Šta je novo?

FIFA 2004 vs. PES 3

Trbonja

Čuven
Učlanjen(a)
17.09.2002
Poena
619
Citao sam nekoliko dana postove o PES-u kako je fenomenalan, kako je FIFA jedno veliko s**nje, itd. Posto FIFA igram od verzije 96 pa na ovamo, a opet u zelji i da isprobam nesto novo, resih da uzmem obe igre. Bez ikakve zelje da vredjam bilo koga, mogu da kazem da su za PES promasili naziv igre. Naime trebalo bi da se zove Pro Evolution Shit 3 ili koji vec deo. Ono je klasican port sa konzole i nista drugo. Ne razumem sta vam se to od grafike svidja, kad izgleda kao sto je Kick Off izgledao na Commodoru, u odnosu na FIFA 2004 (ma i u odnosu na FIFA 96) izgleda totalno prevazidjeno. Igrivost dobra samo za one koji nikad nisu igrali nista drugo sem Playstationa. neki se zale da secka? Ni to nisam primetio. Lopta deluje kao da igraci sutiraju kamen. Kakva je to firma koja ne moze ni da se potrudi da kupi licencu za imena igraca. Sve u svemu - veoma mrsavo. PES ima sve sanse da zavrsi u kanti u narednih nekoliko dana.

Tuzno...

I ja sam igrao svaku Fifu, od '95 pa do sada, ali sam sa velikim zadovoljstvom obrisao 2004 kada sam video kako je PES3 dobar.

Zbog cega je, dakle, PES3 bolji od (svake) Fife?

- mnogo bolja grafika; FIFA 2004 izgleda uzasno. Doduse, publika i rederai pored terena su uzasni u obe igre.
- gameplay je neverovatan; odigrao sam preko 50 utakmica u PES i svaka je bila drugacija; skoro da nisam video dva ista gola; FIFA i dalje izgleda kao ping-pong. Pa onda AI...na razlicitim nivoima tezine u PES kompjuterski igraci se potpuno drugacije ponasaju, dok je AI u Fifi kao u svim prethodnim verzijama: VARA! Povecavanjem nivoa tezine samo povecavate verovatnocu da AI precizno dodaje/sutira i smanjujete verovatnocu da mu oduzmete loptu. Izuzetno glupo. Ni jednu verziju Fife nisam mogao da igram duze od 10min protiv kompjutera bas zbog tog varanja, dok PES3 igram dok me prsti ne zabole :)

Trbonjo, na kojim grafickim podesavanjima igras i na kom hardveru?

PES3 je jednostavno perfektna simulacija fudbala, dok je Fifa arkada za decu.

Jedino sto mi se ne dopada kod PES3 je da je jako lose portovan sa konzole: ruzni meniji (mada menije u Fifi 2004 kao da je majmun projektovao) i osetljivost na framerate: igra ide pravom brzinom ako vam je framerate 60fps, manje od toga i bice slow motion, brze od toga i bice prebrza.
Postoji oficijelni patch koji drzi fps na 60 i takodje option file koji ispravlja imena klubova, igraca, dresove... Naci na www.soccergaming.com.

Ono sto PES odvaja od FIFE je igrivost. FIFA je frustrirajuce neigriva, gol je toliko tesko dati da to nije normalno. Primer kakav zabavan fudbal treba da bude je PES 3 - nije bitan izgled (koji i nije los) vec ponasanje vodjenih igraca na terenu: mogucnost preciznih dodavanja dugih lopti, driblinga (sta to bese u zadnje dve fife??), ponasanje igraca kada lopta nije ni u cijem posedu (fifa je ovde ok ali i PSE je dobar), golovi se daju mnooogo lakse nego u fifi 2004 - golman nije svemoguc i ne hvata ono sto odbrani vec u velikom procentu odbija loptu u polje ili u korner sto je mnogo blize realnosti. PSE igrivoscu sije FIFU u svakom segmentu igranja. Licence - sta ce nam to ? Gledanje originalnih dresova i imena kako bauljaju bez veze po terenu :?
Ljudi su se zalili i na kontrole u PSE3? Sasvim su OK kada ih jednom namestis i na tastaturi, sa gamepadom nema nikakvih problema. potrebno je samo malo vremena i strpljenja. U FIFI bez patcha nemas mogucnost menjanja kontrola.
Poslednja fifa koja je bila stvarno dobra je FIFA 2002 World Cup.

