Šta je novo?

Fioka za hard

DamjanMX

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
25.11.2000
Poena
619
Elem, uzeo sam novo chief BX kuciste (koja btw je najjace na svetu) i imam jedan manji problem. Kuciste ima neki novi sistem za fixiranje 5.25 uredjaja koji radi savrseno i lako osim u jednom slucaju koji je morao mene da zadesi. Fioka za hard koju imam ima na sebi samo jedan red rupa za srafove, i to donji, a ko za inat BX za fixiranje treba gornji red........pa jel zna neko neke fioke koje imaju gornji red? Po mogucstvu crne....

thx
DMX

Ne znam sta podrazumevas pod donjim i gornjim redom.Moja se srafi po donjem redom a imam i srednji(valjda je to gornji po tebi).
Elem,radi se ViPower fijoci a najveci izbor ima izgleda www.sampro.co.yu

??? kako bre? pa kod mene ima dva reda rupa, i za gornji i za donji... voleo bi da imam neki visak pa da ti ponesem na fudbal danas u 12.00 da vidis

DamjanMX je napisao(la):
Elem, uzeo sam novo chief BX kuciste (koja btw je najjace na svetu) i imam jedan manji problem. Kuciste ima neki novi sistem za fixiranje 5.25 uredjaja koji radi savrseno i lako osim u jednom slucaju koji je morao mene da zadesi. Fioka za hard koju imam ima na sebi samo jedan red rupa za srafove, i to donji, a ko za inat BX za fixiranje treba gornji red........pa jel zna neko neke fioke koje imaju gornji red? Po mogucstvu crne....
Obrni fioku :beat:

npetar je napisao(la):
Ne znam sta podrazumevas pod donjim i gornjim redom.Moja se srafi po donjem redom a imam i srednji(valjda je to gornji po tebi).
Elem,radi se ViPower fijoci a najveci izbor ima izgleda www.sampro.co.yu
hehehe, i ja sam uzeo isto kuciste, kao sto Damljan vec zna, a imam upravo ove gore pomenute ViPower fioke. da bi ih lepo namontirao moraju da se koriste srafovi koji dolaze uz kuciste a glupava fioka ima nestandardnu debljinu shrafa tako da ovi od kucista ne pasuju + sto se ne uklapa lepo napred sa prenjom maskom od BX-a, nekako malo strci (naravno sve ovo kad su vrata od kucista otvorena)
znaci zaobidji vipower 🙁 i ja cu da ih menjam

Ma fora je u tome sto ja i imam vipower fioku, a probao sam i da je okrenem ali raspored srafova nije simetrican po horizontali, naime taj gornji red koji meni treba je ustvari sredina fioke......

Dobro de, razumem ja vas sto lepo zelite da iskoristite pogodnost Chieftec kucista ali kad ne moze onda ne moze.Par zicica u ruke i ucvrstite te fijoke nekako, snadjite se...Nije valjda kod vas kao kod dece: ej brate dodji da vidis sto ne moram da srafim kad ono viri negde koja zica???
Pozdrav

Resio sam problem.... modovao sam fioku 😀 Reci cu samo da sam iskoristio sve blagodeti cekica, kljesta, srafcigera i upaljaca ..... rest is history 😉

Nazad
Vrh Dno