com/products/download.html?product=firefox-3.0.5&os=win&lang=en-US

Za hindu jezik jeste čudno da se tek sada pojavio, s obzirom da je on prvi jezik za preko 600 miliona ljudi!

S druge strane, i dalje nema na spisku srpskog jezika na latiničnom pismu 🙁

Nesto sam cackao po opcijama i valjda ne primetno kliknuo negde i na vecini sajtova neki delovi teksta su boldovani? Zna li neko kako to da vratim u normalu?

Ovde je npr normalno dok je celokupan tekst na google-u bold.

Poslednja izmena:
Nesto sam cackao po opcijama i valjda ne primetno kliknuo negde i na vecini sajtova neki delovi teksta su boldovani? Zna li neko kako to da vratim u normalu?

Ovde je npr normalno dok je celokupan tekst na google-u bold.

i meni se to desi ponekad...nista sto jedan reset ne moze da popravi 🙂

edit: negde sam procitao i da je to problem vezan za Arial font...pa mozes i da probas da ga ponovo instaliras

Poslednja izmena:
i meni se to desi ponekad...nista sto jedan reset ne moze da popravi 🙂

Da li si mislio na neki reset to default settings ili restart ili restart pc-a? Ako si mislio na prvo kako to da uradim? Druge dve opcije ne pomazu.

update: Nije bilo veze sa Firefox-om, problem je bio u Arial fontu, re-install i sve ok. Hvala Wabbit.

Poslednja izmena:
ja sam mislio na reset kompa, meni je to uvek uspevalo. Ali ako radi novi font sad cu da instaliram Arial za svaki slucaj 🙂, poz

Nazad
Vrh Dno