Iz tvojih zakljucaka vidim da nemas pojma sta je dobar fudbal.
Igrivost nevalja nista???!!!
Ne mogu da vjerujem da neko ovo govori.A na osnovu cega si to zakljucio???Fifa je za decu kao sto si ti koji se pale na licence.
Skinuo sam patch koji popravlja stvar.Vrh igra,jedno od najboljih ostvarenja godine.

Postoji jedna prednost fife u odnosu na PES3 a to je sto fiifa nije ebeni port. Igracu PES ako srede ono usporenje jer mi ne radi ok ni sa patch-om, a dotle ostaje razocaranje koje donose obe barem kod mene.

PES3 je za tri koplja bolji od raspale fife. Jeste malo problematican, kao i vecina portova sa konzola ali vredi mucenja...

Mislio sam na patch za licence(50mb).Nije igra problematicna nego je zahtjevna mada mi radi ok u 1280x1024 u high.Ne sjecne ni jedanput,ni kada je najveca guzva u sesnestercu.Mada igram sa
2800+barton,1GBddr,R9600pro

Pa i nije nešto zahtevan. Meni na XP 2000+, 256 MB SDram-a i 9000 Pro radi na 60 fps u 1024 na high. Čak bi trebalo da radi malo sporije jer sve je malo ubrzano, a glupi patch ne pomaže. Inače gameplay je stvarno dobar! :D

Svasta ! PES3 radi savrseno, najbolja je simulacija fudbala na PCu, a zbog njega cak razmisljam o nabavci nekog dzojpeda !!!

OptiPlex je napisao(la):
Svasta ! PES3 radi savrseno, najbolja je simulacija fudbala na PCu, a zbog njega cak razmisljam o nabavci nekog dzojpeda !!!

mozda tebi radi savrseno ali vecina ima probleme.

Ako vam PES radi presporo, skinite option file u kome je otkljucan double speed i aktivirajte ga za vreme utakmice.

jovajsha je napisao(la):
Pa i nije nešto zahtevan. Meni na XP 2000+, 256 MB SDram-a i 9000 Pro radi na 60 fps u 1024 na high. Čak bi trebalo da radi malo sporije jer sve je malo ubrzano, a glupi patch ne pomaže. Inače gameplay je stvarno dobar! :D
Potpuno si u pravu. Patch ne samo da ne pomaze vec i odmaze tj dobijes usporenja u 1024 x768 doduse imas 85 +MHz osvezavanja slike ali ipak...

Malo ceu da skrenem sa teme.Ja sam skinuo ovaj novi pech za FIFU 2004 1.1instaliram ga i opet u igrici nemam podesavanja za kontrole.Sve obavim i ono skinem i nista.Da li je za to potreban drugi neki pech.

Kakve veze ima double speed sa tim sto igra usporava, pa ne radi ona sve vreme sporo nego samo kad se prodere publika (neki problem ima veze sa zvukom), na dosta jakim masinama nema ovih problema...

Inace sta je cilj ove teme, da se neko slozi sa onakvim konstatacijama?

