Šta je novo?

Fifa 2009 Za Pc

zoranc

Slavan
Učlanjen(a)
13.01.2008
Poena
304
Skinuo sam sa rapidshare-a FIFU 2009. ali mi posle instalacije ne funkcionišu sve funkcije na joystiku, npr.:
- kada su igrači u fazi odbrane neće da uklizavaju i da uzimaju loptu protivniku.
Kada sam ušao u menu za kontrolu na toj opciji je pisalo "empty", kao i na još nekim opcijama vezane za joystik. Pokušao sam sa ubacivanjem opcije ali ne funkcioniše i i dalje piše isto !!!:mad::wall:

Koja je fora ???

Skinuo sam sa rapidshare-a FIFU 2009. ali mi posle instalacije ne funkcionišu sve funkcije na joystiku, npr.:
- kada su igrači u fazi odbrane neće da uklizavaju i da uzimaju loptu protivniku.
Kada sam ušao u menu za kontrolu na toj opciji je pisalo "empty", kao i na još nekim opcijama vezane za joystik. Pokušao sam sa ubacivanjem opcije ali ne funkcioniše i i dalje piše isto !!!:mad::wall:

Koja je fora ???

Zavisi koji je joystick/gamepad. Ako je u pitanju Logitech, onda je nesto do verzije koju si skinuo a ako je neki drugi gamepad, onda stvarno ne znam. Ja sam Fifu za PC skunuo sa torrentz.com i sve radi bez problema sa Logitech Rumblepad 2 gamepadom

Poslednja izmena:
Sta si nakacio temu za pc u delu za konzolase sta ti to znaci leba ti?Ajd idi tamo na onaj deo foruma gde ti je mesto i tamo kaci tu fifu za pc a ne ovde kod nas sta je sad ovo kako je ovo dozvoljeno od strane moderatora?Oticu ja na deo gde su igrice za pc pa cu otvoriti temu god of war ps3:) pa mislim nema smisla da se ovako neko opusteno zeza sa nasim malim kutkom za konzole

pa covek je newcomer pa nije skapirao, a što mu ne bi malo pomogli

Grujo, kad se budes kandidovao za predsednika, ja prvi potpisujem! :D :D

Vrh Dno