Šta je novo?

FIFA 2004 vs. PES 3

E Trbonjo, Trbonjo... pretrcis ceo teren za 2 sec? A nije ti palo na pamet da je to bug u igri? Nabavi Fraps i pogledaj koji ti je framerate. Treba da bude tacno 60, ako je vise igra ce ti prebrzo raditi. Sta uraditi:

- skini patch za igru ili
- namesti vertical refresh na 120Hz i ukljuci vsync ili
- ako mrzis svoje oci stavi refresh na 60Hz+vsync

Kakav crni fliper.

... uzmi srafciger i klesta, odvrni onaj sraf, pa zatim iscupaj .....

Jel' oni prodaju gotove igre ili ....

Cinjenica je da je PES3, kao i svaka Konami igra za PC, katastrofalno los port sa konzole. Meniji su ruzni, kontrole su prilagodjene PS2 gamepad-u, postoje problemi poput ovog sa framerate-om...
Na srecu, sustinu same igre (PES3) nisu mogli mnogo da zaseru, tako da imamo najbolju simulaciju fudbala na PC-ju.

Dakle, jesi li probao da igras na 60fps i recimo tezini od 3 zvezdice? Utisci?

ne znam u cemu je problem sa vama. Verovatno imate neke masine sa mx 2 pa bi hteli da igrate. Meni pes radi savrseno sa amd 1700+@ 2700+ graficka geforce 4 4600ti 128 abit nf7s igra radi najvecoj rezoluciji i na maksimumu konstanto bez ikakvih usporavanja. Verovatno trbonja ima neki mx2 pa je stavio na 640x 480 pa onda ocekuje kvalitet. Prvo sinko nabudzi masinu, a drugo te price nabavi sensible soccer pa igraj i prozivas coveka koji igra sensible soccer da je klinac. Pa sensible soccer se igrao verovatno dok se ti bio mali. Za to vreme bio je vrh, a vidim da ljudi koji imaju iskustva sa fuydbalima na pc obozavaju pes3, a samo neki novi napaljeni klinci pljuju po njemu. za dve sekudne pretrcis ceo teren? O cemu ti pricas. MIslim da je ovo ozbiljan forum takve stvari ne treba da pricas i da lazes ljude. Haha za dve sekunde haha vazi!! Znas u evropi se za ljude koji brane ea kaze da dobijaju pare od ea da pljuju pes verovatno ti ne dobijas ali imas neki veliki problem ocigledno kada lazes o takvim stvarima. Kako ces to dokazati da predjes ceo teren za dve sekudne. Zato nemoj vise da se raspravljas u vezi toga. Svi su videli o cemu se radi. Igraj fifu i uzivaj pa se jednog dana javi kad naucis sta je pravi fudbal i priznaj ljudima da si pogresio i lagao. Bas me zanima koje si godiste. Verovatno si od onih akcija i to odmah sminka i sve to sto vole mladi. Omiljeni film mora da ti je terminator 3, kada ne razumes i ne mozes da shvatis vrednost pes3. NE samo pes3 za mene je stari we11 sa sony 1 bolji od svaki fife na pc a kamoli pes3. Mislim ima ljudi koji vole recimo evropski film u kome vide pravu umetnicku vrednost i ne vole amercika djubrad od filmova tipa termintaor i drugih verovatno tvojih omiljenih. Ti spadas sto posto u te sto se pale na te americke stvarcice i ne vidis prave vrednosti. Obmanut si ali da se nadamo da ces shvatiti jednog dana.. Koje si godiste Trbonja?

Trbonjo, zasto ti igras fudbal na kompu? Da li si ti nekad igrao uzivo fudbal? Ne gledao, IGRAO?!
Mislim da covek koji iole nesto ocekuje od neke simulacije (ili arkade cak) fudbala, nije ono sto su EA Sport's i Fifa2004 pruzili. Meniji, kontrole koje su ponovo (i to na jos gore) izmenjene. Kako mislis da uzmes Ronalda u napadu i da on ne moze da izvede ni jedan dribling, a to mu je najace oruzje?!! Igra je definitivno ultra ******, ne vezano za PES (to nisam ni video - samo pljujem Fifu), nego za zdravo poimanje zabave na racunaru!!! Ova Fifa je definitivno poslednja koja je usla u moj racunar (imam ih sve u kolekciji), jer kao sto je neko napisao, samo su face dobre, a ostalo je povracanje.....Budimo realni i 2002 je dva puta bolja, a ni ona vec nije bila nista narocito!

pozdrav

Za Misha R: Ne sto nemas nikakvo poznavanje fudbala, vec ti ni poznavanje ljudi nije nista bolje. Odakle ti to da je Trbonja neki klinac. Prema tvojim postovima (gde hvalis Play Station decija ******: Winning Eleven...) pre bi se reklo da si ti neki napaljeni klinja. Ipak, mozda je to i do tvoje inteligencije...

Posto ocigledno ne znate normalno da razgovarate zatvaram ovaj thread pre nego sto se prolije krv :mrgreen: 🙂

Nazad
Vrh Dno