Ocigledno je topic poturen da se izazove svadja...
:D

Mogu samo da se nasmejem u vezi poznavanja fudbala svih onih kojima je PES dobra simulacija fudbala. Mozda za neke prave poznavaoce je FIFA 2004 nedovoljno dobra, ali za nekoga ko se i malo razume u fudbalsku igru, PES predstavlja cistu arkadu, tj. obicno sra..e. Sa druge strane mozda je nekima pravi fudbal smor, pa im bas i odgovara japansko vidjenje ovog sporta: 22 sprintera koji se gadjaju kamenom dok trce kao muve bez glave. Stvarno je smesno sto neki ovde pominju da je igrivost glavna prednost PES-a, kada ga bas ta kvazi igrivost udaljava u beskonacnost od pravog fudbala.
Citajuci ovde na forumu o obe igre stekao sam utisak da je PES stvarno nesto izuzetno, a ova nova FIFA fudbal druge kategorije. Medjutim, kada sam iste veceri kupio i probao obe igre, shvatio sam da dosta membera ovde od fudbalske igrice trazi i ceni samo dobru *******ciju gde se svake tri sekunde sutira na gol, gde je dinamika igre veca nego u kosarci. To nema bas nikakve veze sa realnim fudbalom i nikako se ne moze nazvati simulacijom.
Zato ako neko kaze da je PES najbolja fudbalska simulacija, njegova izjava ima istu tezinu i vrednost kao da je rekao da je PES najbolja pucacina, i najbolja avantura i najbolji frp. Drugim recima to je obicna glupost koja oslikava njegovo (ne)poznavanje fedbala.
Ko voli arkadu i ne poznaje fudbal, njemu je PES odlican, ali za nekoga ko se i malo razume u ovaj sport PES je obicno sra..e.
Uostalom, isti je slucaj i sa voznjama. Za nekog kome je taj zanr igrica najomiljeniji, realnost (fizika) je uvek na prvom mestu, pa tek onda grafika i drugi elementi, dok je za nekoga bitno da su kola luda i brza i nije mu mnogo vazno sto u sestoj skrece pod 90 bez kocenja. Ovi prvi su poznavaoci a ovi drugi su isti kao ljubitelji PES-a. Ako kazu da im se PES svidja i da vole takav nacin karikiranja igre, ja to postujem jer su ukusi razliciti. Ali tvrdjenje da je PES najbolja fudbalska igra je ogromna budalastina, koja se na zalost dosta ponavlja u ovoj sobi.

E ovako vidim da se ovde svasta prica pa eto i ja da kazem moje misljenje.
Igram fudbal na kompjuterima od svoje 7 godine to je bilo davne 1984. Znaci kroz sve faze sam prosao bio sam veliki fan kick off-a, pa sensible soccera, goal itdd. Posle 1996 sam presao na fifu i igrao u to vreme nista bolje nije postojalo. Ona se posle par godina pojavio winning eleven 3 za psx igra je u pocetku delovala smesno tj zvucni efekti su bili smesni ali cim sam poceo da igram fifu sam bacio u djubre. Posle toga naravno sve do 2000 sam kupovao i fifu za pc i uvek se svodilo sto se fife tice da je ukljucim vidim kakvo je djubre i izadjem iz igre i nikad je vise neukljucim. Igrao sam Iss2 preko emulatora na pc godinama kada je izasao psx2 smorio sam se pa sam samo zbog tog fubala hteo i to da kupim da bi mogao da igram. I eto na kraju sam dobio PES3 za pc to sto sam dugo dugo cekao. E sada porediti fifu i pes3 je stvarno smesno. Fifa je americko djubre mislim da ga radi kanadski ogranak ea. Igra je uvek bila samo nasminkana, zansniva se na tome da uzmes loptu i sa jednim igracem krenes od svog gola i stanes na odredjeno mesto gde provalis i ulece svaka u gol. Onda fore u ranijim verzijama iz svake korne da se da gol . Fifa je igra za decu cista arkada pucacina za malu decu. Ovde jedan od vas kaze pes3 je arkada a fifa simulacija? Ja ne znam da li si ti to pomesao stvari ili stvarno ne znas realno da ocenis pa ceo svet se smeje fifi pogledaj strane forume svi su napokon srecni sto je izasao pes3. Neko je rekao da se zasniva na pucanju samo na gol. Ja ne znam o kakvom pucanju pricas mozda si ukljucio na 1 zvezdicu pa si i mogao da pucas na gol, mislim voleo bi da dodjes kod mene i da odgledas partiju moj ortak i ja koji igramo taj fudbal vec godinama imam i 4 gamepada thrustmaster dual firestorm 3 znaci komande su iste kao na starom psx tako sam namestio i to je vec iskustvo veliko i kada bi gledao nase utakmice video bi sta je realnost a to sto ti igras i ne znas da igras pa ti deluje kao pucacina to je vec drugi problem. samo mi reci da jos igras i na tastaturi. Eh kada bi to moglo tako. Prvo ko prvi put sedne da igra nema pojma u pes3 nista dok fifu moze i malo dete da igra. Za pes treba mnogo vezbe mislim za pravo profesionalno igranje. Ja imam veliko iskustvo 5 godina sigurno igram i uvek iste komande samo sada ima jos nekih noviteta tako da nema tu sta da se prica. Mislim verovatno se radi o klincima koji uzmu da igraju pes na tastaturi pa im nista nije jasno i onda im deluje previse zbunjujuce ne mogu da provale ni sta moze da se uradi. Ali sve jedno svi se smeju ceo svet fifi i takvima koji pricaju da je fifa bolja.Evo pogledajte malo njihove rasprave
http://www.soccergaming.tv/forumdisplay.php?s=&forumid=59

