FF tako i snima strane 🙂 Opera je ta koja ima problem u ovom slucaju 😉Bokaco je napisao(la):Pa hteo bi da mi snima stranice u jedan folder, a slike u drugi, da ne moram stalno da se cimam. Sta je tu cudno?
Mislim da se niste razumeli.Bokaco je napisao(la):..., znaci kada snimim sliku na neku lokaciju, on mi nudi pri sledecem snimanju stranice tu istu lokaciju. Ima li pomoci?
tootooban je napisao(la):Mislim da se niste razumeli.
Ako sam shvatio tvoj problem, trebati extenzija Save image in folder.
izvini ako sam JA pogresno shvatio
Ma nisam majstor samo sam shvatio sta ti traziz.Bokaco je napisao(la):To mi treba, sad sam skinuo.
Bravo majstore!!!
Bokaco je napisao(la):Kako da namestim da mi history strane otvara normalno iz offline moda, neke hoce, ali vecinu nece!
Pa tako radi, inace Opera je tu zakon ali ipak vise volim lisicu.Bokaco je napisao(la):I da, zasto firefox skida ponovo podatke za neku stranicu iako sam pre 5 minuta bio na istoj. Kako radi kes? Ja sam namestio proxy, ali nece bas da radi kako treba.
Fala u napred 🙂
Pozdrav
Bokaco je napisao(la):Molim vas, odgovorite mi samo na ovo: Ima li sanse da ime stranice koja se snima ne bude samo module.php , vec kao u ie ime na titlebaru. Mislim, smor je stalno kucati ime kada treba snimati nesto.
@tootooban
Ok ,vecinu stvari sam sredio.
Pozdrav
Bokaco je napisao(la):Ekstenzija se zaove file title, i radi posao samo tako!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari