Šta je novo?

FIFA Otkrica !!!

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Ne znam da li ste ovo znali ali ako jeste i i dalje niste mogli da dobijete kompa sa barem 5 razlike na najtezem nivou ubijte se :D
Ja za ovo nisam imao pojma. Sasvim slucajno asm pritisnuo dugme "add ballspin right" (da podsetim, "c" i "v" na tastaturi) neposredno pre nego sto cu da pustim D za sut.
Produkt doticnog je felsina i po. Kao sto kompjuter daje golove sa xx metara...Ulazi kao ludo, iz svih pozicija, sa 20, 30, 40 m, mnooogo je dobro...verujte, probajte...
A ja mislio da se nece vratiti fifa 99 i 2000 kad sam drao komp bez problema 10 razlike :)

Zalosno je to sto postoji samo jedna ili dve finte :mad: , mislim bas su jadni - gde im je bila pamet kada su pravili najnoviju Fifu?!

FIFA!? Glupost!

Amon_Ra je napisao(la):
Zalosno je to sto postoji samo jedna ili dve finte :mad: , mislim bas su jadni - gde im je bila pamet kada su pravili najnoviju Fifu?!

Ljudi, pa zar josh ima onih koji igraju FIFU!?

Igrajte SWOS!

Re: FIFA!? Glupost!

ZeeGerman je napisao(la):
Ljudi, pa zar josh ima onih koji igraju FIFU!?

Igrajte SWOS!

svaka cast na trudu za sajt, ali SWOS je ping-pong za 22 igraca :)

jedino sto mu je career sekcija zanimljiva (ali samo menadzerski :))

U vezi SWOS-a!

SWOS ima dushu. Uostalom (znam da sam subjektivan) igranje SWOS-a u dvoje je mnogo interesantnije nego fifa. Fifa ima grafiku i to je sve!

Re: U vezi SWOS-a!

ZeeGerman je napisao(la):
SWOS ima dushu. Uostalom (znam da sam subjektivan) igranje SWOS-a u dvoje je mnogo interesantnije nego fifa. Fifa ima grafiku i to je sve!

meni je igranje Emilyn Hughes International Soccera u dvoje zanimljivije od igranja SWOS-a u dvoje, vise lici na fudbal :)

Re: Re: U vezi SWOS-a!

iNCUBUs je napisao(la):
meni je igranje Emilyn Hughes International Soccera u dvoje zanimljivije od igranja SWOS-a u dvoje, vise lici na fudbal :)

Da si bio na WST-u 2001, sigurno bi imao drugachije mishljenje!
Pogledaj na sajtu sekciju WST 2001 i ako si zainteresovan, vezbaj SWOS, jer ce 3-4 avgusta biti odrzan WST 2002 i to u Beogradu. Planira se 60-120 uchesnika IZ CELOG SVETA!

poz':wave;

Nazad
Vrh Dno