diab10, problem nastaje sto ukljucenje/iskljucenje restrikcije zahteva 30+ sekundi, pa nije bas zgodno da se pre/posle svakog poziva ukljuci/iskljuci.
Bilo bi dobro da kada pokusas da pozoves neki broj sa liste restrikcija on ponudi opciju da ukucas sifru, mada ako i je sestra as dokona, isprobace svih 9999 kombinacija

Da ti ne saljem na PM, evo ovde odgovora i na ta pitanje:
ja imam KX-TCD500, vec je prilicno mator i cini mi se da sada vise ne moze da se kupi tako kao obican model, vec samo u nekim kompletima, ali i cemu kada za manje pare ima ovih novih modela.
Sasa je pomenuo KX-TCD210 i ja dodajem da je telefon stvarno OK. Cena je do 5000din, zavisi gde kupujes. Ja sam pre 10ak dana u Bezanijskoj ulici usao u radnju, kaze 4950, ja krenem do Glavne da zamenim evrice i usput naidjem na drugu radnju gde su bili 4090...kao neka akcija u toku (bilo je jos modela na akciji)...i uzesmo 3 poslednja komada, jer nas je bilo troje i ispostavilo se da odjednom svima treba nov fiksni telefon :d
Na buvljaku je oko 50e koliko sam video.
E, sada, taj telefon mi nije ovde, pa ne mogu da proverim da li opcije za restrikciju izgledaju identicno, ali predpostavljam da je tako, jer se slusalica od ove moje 500 razlikuje po velicini ekrana, boji osvetljenja i navigaciji kroz menije (ima jedan taster vise ako se ne varam).