Šta je novo?

FIFA World Cup 2006

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U svakom slucaju prema Petkovicevim recima i sutra ce biti isto protiv Holandije,cilj je sacuvati gol a onda probati da se da.Znaci plafon sto mi izvucemo je 0-0,a sta ce sa tim bodom ja ne znam,njima izgleda nije cilj 1/8 finala nego da ne izgube i preostale 2 utakmice makar bod da uzmu:)

Negde gore sam rekao da očekujem samo jedan bod na ovom prvenstvu i to samo sutra, ako idemo na 0-0, možda i bude tako. Drogba i društvo će nas pretrčati samo zato što su mnogo brži, a ne što su bolji od Argentinaca (naravo da nisu). Voleo bih da pogrešim, ali ovo je prvi put da nemam osnova ni da se nadam prolasku dalje, iako je teoretski moguće.

Još jedna stvar - nije tačno da Petković nije zvao Petkovića, samo što je ovaj napustio reprezentaciju par dana pre šampionata :)

@Poisonfree
Polako, da vidimo šta će biti večeras, pa ako sve prođe dobro da opet stavljamo potpis :D

filipenko je napisao(la):
?
Neverovatno mi je da taj podatak treba da služi kao relevantan kada je kvalitet fudbala u pitanju.

A uporedjivanje opstina Brazila sa macvom, zapadnom moravom, sumadijom je ok??? Nebitno skini sa DC++ utakmice pa da nastavimo na tu temu.

Ne mora da znaci da cemo da primimo go od Slonova, ja mislim da ce tu biti malo golova, tipujem na nereseno, al zato mislim da ce argentina da nas razvali.

Još jedna stvar - nije tačno da Petković nije zvao Petkovića, samo što je ovaj napustio reprezentaciju par dana pre šampionata :)

?

@Poisonfree
Polako, da vidimo šta će biti večeras, pa ako sve prođe dobro da opet stavljamo potpis :D

A sto se tice potpisa, ostaje vam samo da se vadite na basket, posto od fudbala necete skoro imati 'leba! :d :p

p.s. Da ne pominjem sto ste ga ****** :d u jos nekim sportovima u kojima ste se previse qur****... Ko je rekao rukomet? :d

A ako Bog da da veceras izjednacimo u basketu pa se onda ni na njega mozda nece moci vise da se vade:)

Alo bre, šta je sa vama? "Cela je nacija reprezentacija" :)

Ionako je odavno offtopic, još ste krenuli o basketu... inače, utakmica je baš dobra. Dekoracija Pionira... :d

p.s. kad svo vec ovoliko otisli u offtopic, moram nesto da kazem.
Malopre sam stigao iz pionira, ono sto sam video je bolesno! onakvo ponasanje bolesnih zandara je nedopustivo. ne zelim ovo da isticem, ali mislim da su grobari veceras pokazali svoj obraz, ponos i velicinu, kada su stali u podrsku protivnickim navijacima u borbi protiv pandura.

Ovoga nema na svetskom prvenstvu, cak nije ni igrica sa ovakvom tematikom napravljena. Zamislite fifu, gde ste na trenutak u ulozi igraca, a onda odjednom prelazite u ulogu navijaca koji ucestvuje u neredima na tribini. mogla bi da se napravi dobra mesavina sportske simulacije i fps-a. :)

Te grobare koji su stali u odbranu cigana i sve te cigane treba pohapsiti i na par godina robije zbog izazivanja opšte opasnosti. Sramota! Sa bagrom se mora raščistiti jednom zauvek. Najgore je što su opet nagrabusili nevini, užas. I uvek će biti tako. Moraće ovde kad tad ponovo da rade vešala, bez toga ne valja.

U odbranu su stali svi koji su bili u pioniru, tj. u odbranu nevine dece koje je bilo sa te strane, a ni krivni ni duzni su najgore prosli. A sa svim huliganima treba isto postupati, kao u engleskoj. Ogromne kazne odmah, i to presuda bez sudjenja. Ako si kriv moras da platis. inace, na grobarskoj strani nije bilo incidenata, sem manje rasprave sa policijom. po izlasku iz hale svasta se desavalo, ali o tome ne vredi pricati, vec samo osudjivati.

