Šta je novo?

film na PS2

• Začetnik teme Začetnik teme db
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

db

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2003
Poena
604
kako da se neki film nareze na CD da bi mogao da se pushta na SONY PS2 (koji kodec, program, kako da se namjeste titlovi...)

nadam se da sam potrefio sobu 🙂

snimis avi fajl i subtitle u root, tako da imaju isto ime. codec zavisi od verzije plejera koji imas

Insistiram da se ovo objasni detaljnije, po hitnom postupku posto me vrlo zanima. 🙂

Pozdrav!

Miroslav je napisao(la):
snimis avi fajl i subtitle u root, tako da imaju isto ime. codec zavisi od verzije plejera koji imas
a koji kodec je standardni za PS2-sa kojim moze da radi svaki PS2, i moze li standardni DivX da se koristi ili mora da bude MPEG2?

unaprijed zahvalan 🙂

PS/2 po defaultu moze da pusta DVD-ove, ali ne i DivX.
DVD = Mpeg2
DivX = modifikovani mpeg4, sada je to valjda poseban kodek

Uglavnom, da bi pustio DivX na PSX2 treba malo zasukati rukave.
Nadam se da ce nam Miroslav to malo rasvetliti.

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
PS/2 po defaultu moze da pusta DVD-ove, ali ne i DivX.
DVD = Mpeg2
DivX = modifikovani mpeg4, sada je to valjda poseban kodek

Uglavnom, da bi pustio DivX na PSX2 treba malo zasukati rukave.
Nadam se da ce nam Miroslav to malo rasvetliti.

Pozdrav!

ma znam, ali me interesuje mora li biti MPEG2, ili moze i DivX (i ako moze, kako-mozda da se kodek stavi na ROOT-u ili neshto slichno)

Vidis da je Miroslav pomenuo da moze, sad se samo ceka objasnjenje.

Licno, znam da jedan nacin pustanja divxa radi provereno, ali kosta 50E i prisustvo lokalne mreze PC-a i Sony-a (Sony vuce filmove sa PC-a) sto mi nimalo ne odgovara.

Za ove fazone, divx direktno sa diska sam cuo, ali nikada video u praksi. Sve je fazon, onaj od onoga je to na onome probao i (kao) radilo mu je.

Pozdrav!

ja sam pre neka 2 meseca postovao tread... ima plejer, skines i narezes i 90% filmova radi...

Znaci, eto razloga da sutra dodjem po svaku cenu, danas nesto nisam stigao, sjebah nekom coveku komp pa sam ga ceo dan popravljao 🙂

Cu

Nazad
Vrh Dno