Šta je novo?

Fifa 2009 ~ PS3

maremas

Slavan
Učlanjen(a)
28.09.2006
Poena
395
Moja oprema  
Monitor
BenQ ZOWIE RL2755T
Miš & tastatura
Logitech M280 i K400 Plus
Laptop
Asus N750J
Mobilni telefon
Pixel 6a
Pristup internetu
  1. Optički internet
Evo jedan prelep FIFA 09 PS3 demo Highlights, obratite paznju na gol negde oko 3:45.
LINK
Impresivno :banana:

Fifa 09 Advanced Skills Tutorial
[YOUTUBE]KOnrUUmzBYw[/YOUTUBE]
Fifa 09 Juggling Skills Tutorial
[YOUTUBE]q83QXzvZXvw[/YOUTUBE]
Fifa 09 Standard Skills Tutorial
[YOUTUBE]zDVJm0U_PFM[/YOUTUBE]

Igrica Je Vrh,pre Sam Stalno Igrao Pes,ali Ove Godine Prelazim Na Fifu....prvo Po Meni Extra Gameplay,onda Preko 30 Licenciranih Liga,extra Trikovi,10 Vs 10 Online...nemam Reci...

nisam mogao da ne primetim, ali na prvom filmicu se vidi Xbox kontroler ?!?

Pa verujem da su finte iste i za PS3 i Xbox 360, neka me neko ispravi ako gresim.

Cekajte, ova Fifa 09 ce ovakva izaci samo za PS3 ?

Trebalo bi da su iste verzije za X360 i PS3, ali ce PS3 imati neki ekskluzivni mod...

Ma mene zanima za PC, da li ce biti ravna ovome, ili ce opet biti PS2 port.
Mada ako bude PS2 port, pretpostavljam da ce gaming biti na istom nivou :), a grafika losija ?

Ma mene zanima za PC, da li ce biti ravna ovome, ili ce opet biti PS2 port.
Mada ako bude PS2 port, pretpostavljam da ce gaming biti na istom nivou :), a grafika losija ?

Nisi citao, pricalo se vec o tome u drugoj temi. PC je opet dobio losiju verziju, fizika je uproscena jer kazu da bi radilo samo na 5 % PC-jeva da su stavili istu fiziku kao na konzolama. Graficki, PC je dobio neku 3D travu, koja se uopste ne primecuje kad igras, a modeli igraca i njihove face izgledaju bolje na konzolama, da ne pominjem da mi demo secka ko nezdrav na masini iz potpisa..

^:d Kakva smehotresna izjava (ne mislim na tebe Borise vec na EA Sports)...

Pa da, u prevodu, mrzi nas da napravimo dve verzije, jednu za "5 % naprednih gejmera", drugu za ostalu sirotinju :D

^ Što je najgore PES je bolji od FIFE, NBA od 2k je bolji od njihovog nbijeja, ali bitno je da mlate pare na Madden-u i NHL-u :trust:

Poslednja izmena:
Utisak nakon probanog Demo-a na PS3 i na x360. Na x360 grafika je vidno bolja u odnosu na PS3, ostalo je sve isto. Sto se same igre i igrivosti tice-ogroman napredak. Fifu igram od Sega Mega Drivea ali se ne secam da su napravili ovoliki napredak ako izuzmemo godinu kada su ubacili prave dresove. Ono sto cete ove godine gledati na Fifi-kombinacije, pasove, akcije, daleko se odmaglo, vidno bolje id prosloh PES-ova. Ako Konami vidno ne unapredi novi PES, propadaju.

Tacno kako Goxy kaze. ;)
Nova Fifa 09 je malkice lepsa na XBOX360, a konzolaska verzija je vidno lepsa i bolja od PC verzije.

Pa jel malkice ili je vidno bolja, odlucite se ;) Osecam da je kontrast veci na X360 pa je to ta bolja grafika :)

da jednim delom kontrast je razlog te su zato i boje življe a samim tim i grafika bolja, međutim u PES3 verziji vide se neke vodoravne i uspravne linije oko nekih objekata i igraca a nesmem da sudim dali je to bag ili ne. U svakom slucaju da nemam x360, da imam samo PS3 kupio bi igru bez razmišljanja

Sigurno je malo bolja grafika na xbox-u ali FIFA online na xbox-u djuskaju samo ameri (noobs). Na ps3 ima brdo evropljana koji znaju sta je fudbal.Ne znam da li ste probali ali 5v5 online gde svako izabere jednog igraca a samo kapiten kontrolise ostatak je mnogo dobro.Steta samo sto nas Srba ima malo online.
Bas bi bilo dobro da se skupimo online u buducnosti. U svakom slucaju ja definitivno kupujem FIFA 09.

Uh, kako bi bilo dobro da se iskoristi sixaxis za trikove na PS3.

