I ja sam pre tako ali mi exFAT uneo pometnju.... vise ne znam ni ko sta cita... android TV,Android Box i obican android (pomocu OTGa) cini mi se da ne mogu svi da citaju sve,al sam vec zaboravio ko sta cita... ako se ne varam android TV ne moze exFAT (mada pisem napamet sad),a isti (exFAT) se ne moze formatirati u FAT32 najobicnijim formatiranjem,vec trebaju neke aplikacije....NTFS ali ako mi treba za kola i EON, onda FAT32 jer nece u kolima da cita ako nije FAT32
Pa on ne moze za fajlove vece od 4GB beseFAT32 i ne razmisljas vise
Prošlo mi je vreme za edit, a sada ovo vidim. Iz čega to neće da se formatira. Upravo sam, radi probe, jednu flešku formatirao iz exFAT u FAT32 i u NTFS iz Win Explorera bez ikakvih problema. Fleška od 32 GB usb3.nešto....a isti (exFAT) se ne moze formatirati u FAT32 najobicnijim formatiranjem,vec trebaju neke aplikacije....
ustvari koliko se secam win ne daje za fleske vece od 32GB ponudu za formatiranje u FAT32... znam da je bilo nekih problemcica oko formatiranja..Prošlo mi je vreme za edit, a sada ovo vidim. Iz čega to neće da se formatira. Upravo sam, radi probe, jednu flešku formatirao iz exFAT u FAT32 i u NTFS iz Win Explorera bez ikakvih problema. Fleška od 32 GB usb3.nešto.