Šta je novo?

file sharing password

Roger_Waters

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2005
Poena
350
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 3800X & Noctua NH-U12A
Matična ploča
AsRock X570 Gaming Pro 4
RAM
2 x 16gb 3200mhz
GPU
AMD Radeon RX 6900XT Ref
Storage
1tb WD Black SN 850 & 2tb Seagate Iron Wolf 510
PSU
Be Quiet! DARK POWER PRO 12 1500W
Kućište
Corsair iCUE 5000T
Monitor
LG Ultrafine 4K 27UP650-W
kada zelim da udjem u kompijuter sa kojim sam umrezen preko wirelles rutera (onog telekomovog) izbacuje mi prozor sa user nameom i passwordom, a pasworda pogadjate nema! i nema sanse da mogu da ga iskljucim, pokusao sam 10 trikova googlajuci i trazeci resenje. evo postovacu sliku pa onome ko se razume slika ce biti dovoljna da shvati o cemu se radi

untitled.GIF

Je l' na drugom kompu 7-ica?

Na tom kompu se treba izgasiti ''password protected sharing'' iz homegroup sekcije.

Uputstvo

Koliko vidim imas windows xp. Na računaru sa kojeg si stigao nesto, tj. kojem zelis da pristupis idi u control panel, administrative tools, local security policy, pa pod local policies na security options i imas stavku network access: sharing and security... sa guest only, prebaci na classic i to je to.

oba su XP SP3, @casperskinet hvala ti puno! taj trik je upalio!

pa ovo me sada izludjuje. prikopcao sam treci kopjuter na WORKGROUP mrezu, takodje ima XP SP3 i isto sam mu promenio network access: sharing and security sa guest na classic i opet nece, trazi password koji ne postoji. cak sam prepisao sva podesavanja u okviru local polices/security options sa ovog kompa kojem mogu da pristupim. ne znam sta da radim, sta su zapeli za glupim passwordom. evo slike podesavanja sa local polices/security options sa tog kompa kojem ne mogu da pristupim.
untitled1.GIF untitled2.GIF

Vrh Dno