Ako vam PES radi presporo, skinite option file u kome je otkljucan double speed i aktivirajte ga za vreme utakmice.

el mozes malo da mi pojasnis ovo ?????? meni ide ko slowmotion sa bilo kojim setovanjima i sa patchom... dodushe mx440, al procesor je na 2.56ghz i 512 ram

evo jedan od komentara coveka koji igra fifu od 1994

Bah!!!!!
Why does EA sports keep doing this? I mean they spent so much time hyping up a true soccer sim (fifa 2004) and yet they end up releasing this peice of crap. If i had money i would buy out their sorry arses and give the series to another game maker. I mean i prefer to play Fifa' 94 to this crap. What the hell is wrong with the menu screens? Why the **** is it so ugly? Why is it almost impossible to select an item on the screen? Was EA blind when they were testing out what they created? Why is it that when i play a game with York City and Bristol Rovers the game play feels exactly like Real Madrid against Liverpool? How come the crowds don't move like they usually do in previous editions? Where is the freaking ref on the field when a game is being played? Why is it that almost every shove of a player is a foul? C'omon real life players are not that weak and gay. Why those the game play feel so scripted? Why is almost immposible to score in the AI's box 18? Who told ea sport that real soccer was having the ability to score 6 striaght hat-tricks from way out the box 18? Why the hell do corner kicks only have long crosses? How about short crosses? How can a team from the third division like York City defeat the great Real Mardrid? The only thing in this game that is worth saving is the online play and that't it. Who cares if Raul looks like Raul if he keep being outshined by a dude from nowwhere named
"Smith". The game play is just so terrible and becomes predictable. Am sorry to say this but EA so far as not relased any game to equal FIFA 98/99. Now those where the best of the series(my opinion). Listen i can keep on going and going but i won't. EA is not worth my $39 anymore. Hell let them come out with FIFA 2010, i am done. And that's that!!! (FIFA FAN since '94)

Za Misha R: Gde si ti to u mom postu procitao da ja hvalim FIFU i da kazem da je prava simulacija? Moj se post odnosi na preterano hvaljenje PES-a ovde na forumu i na nepoznavanje fudbalske igre od mnogih. To sto je tebi realno kod PES-a, sto ti svidja izvodjenje, nacin na koji se izvode akcije,daju golovi, to je tvoje vidjenje fudbala na racunaru. Imam nekoliko drugova koji su igrali na soniju skoro sva ranija izdanja PES-a (pod drugim imenom), i kojima se svidja isto sto i tebi. Ali za razliku od tebe ljudi lepo kazu da je PES samo za *******ciju i da je cista konzolaska igra, tj. nista ozbiljno. Da FIFA godinama stagnira, i da nam uvek prodaju jedan isti proizvod malo nasminkan, to mogu da se slozim. Ali da je PES ultimativno bolji to ne mogu nikako. Citao sam o njemu na netu mnogo vise nego sto ti mislis, lozio se na opise kako je ovo bolje, kako je ono realnije, i jedva sam cekao da ga probam. E kad sam ga probao postalo mi je jasno koliko je igra losa kao celina. Tu ukupne realnosti nema bez obzira na broj zvezdica ili na broj kombinacija poteza na gamepad-u. Da sumiram: kritike odlicne-igra uzasna, u cemu je problem? Ocigedno u tome sta mnogi od nas ocekuju od fudbalske igrice na racunaru i koliko poznaju i razumeju pravu igru.

kVu je napisao(la):

el mozes malo da mi pojasnis ovo ?????? meni ide ko slowmotion sa bilo kojim setovanjima i sa patchom... dodushe mx440, al procesor je na 2.56ghz i 512 ram

Double speed ce da pomogne upravo vama kojima igra stalno radi kao u slowmotion. Dakle, skini taj option file, aktiviraj double speed i onda eksperimentisi sa rezolucijom i nivoom detalja da bi je doterao da radi odgovarajucom brzinom. Jedan moj ortak ima Duron 800 i GF4MX i sa doublespeed-om mu radi bez problema u 800x600, high (ili medium) detail.

