Šta je novo?

Firefox 1.07 Save as

• Začetnik teme Začetnik teme Bokaco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bokaco

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
649
Nervira me sto snima slike i internet strane u jedan zajednicki direktorijum, znaci kada snimim sliku na neku lokaciju, on mi nudi pri sledecem snimanju stranice tu istu lokaciju. Ima li pomoci?

!???
A bi ti hteo...

Pa hteo bi da mi kao budjavi internet explorer snima stranice u jedan folder, a slike u drugi, da ne moram stalno da se cimam. Sta je tu cudno?

@Bokaco
Kao što ZoNi reče, FF bi baš tako i trebao da snima strane, jedan htm fajl i i jedan folder koji se zove kao i taj htm fajl.
Ako snimaš samo sliku, onda ti nudi poslednji folder koji si koristio za to.

Bokaco je napisao(la):
..., znaci kada snimim sliku na neku lokaciju, on mi nudi pri sledecem snimanju stranice tu istu lokaciju. Ima li pomoci?
Mislim da se niste razumeli.
Ako sam shvatio tvoj problem, trebati extenzija Save image in folder.
izvini ako sam JA pogresno shvatio

Pa sad, nisam siguran da me je bilo ko svatio 🙂
Ovako, imam u My Documentsu 2 foldera, jedan se zove Internet a drugi Slike.
Sada, zelim samo da zapamti da web stranice snima u internet folder, a slike u slike folder. On to kod mene ne radi, jer npr. ako sam jutros snimio stranu u internet, a sad hocu da snimim i neku sliku, on mi nuti internet folder. Ja naravno, moram da se cimam i menjam folder na Slike, ali onda sledeci put ako hocu da snimim web stranu, on mi daje da je snimim u Slike. Mozda bi pomogla neka ekstenzija?

tootooban je napisao(la):
Mislim da se niste razumeli.
Ako sam shvatio tvoj problem, trebati extenzija Save image in folder.
izvini ako sam JA pogresno shvatio

To mi treba, sad sam skinuo.
Bravo majstore!!!

Sada bih vas zamolio za jos malo pomoci. U zavisnosti od polozaja slike ili linka na stranici, context menu izdje van vidnog polja na monitoru. Ima li leka?
Kako da namestim da mi history strane otvara normalno iz offline moda, neke hoce, ali vecinu nece! I da, zasto firefox skida ponovo podatke za neku stranicu iako sam pre 5 minuta bio na istoj. Kako radi kes? Ja sam namestio proxy, ali nece bas da radi kako treba.
Fala u napred 🙂
Pozdrav

Poslednja izmena:
Bokaco je napisao(la):
To mi treba, sad sam skinuo.
Bravo majstore!!!
Ma nisam majstor samo sam shvatio sta ti traziz.
Bokaco je napisao(la):
Kako da namestim da mi history strane otvara normalno iz offline moda, neke hoce, ali vecinu nece!

Meni history radi normalno ,ali probaj ove extanzije:
-Work Offline (Adds work offline mode UI to Mozilla Firefox)
-ScrapBook (this extension help you to save Web pages and easily manage collection) ima dasta mogucnosti ,mislim da ce to resiti problem
Bokaco je napisao(la):
I da, zasto firefox skida ponovo podatke za neku stranicu iako sam pre 5 minuta bio na istoj. Kako radi kes? Ja sam namestio proxy, ali nece bas da radi kako treba.
Fala u napred 🙂
Pozdrav
Pa tako radi, inace Opera je tu zakon ali ipak vise volim lisicu.

Molim vas, odgovorite mi samo na ovo: Ima li sanse da ime stranice koja se snima ne bude samo module.php , vec kao u ie ime na titlebaru. Mislim, smor je stalno kucati ime kada treba snimati nesto.

@tootooban
Ok ,vecinu stvari sam sredio.

Pozdrav

Nema ekstenzije Work offline!!!!! Ili se mozda tako ne zove!

Ooooops!!! Ukucao sam u search sa crticom ispred Work Offline slucajno, pa je samo zato nije pronasao!?

Bokaco je napisao(la):
Molim vas, odgovorite mi samo na ovo: Ima li sanse da ime stranice koja se snima ne bude samo module.php , vec kao u ie ime na titlebaru. Mislim, smor je stalno kucati ime kada treba snimati nesto.

@tootooban
Ok ,vecinu stvari sam sredio.

Pozdrav

Ekstenzija se zaove file title, i radi posao samo tako!

Bokaco je napisao(la):
Ekstenzija se zaove file title, i radi posao samo tako!

Najlepse se zahvaljujem.:cigar:
Ova extenzija je pravi biser!! Kako se pre nisam setio da i za ovo ima leka.

Molim, i drugi put cu nadjem neku dobru ekstenziju. 🙂

Nazad
Vrh Dno