Jesu li se setili ? :)

Poslednja izmena:
Gledam ove finte i ne verujem koliko su dobre, a onda se *** setim da sam kod ortaka (mog i coltovog :D) probao Fifa08, braco kakvo je ono neopevano sra.nje.
Pa PES08 za pc je 5 koplja ispred tog ******.

Tako da ebes finte, ako oni ne unaprede dosta gameplay, ok finte jesu bitan deo fudbala, tj. gameplaya :), ali mnogo toga fali toj Fifi.

Jos jednom da napomenem Fifa08 za PS3 vs PES08 za PC.
No flame needed, samo mi je takav utisak :).

I ja sam bio kad ortaka (mog, coltovog i zdravkovog) i u potpunosti se slažem sa zdravkovom konstatacijom :)
Nego zdravko mogao bi da obiđeš ortaka, nabavio je FIFA09 demo ;)

Poslednja izmena:
I ja sam bio kad ortaka (mog, coltovog i zdravkovog) i u potpunosti se slažem sa zdravkovom konstatacijom :)
Nego zdravko mogao bi da obiđeš ortaka, nabavio je FIFA09 demo ;)

Moj ortak nije prikacio na net svoj PS3, tako da sigurno nije skinuo Demo 09 za PS3.

A za pc, ma necu da se bakcem sa tim uopste.

Gledam ove finte i ne verujem koliko su dobre, a onda se *** setim da sam kod ortaka (mog i coltovog :D) probao Fifa08, braco kakvo je ono neopevano sra.nje.
Pa PES08 za pc je 5 koplja ispred tog ******.

Tako da ebes finte, ako oni ne unaprede dosta gameplay, ok finte jesu bitan deo fudbala, tj. gameplaya :), ali mnogo toga fali toj Fifi.

Jos jednom da napomenem Fifa08 za PS3 vs PES08 za PC.
No flame needed, samo mi je takav utisak :).

Fifa 08 nije ni blizu Fifi 09, prvenstveno u gampeplayu koji je sad vrhunski unapređen. Ima svega i pravo je uživanje za igrati. Fifa više nije toliko kruta a poteza ima koliko voliš, a da ne pričam o AI-ju koji je toliko unapređen da ti više ni starter nivo neće dozvoliti da mu 2 puta prođeš na istu foru. Igram demo svaki dan i svaki dan ima nešto novo da se nađe. U fifi 09 konačno i vezni red se uključuje u napad tako da nisu statični kao u prošlim verzijama tako da neretko vezni igrači daju golove. Dosta mi se sviđa i ingame tactics koji se izabire preko D-pada (opcije su ultra deffensive, defenssive, balanced, offensive i ultra offensive). Ono sto mi se ne sviđa jeste da se mnogo ofsajda pravi tako da će radar morati da se koristi sa malo više pažnje.

Moje skromno misljenje posle par dana probe FIFA09 demo:
Igram PES godinama i ubedjen da je PES bolji of FIFA, PES2008 za PS3 bas lose. FIFA08 mi se takodje nije svidela, predhodne verzije fife katastrofa.
Ali FIFA09, evo igram demo zadnjih 5 dana.
Ako treba uzecu i PS2009 ali bojim se da opet ne uprskaju. Prvenstveno mislim na online, koji je u 2008 bio neigriv ! Mislim da je izazvao gomilu nezadovoljstva kod fanova, izdali su polu zavrsenu igru i nikada nisu izdali patch za online i preskakanje frejmova kod replay-a.
FIFA2008 (prosle god. sam prvi put kupio fifu, mada sam je zamenio posle 10 dana) online radio savrseno, grafika, animacije, be pro, online 5 na 5, ali gameplay bio dosadan. FIFA09 opet gomila opcija, online 10 na 10, nedeljno azuriranje forme igraca, gameplay sad odlican, prema onome sto sam probao u demo verziji.

I dalje me nervira zasto PES ne izdaje demo (nece ga ni biti dok ne izadje igre prema zvanicnim najavama), ali ne kupujem dok ne cujem da online radi i da ne koci replay. Prosli put sam godinu dana cekao patch koji ladno nisu izdali pri tome su priznali da online ne radi i da secka ali kazu bilo kratko vreme morali da izdaju igru.

Zakljucak: Neverovatno ali kupujem FIFA09 prvog dana izlaska !
PES2009, cekam, ne kupujem vise prvog dana, ako sve radi glatko, verovatno uzimam ako me ne zaraze ovi iz EA.

'bro jutro,

ko ce od vas igrati FIFA09 online na PS3 kada izadje? Mislim, bio bi red da razmenimo nadimke i odigramo zajedno zar ne?
Pozdrav,
GoLdFiNgEr__

Nazad
Vrh Dno