@Mare: i meni ponekad secka kada komentatori treba nesto da kazu; na kraju sam ih potpuno iskljucio i radi odlicno (XP 1700+, ti4200, SB Live).

@levibek: malo si pobrkao loncice, FIFA je ping-pong varijanta fudbala, a ne PES. Stalno sutiranje na gol? I ja skoro 15 godina igram simulacije fudbala pa mi se desi da na nekim utakmicama samo jednom ili dvaput sutnem na gol. Stavi tezinu na tri zvezdice ili vise pa da vidim koliko ces to puta uspeti da sutnes na protivnicki gol.

levibek je napisao(la):
Citao sam o njemu na netu mnogo vise nego sto ti mislis, lozio se na opise kako je ovo bolje, kako je ono realnije, i jedva sam cekao da ga probam. E kad sam ga probao postalo mi je jasno koliko je igra losa kao celina. Tu ukupne realnosti nema bez obzira na broj zvezdica ili na broj kombinacija poteza na gamepad-u. Da sumiram: kritike odlicne-igra uzasna, u cemu je problem? Ocigedno u tome sta mnogi od nas ocekuju od fudbalske igrice na racunaru i koliko poznaju i razumeju pravu igru.

Potpuno se slazem, i za mene je toliko hvaljeni PES3 veeeliko razocaranje, cak je i ovakva nesrecna fifa sveukupno bolja. :-x

Gluposti ! Ja sam to i trenirao, naravno da PES3 nije savrsena simulacija (moze li je biti) ali je od fife bolji za 2 koplja. Pa samo gledano raznovrsnost poteza bolji je 5 puta. Naravno, voleo bih ja da igram tekmu od 90 minuta sa potpunim pravilima i potpunom kontrolom nad ekipom (pogotovo odbrambenim igracima) ali malo sutra, toga nema.
Pes3 je :
1) raznovrsniji
2) graficki lepsi
3) igraci i potezi su mnogo bolje animirani
4) realniji
5) igriviji
6) pruza mnogo vece mogucnosti poznavaocima taktike
7) nema 4-5 forica koje uvek pale (i samo one pale) vec se moze napraviti mnostvo dobrih akcija
8) treba li pod 8) posle svega gore pobrojanog ???????

I sto rece max998 stavite tezinu na 3 i vise zvezdica, pa pricajte o tezini

Pozdrav ! :)

Double speed ce da pomogne upravo vama kojima igra stalno radi kao u slowmotion. Dakle, skini taj option file, aktiviraj double speed i onda eksperimentisi sa rezolucijom i nivoom detalja da bi je doterao da radi odgovarajucom brzinom. Jedan moj ortak ima Duron 800 i GF4MX i sa doublespeed-om mu radi bez problema u 800x600, high (ili medium) detail.

super to.. ali kako ?????? da obrisem option file pa da onda nekako to aktiviram ??? ne kapiram...

Patch 1.10.2 valjda taj ispravlja dosta bagova ali za igrace je posebno zanimljiv sledeci: popravlja probleme sa prebrzim izvodjenjem igre. Ja igram bez patcha i 60 FPS je konst frame rate i cini mi se da bi realnije bilo da igra ide nesto sporije u 1024x768 high + stereo zvuk. Osvezavanje je preneto sa PSX tj 60 Hz. Sve rezolucije iznad daju slowmotion povremeni ili stalni zavisno od terena na kome se igra Patch donosi kazem navodno ispravljanje problema sa prebrzim izvodjenjem ali u 1024x768 dobijes slowmotion pa rezoluciju moras smanjiti na 800x600 high+stereo zvuk i tada je brzina ista kao i bez patcha. Double speed nisam probao. Masina je 1700+, Radeon 8500 cat 3.7 (sa 3.9 problemi sa tastaturom u meniju),Vsync always on OBAVEZNO, 512 DDR, zvuk integrisan. Sa patchom se dobija i ispravka za osvezavanje tako da je to ono koje monitor moze da izvuce u datoj rezoluciji.
Generalno, mislim da patch ne treba koristiti jer dobijas na osvezavanju ali gubis na brzini izvodjenja u istoj rezoluciji (zeleo sam da izgubim nesto u brzini ali brate Konami je previse dobro uradio posao pa se igra prevara u slide show) :D

