Šta je novo?

fifa07 performance problem:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

zeko

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2005
Poena
360
Igra radi normalno na mojoj konfiguraciji, na high podesenjima 1024x768, tokom igre, dok pocne iritirajuce da secka na usporenim snimcima, cutscene-ovima, in-game meniju! Da li postoji resenje za ovaj problem? Da li patch resava ovaj problem? Promenu drivera sam probao i ne pomaze:wall:

Meni se to desava na laptopu kada je Zone Alarm ukljucen ali jako retko. Kada je isklj nema problema. Masina : CPU Sempron 3500+, 512 MB RAM, Ati X1150. Pre nego sto ista pitas promeni drivere - to je bar lako ;)

He he... tako ti je to sa nocd krkom. Pokušaj sa slikicom.

Probao sam sa imageom za nemacku verziju, a ova moja je nordijska (snimio patch 1.1), i gore radi nego sa reloadedovim ne cd krkom:) To je neki image zapakovan u FIFA07_MxI.rar od 784kb, poteran preko demona 4.0 i yasu - jel ima neki drugi, samo taj sam nasao?

Poigrao sam se malo sa fajlom cfg_pc_h.ini, i iskljucio post fx filters - i rezultat je primetan - igra dobro izgleda, i dalje koristi shadere (blure efekat, itd) samo u manjoj meri(verovatno ne vise sm3 nego 2) a seckanje je nestalo! Tako da ako neko ima slicnih problema moze da proba ovo:type:

Ko ima original nema potrebe da se aka sa image-ima :D
Takodje svaka prica o krekovima se sankcionise uz ljubazno upozorenje da ne radite to vise...
Thread closed

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno