Šta je novo?

FIFA 2005 trepti ekran

weasel

E4
Super Moderator
Učlanjen(a)
18.08.2004
Poena
1,285
Imama 5600xt 256ddr
Detonatro 67.3

I kad pocne tekma gorni deo ekrana se zacrni i pocne da trepti

Jel se desilo jos nekom ?

I meni sa novijim drajverima od 61.77 FIFA 05 ne radi kako treba.Slika trepti,probijaju teksture,fale poligoni.U cemu je fora?!

I meni se to desilo i nasao sam resenje: iskljucio anisotroping i antialiasing u driverima za graficku. Dakle: Desktop Properties -> Settings -> Advanced -> GeForce ... -> Performance & Quality Settings -> Show advanced settings pa tu iskljuciti.

Meni je graficka FX5200, a drajveri 66.93.

U driverima stavi antialisasing na 4x. Ovako:

Prilozi

• Screen01.JPG
    Screen01.JPG
    190.6 KB · Pregleda: 45
Black Neo sad sam probao tvoj nacin i ne radi, bar kod mene. Na moj nacin radi odlicno. Poz :wave:

prenex je napisao(la):
Stavi novije drajvere za VGA.

E nemoj da lupas dok ne procitas ceo topic
Ove drivere sto sam naveo su najnoviji i nam novijih

A jel probao neko da iskljuci V-sinc u podesavanju za g-force???

Proday je napisao(la):
A jel probao neko da iskljuci V-sinc u podesavanju za g-force???
Evo sad sam probao i radi.

_Weasel_ je napisao(la):
E nemoj da lupas dok ne procitas ceo topic
Ove drivere sto sam naveo su najnoviji i nam novijih
Imao sam isti problem sa FX 5200 i resio sam ga promenom driver-a. Sto se tice lupetanja i "nam novijih" - NiTro - ti je sve lepo objasnio. Bas divno, hteo sam da pomognem, a kako mi je uzvraceno.

Ok sorry nisam znao ali ti drajveri nepomazu nista

Ovo sto mi je Nitro reko za 4x antyalising je pomoglo i sve radi OK
TNx nitro

Pa da radi, pisao sam to vec u nekom threadu, bas po pitanju ove teme. I nije to jedina igra ima ih jos (drajveri 6x.xx su problem).

A sto se tice antyalisinga na 4x, resava problem, ali moze solidno i da obori performanse.

Sa starijim drajverima (do 61.77) radi bez problema, ali uz malo sporije animacije u meniju, ako ste primetili.
Noviji drajveri resavaju taj problem, ali dolazi do treptanja slike tokom utakmice. Sve sto treba uraditi je iskljuciti V-sinc u podesavanjima drajvera. Ja AA nisam dirao.

UEFA Champions League 2005

EA je danas zvanicno izbacio jos jednu UEFA igru. Proslogodisnje izdanje UEFA Euro 2004 je donelo veliki napredak u odnosu na FIFA 2004, posebno na polju gameplay-a. Mislim da ovoga puta to nije slucaj, vec da je Champions League 2005 samo verzija FIFE 2005 koja ima izglancane timove, ucesnike ovog takmicenja (i samo to takmicenje), nadam se uz malo slozenije menadzerske opcije. A i po prvim komentarima na Internetu, rekao bih da je to tacno. Neka se javi ako neko proba. Evo ga i link za DEMO...

http://server9.download.filefront.c...2005/Official_Demos/champ05_pc_e-demo_007.exe

Poslednja izmena:
Agilni je napisao(la):
. Sve sto treba uraditi je iskljuciti V-sinc u podesavanjima drajvera. Ja AA nisam dirao.

Pa V-sinc je po defaltu iskljucen i opet trepti

V-sinc se sa appliction controlled prebaci na OFF,i igra radi. Evo screenshotova. Poz ,)

Prilozi

• Ljumberg Goooolll.JPG
    Ljumberg Goooolll.JPG
    44.4 KB · Pregleda: 42
  • Screen01.jpg
    Screen01.jpg
    52.6 KB · Pregleda: 38
_Weasel_ je napisao(la):
Pa V-sinc je po defaltu iskljucen i opet trepti

:trust: Po default-u je na appliction controlled. AA i AF uopste ne treba dirati, znaci samo V-sinc na OFF.

@NiTro Bitno je da si ti skapirao, samo ne razumem zasto si postovao screenshot na kojem si primio gol :)

Nazad
Vrh Dno