Šta je novo?

Finepix F20

• Začetnik teme Začetnik teme uad
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

uad

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2003
Poena
620
Danima vec pokusavam da nadjem gde ima da se kupi. Ako vec nema nigde postoji li neka adekvatna zamena za iste pare, ne mora da bude Fuji. Da naglasim da je namenjen kao poklon za devojku. Molim vas da mi pomognete posto se blizi datum predaje poklona.

Hvala u napred

Sutra cu bas da zovem ali ne verujem da ima.

Vidim da cesto spominjete Canon A550 i Fuji E500 i moje pitanje glasi koji je bolji posto se niko nije izjasno po tom pitanju, uvek neko uleti i predlozi F20 😀. Zbunjuje me to sto po nekim karakteristikama Fuji je bolji a opet je jeftiniji od Canon-a.

S obzirom da se radi o poklonu za devojku, ja bih bacio akcenat na estetiku, a u tom pogledu, po mom misljenju, a u pogledu kvaliteta apsolutno, F20 odnosi pobedu nad ta dva koja pominjes (mada o ukusima ne vredi raspravljati 🙂 ), naravno ako ga nadjes.
U svakom slucaju ti preporucujem neki iz ultrakompakt klase, iz malopre pomenutog razloga 🙂

U odnosnu na F20, Canon A550 je cigla, a kao sto i sam znas ribe se loze vise na dizajn nego na kvalitet fotki. Ako bas ne nadjes F20, pogledaj Canon IXUS i wierless, on ti je po ceni i velicini kao F20, a imas ga i u vise boja, a slike su mu OK na ISO100.
Ako ti devojka nije zaludjenik za tehniku, sa IXUS-om ces je sigurno vise obradovati nego sa A550, iako je ovaj drugi bolji aparta.
Dakle da sam na tvom mestu za tvoje dobro pre bi isao na manji i lepsi aparat na ustrb manuelnih komandi i sl. stvari !!!

e hvala vam na brzim odgovorima a sada je red na meni da se odlucim 🙂

Hvala jos jedared

Nazad
Vrh Dno