Šta je novo?

FireFox 1.0.7 is out!

kole89

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2004
Poena
319
http://download.mozilla.org/?product=firefox-1.0.7&os=win&lang=en-US

Specific changes in Firefox 1.0.7

* Fix for a potential buffer overflow vulnerability when loading a hostname with all soft-hyphens
* Fix to prevent URLs passed from external programs from being parsed by the shell (Linux only)
* Fix to prevent a crash when loading a Proxy Auto-Config (PAC) script that uses an "eval" statement
* Fix to restore InstallTrigger.getVersion() for Extension authors
* Other stability and security fixes

Update za 1.5 beta nema... Izgleda da cemo morati chekati beta 2 :(

delacroix je napisao(la):
Update za 1.5 beta nema... Izgleda da cemo morati chekati beta 2 :(
Strpi se malo, sve po redu, slede 1.0.8 ,1.0.9.....1.5. :D

Heh nightly verzija, moram priznati da mi to nije palo na pamet, ali ja bih ipak neki official fix. :)

Ne postoji nešto kao official fix za beta verziju :d

Slobodno downloaduj onaj nightly, ja ga trenutno koristim i radi sasvim OK (to je ustvari FireFox 1.5 pre-Beta 2 ;)), a Beta 2 (official :)) treba da izađe 5. oktobra.

Majku mu, kako se ne pogubite sa tolikim Alpha-Beta-Gama-Delta i 1.1, 1.01, 1.5 Beta 1, 1.5 Beta 2, 1.05 i slicnim nocnim, dnevnim i obdanicnim verzijama.

po mojoj proceni izacji cje 7 a ne 5 oktobra :d
Instalirao sam ovu nightly, after all nightly verzije deer parka posle druge alphe su bile izuzetno stabilne, ova mozhe biti samo boljda od njih. :)
Firefox 1.0 juche je zauvek otishao sa mog kompa. :)

Poslednja izmena:
Danas mi je sam Firefox ponudio update na v.1.07 što sam i učiniom. međutim ubrzo sam zažalio jer ne rade neki pluginovi između ostalih GMail Notifier :S:

Poslednja izmena:
Kako ne radi?Meni sasvim normalno radi,a istovremeno je izashao update za vecinu extenzija.

Perodeformero je napisao(la):
Kako ne radi?Meni sasvim normalno radi,a istovremeno je izashao update za vecinu extenzija.

Neće. Verzija GMail Notifiera je 0.5.1. Pri njegovom startovanju/updateu javlja
grešku.

EDIT:

Nakon deinstalacije i ponovne instalacije ekstenzije ona je proradila kako treba.

Poslednja izmena:
Vidim da je Ivo.r resio problem ali evo ostalima sa slicnim problemima......

Lek za probleme sa nekim plugin-ovima je da instaliras staru verziju Firefox ......recimo 0.9 ili verziju pod kojom je radio taj plugin, pa instaliras plugin-ove koje zelis, pa tek posle uradis online update.........na aktuelnu verziju.........

Poslednja izmena:
BTW da li neko zna kako da u Firefox-u namestim da mi odredjeni sajtovi otvaraju sve fotografije..... recimo benchmark.co.yu mi ne prikazuje banere
To nije opcija Load Images\Exeptions jer sam ubacio ime sajtova kojima zelim da dozvolim prikaz ali ne radi opet.
Opcija for originating web sites only ..........je iskljucena

Prepodesavao sam Internet Options vise puta ali nista.....
Sta sam izostavio...........bilo ko?

Poslednja izmena:
pole je napisao(la):
BTW da li neko zna kako da u Firefox-u namestim da mi odredjeni sajtovi otvaraju sve fotografije..... recimo benchmark.co.yu mi ne prikazuje banere
To nije opcija Load Images\Exeptions jer sam ubacio ime sajtova kojima zelim da dozvolim prikaz ali ne radi opet.
Opcija for originating web sites only ..........je iskljucena

Prepodesavao sam Internet Options vise puta ali nista.....
Sta sam izostavio...........bilo ko?
Predpostavljam da ti treba Flash player? Jesi ga skinuo?

Meni se pocev od verzije 1.06 , a evo sada i kod ove, desava da kada skidam upgrade za extenziju dolazi do neke greske ( donji deo ekrana postane siv i ispisuju se nekakvi simboli), te ista, zajedno sa FF postaje neupotrebljiva i mora da se deinstalira. :crash:

ironmanbg je napisao(la):
Meni se pocev od verzije 1.06 , a evo sada i kod ove, desava da kada skidam upgrade za extenziju dolazi do neke greske ( donji deo ekrana postane siv i ispisuju se nekakvi simboli), te ista, zajedno sa FF postaje neupotrebljiva i mora da se deinstalira. :crash:
I meni se to dešava kada update-ujem Tabb. Preferences. Zakleti sam korisnik Firefox-a ali zbog dosta bagova prelazim na Operu 8.50. Ipak je Opera bolja jer ja za 3-4 godine korišćenja iste ne primetih nijedan bug.

Ma jesam skinuo sam Flash i instalirao ga ali opet isto........
A to mi treba HITNO jer treba da radim....... jeb...

Ima li jos neko.........

Samo da javim da sam resio problem.
Znaci nije Internet Options iz koga sam eto obrisao sve zabranjene sajtove.......
vec je u Zone Alarm-u/Privacy/Cookie Control/Site list...........pa sa liste izaberete sajt koji zelite pa u dnu na Options/Ad Blocking/Ads to Block pa iskljuciti sve tri opcije.........

HEHEHEHEHEHEHE.............nije ni cudno sto to nisam uspeo da to uradim ranije......

Da li vam se cini da se 1.0.7 sporije pali?

POZ :wave:

Nazad
Vrh Dno