Šta je novo?

Fifa 2006

petarst

Čuven
Učlanjen(a)
24.05.2002
Poena
619
Kupio sam igru cisto da probam jer sam znao da ne moze da se nosi sa WE, kad ono medjutim....
Posle 2 dana igranja moram reci fenomenalno + sve su skinuli sa WE + dodali neke fore.
Svaka cast konacno su je uradili kako treba.
Za vas koji nemate analogne kontrole kupite joypad sto pre i to sa dva analogne upravljacke rucice.
Neznam zasto nas opet nema i u cemu je tu problem ?
Naravno nema ni drugih repr. tipa Holandije ili Bosne ili Albanije .... verovatno nije placena licenca.

Stvarno steta sto nema Albanije. Mnogo sam ljut na EASports. Takva reprezentacija a nema je u Fifi. Covece ti si stvarno prolupao. Ako si bas nostalgican za Siptarima, sacekaj Fifa RTWC Germany 2006. Tu ces imat i Albaniju i Andoru i sve druge operspektivne reprezentacije osim Vatikana. Slazem se da je Fifa 2006 bolja od ostalih ali je i dalje mnogo losija od WE. Spasava je ovaj menadzerski mkod

Bug.JPG

Ja obozavam FIFA serijal, al' zbog ovakvih stvari covek mnogo popi*di... Evo ovo nije gol...

Je*ote! Jel vi nemate usi dok vam ljudi govore, ili sta?? PES(WE) je 350 puta bolji od FIFE!

Pa i na PES-u ovoga ima, pa i jos gorih stvari....

nek si im rekao. Ali si zaboravio da u spisku reprezentacija koje nedostaju, uopste pomenes SCG

Goxy je napisao(la):
nek si im rekao. Ali si zaboravio da u spisku reprezentacija koje nedostaju, uopste pomenes SCG

Nisam zaboravio da pomenem SCG to je ustvari naslov topica !

Inace hvala na podrsci !

Poslednja izmena:
Ma sve je ok, samo da jos malo bolje naucis Engleski. ;)

sta mu fali. zna da vredja, a to je dovoljno za onaj topic.

Fifa koja Fifa? jel to mozda neki pokusaj simulacije fudbala il sta? ;)

Uspeli pokusaj simulacije, za onoga ko zeli da nauci.

Inace, komande za kompletnu fudbalsku simulaciju, tj.kompletan spisak komandi za FIFU:

http://38.118.213.153/daopqwmgfu+/soccergaming/fifa06/manuals/CTTManualv01byIR.zip

Smara vas sto kompjuter ne pravi izmene? Evo patch:

http://38.118.213.37/uqxuzrrpvl+/soccergaming/fifa06/patches/cpu_substitutions.zip

I za kraj, prava poslastica!!! Patch koji je svima nedostajao. Partizan, Crvena zvezda i reprezentacija SCG! Uzivajte!

http://38.118.213.37/iazcxbpeef+/soccergaming/fifa06/patches/scg_favo.exe

ovaj link za SCG reprezentaciju ne radi...

Kako je odradjeno navijanje, odnosno sama atmosfera na stadionima?

Kompletan spisak komandi za FIFU ne radi. Reci nam gde si to potrazio?

davorhp je napisao(la):
Kako je odradjeno navijanje, odnosno sama atmosfera na stadionima?

Nikada nisam preterano obracao paznju, uvek mi se standardno dopadala atmosfera, navijanje je bilo na nivou. Prethodnih nekoliko nastavaka navijaci uzvikuju imena svog kluba (naravno, samo najvecih timova)...

Ali, ocigledno je da i tu ima napretka, a evo i primera.

Derbi Juventus - Inter, postizem dva gola sa Adrianom i izvodim ga iz igre pred kraj utakmice, a ovaj je zestoko izvizdan. Izvodim Stankovica, koji se nije pokazao - standardna galama, bez zvizdanja.

Lepo je sto su obratili paznju na ovo.

I po prvi put sudija registruje igranje rukom.

Da li neko zna sta oznacavaju one crvenkaste i narandzaste tackice kojih ima od 1-3 na krajevima prozora u kome se prikazuej rezultat ?

Tachkice oznachavaju trenutnu formu tima. Shto vishe to bolje.

Patch SCG je bagovit :mad: Instalirao sam ga i kada igram manager mode posle utakmice obara FIFU :mad: Shto je josh gore neke snimljene pozicije su mi neupotrebljive :mad: :mad: :mad:

sta ce vam patch za scg. mnogo smo dobri, jer da stvarno jesmo, stavili bi nas u igru. E sto se tice manager moda, cista namestaljka. Kompjuter na professionalu moze da drzi loptu u posedu 20-30 sec po igracu, ali i kad ga tako nabijes, kao ja sa Westhemom, 8 pobeda za redom, onda vam obori formu i upadate u rezultatsku krizu( traje oko 5-6 utakmica), ako je nekim cudom prebrodite kao npr, ja (od 6 utakmica 5 bodova), vratite se u formu i sta se dogadja, najbolji igrac ekipe se povredi i pauzira oko 7 meseci (i.e. Marlon Harweood) koji i je i dalje ( a stigao sam negde do Februara) najbolji strealac lige. Kad se povredio bio sam 1. i bezao sam drugom 7 bodova. Sad delim 6 mesto i prvi mi bezi 12 bodica. Od njegove povrede, dao sam 5 golova i dobio samo jednu utakmicu, a 5 remizirao, obicno bez golova ostalo izgibio, ispo i svih kupova(osim iz liga kupa gde sam u polifinali, s tim sto sam u prvoj utakmici izgubio kuci 1-0 evrogolom Beattie sa 40m kad vec nisu mogli normalno da ga daju, a golman im je svemirac) i sl. Pa jel nije namesteno?

Ma Fifa nije za menadzerisanje. Igrajte sami.

A sto se SCG patcha tice, nadam se novoj verziji, a takodje, postoji uninstall, tako da nema potrebe za nervozom zbog save-ova.

Nema nervoze samo je morao pored uninstall patch-a da padne i uninstall FIFE pa ponovo install.

Naravno moj save Tottenham (3. ili 4. sezona je prezhiveo), ali je stradao save moje verenice Sienna (3. sezona), pa ajde vi njoj objasnite da ga nisam ja obrisao. Sad igramo zajedno sa Fiorentinom :smoke:

Patch sa nasom reprezentacijom, Zvezdom i Tikvicama(Timokom) radi, ali kasnije sve odlazi u vraziju mater! Izbacuje iz igre, pa mora da se ponovo instalira kompletna igra.Preporuka: nemojte skidati ovaj patch, dok se ne pojavi nova verzija istog.Filipe popravljaj ovo jer bez nasih timova nije interesantno!

Poslednja izmena:
Goxy je napisao(la):
sta ce vam patch za scg. mnogo smo dobri, jer da stvarno jesmo, stavili bi nas u igru.

Da li to isto vazi i za Holandiju? Repka im je medju prvih 5 na svetu. Nije u pitanju kvalitet! Jer da jeste odakle onda Wales

Vrh Dno