Topic:
Nova Fifa ko nova Fifa, bolja nego stara, ali ni blizu PES-a... Juce sam se utripovao kad sam usao u sobu da mi je neko pustio PES na kompu, a onoo posto imam TV kartu isla tekma Eng - T&T... hi hi... ali da, bio sam ubedjen...

Offtopic:
PoisonFree je napisao(la):
U odbranu su stali svi koji su bili u pioniru, tj. u odbranu nevine dece koje je bilo sa te strane, a ni krivni ni duzni su najgore prosli. A sa svim huliganima treba isto postupati, kao u engleskoj. Ogromne kazne odmah, i to presuda bez sudjenja. Ako si kriv moras da platis. inace, na grobarskoj strani nije bilo incidenata, sem manje rasprave sa policijom. po izlasku iz hale svasta se desavalo, ali o tome ne vredi pricati, vec samo osudjivati.

Problem se javlja ovde isto kao sto je problem sa huliganima tako bi bio problem i sa policijom.. pa policija bi kod nas da ima takvu moc kao u Engleskoj, tj. da postoji slican zakon, zloupotrebila ili preozbiljno shatila sve...

Daleko da ja branim izgrednistvo ali mi je malo sivo dati panndurima kod nas toliku vlast...

Voleo bih da znam sta se desilo sa "vatrenim" koji je upao na teren na mecu protiv Brazila :D Bas me interesuje kako se proveo... verovatno ko gospodin covek...

Inace Rambo nije bio najbolji igrac u brazilskom prvenstvu posle Pele-a, mislim znam da zezate ali cisto da ubacim... To je svakakko Romario... a posle njega Rambo... Greska uopste nije sto nije zvao Ramba... Greska je sto Rambo nije pozivan pre 10 godina... Kao i Nebojsa Krupnikovic... Ko se seca Krupnijevih makazica na derbiju, da vidim ruke :) Greska je sto nije zvao Paunovica... Ali je i veliki peh i sto se Vucinic povredio... kao i sto nasa javnost ne moze da se pomiri sa odlukama selektora...

Pa Van Basten nije pozvao pola tima i sta sad treba da ga lincuju???

Nemojmo tako... Petko je veliki strateg.. problem je veci sto nasi ne mogu uvek da ispostuju 100% njegovih zahteva... to je ipak odlika velikih timova...

Sa svetskog kupa u Nemackoj, za Benchmark... George Best...

Dobre su Petkoviću "velikom strategu" izmene u sastavu :d

Dovoljno je bilo gledati jedno poluvreme protiv Argentine. Posle neka neko pljuje Savu, jedini je koji igra tamo, uz Ðorđevića tu i tamo.

Ne slažem se sa nekim konstatacijama da nemamo bolje od ovoga. Imamo svakako. Za nekoga ko gleda sa strane, kao najveću rupu posle ovoga bi oceno trenera, što i jeste. Deinstalirao sam i FIFU, smorilo me da se ložim kako pobeđujem sve svetske ekipe, dok dajem golove sa Vukićem koji ni ne igra na prvenstvu.

Poslednja izmena:
Pošto ste gore izlagali svoje jedanaestorke, red bi bio da ja dam svoju, koja bi sigurno ostvarila bolji rezultat. Nisam trener, ali ovima što brane Petkovića da potvrdim kako je smešan svaki put kada se brani da mi nemamo bolje.

Golman:
Vladimir Stojković

Odbrana:
Dejan Stefanović
Branislav Ivanović
Milan Stepanov
Aleksandar Luković

Sredina:
Ivan Ergić
Saša Ilić
Zvonimir Vukić
Nenad Milijaš

Napad:
Veljko Paunović
Marko Pantelić

Znam da mnogi ne vole neke navedene igrače, ne volim ni ja pojedine, ali ovi bi nas mnogo bolje prezentovali uz dobro vođenje. Brži su, mnogi u formi... Doduše, neki od ove DESETORICE koji igraju trenutno bi morali igrati, ali njih dvoje-troje. Ovo je moje mišljenje, mada sam u njega poprilično ubeđen.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno