Topic:
Nova Fifa ko nova Fifa, bolja nego stara, ali ni blizu PES-a... Juce sam se utripovao kad sam usao u sobu da mi je neko pustio PES na kompu, a onoo posto imam TV kartu isla tekma Eng - T&T... hi hi... ali da, bio sam ubedjen...
Offtopic:
PoisonFree je napisao(la):
U odbranu su stali svi koji su bili u pioniru, tj. u odbranu nevine dece koje je bilo sa te strane, a ni krivni ni duzni su najgore prosli. A sa svim huliganima treba isto postupati, kao u engleskoj. Ogromne kazne odmah, i to presuda bez sudjenja. Ako si kriv moras da platis. inace, na grobarskoj strani nije bilo incidenata, sem manje rasprave sa policijom. po izlasku iz hale svasta se desavalo, ali o tome ne vredi pricati, vec samo osudjivati.
Problem se javlja ovde isto kao sto je problem sa huliganima tako bi bio problem i sa policijom.. pa policija bi kod nas da ima takvu moc kao u Engleskoj, tj. da postoji slican zakon, zloupotrebila ili preozbiljno shatila sve...
Daleko da ja branim izgrednistvo ali mi je malo sivo dati panndurima kod nas toliku vlast...
Voleo bih da znam sta se desilo sa "vatrenim" koji je upao na teren na mecu protiv Brazila

Bas me interesuje kako se proveo... verovatno ko gospodin covek...
Inace Rambo nije bio najbolji igrac u brazilskom prvenstvu posle Pele-a, mislim znam da zezate ali cisto da ubacim... To je svakakko Romario... a posle njega Rambo... Greska uopste nije sto nije zvao Ramba... Greska je sto Rambo nije pozivan pre 10 godina... Kao i Nebojsa Krupnikovic... Ko se seca Krupnijevih makazica na derbiju, da vidim ruke

Greska je sto nije zvao Paunovica... Ali je i veliki peh i sto se Vucinic povredio... kao i sto nasa javnost ne moze da se pomiri sa odlukama selektora...
Pa Van Basten nije pozvao pola tima i sta sad treba da ga lincuju???
Nemojmo tako... Petko je veliki strateg.. problem je veci sto nasi ne mogu uvek da ispostuju 100% njegovih zahteva... to je ipak odlika velikih timova...
Sa svetskog kupa u Nemackoj, za Benchmark... George Best...