Gledajte, ako zelite realan fudbal, izadjite i odigrajte sa drustvom. Nijedna kompjuterska igra nece pruziti to zadovoljstvo.
Ako posmatramo fudbal na racunaru PES3 jeste do sada najbolji fudbal, bez obzira sto ima nedostatke.

cisto da dodam mada nema se mnogo toga novoga reci. igram fudbalske simulacije od svoje 6-7 godine, i mislim d asam od svih igara uopste najvise vremena proveo na sensible soccer-u u periodu `91-`96 dok nisam prodao amigu. fifu igram od fifa international soccer-a s amige i probao sam sve verzije, ukljucujuci i euro i wc editione i slobodno mogu reci da je PES 3 najveci skok u kvalitetu koji sam video jos od prelaska sa 2D na (uglavnom neuspesne) 3D simulacije `96 godine.
poslednja fifa koju sam prilicno igrao bese `99 i to iskljucivo zbog modemskog igranja jer je kao takmicarska bila relativno zabavna. iako je bila apsolutni sablon s kratkim pasovima i situacijama iz kojih je gol stoprocentan. nazalost nisam igrao PES i ostale konamijeve simulacije do sada jer se nikad nisma preterano zanimao za sony emulatore. smesno je PES nazivati arkadom, jer je to jedina igra u kojoj makar podesio max 30 minuta trajanje meca, dobijem realan rezultat, broj prilika i suteva na gol. gradjenje napada, odbrane, sve je sjajno uklopljeno i realno.
obzirom da sam navikao na fifu, u pocetku mi je bilo prilicno tesko, takodje u zivotu nisam drzao dzojped duze od 10ak minuta pa se i sada oslanjanam na tastaturu, ali verujem da na 5om nivou tezine sve izgleda jos mnogo realnije.
cak i primedbe na port, pa EA pravi najkonzolaskije i *****-friendlyje igre uopste, u rangu sa npr. Microsoftovim igrama. takodje pravi i igre za konzole.
licence se dobiju skidanjem minijaturnog patch-a od 200ak kb tako da ni tu ne vidim problem. takodje vec postoji fajl sa updateovanim dresovima koji imaju na sebi i logoe firmi i sponzora.

M$-ove igre u opste nisu debilne, ali o tome cemo neki drugi put :)

kVu je napisao(la):

super to.. ali kako ?????? da obrisem option file pa da onda nekako to aktiviram ??? ne kapiram...

Obrises svoj option file koji je: pes3\save\KONAMI-WIN32PES3OPT\KONAMI-WIN32PES3OPT

i umesto njega stavis onaj koji si skinuo sa neta (npr. sa www.soccergaming.com). Onda pokrenes igru, ponovo namestis sve opcije i kada pocne utakmica odes u meni game speed i ukljucis double speed. Jasno?

W12 je napisao(la):
Iz tvojih zakljucaka vidim da nemas pojma sta je dobar fudbal.
Igrivost nevalja nista???!!!
Ne mogu da vjerujem da neko ovo govori.A na osnovu cega si to zakljucio???Fifa je za decu kao sto si ti koji se pale na licence.
Skinuo sam patch koji popravlja stvar.Vrh igra,jedno od najboljih ostvarenja godine.

Video, probao. Kao sto rekoh, grafika na nivou Kick off-a od pre desetak godina. Igrivost je dobra, ali to nije fudbal - to je nekakav hibrid pong-a i nekog flipera. Sta ti je interesantno kad ceo teren mozes da pretrcis za dve sekunde? Podsecas me na one likove iz Azije koji stenju i s*rsavaju od uzbudjenja svaki put kad lopta predje na protivnicku polovinu. Levibek lepo rece da su to 22 prilike na terenu i jedan omanji kamen. Pa se juri do iznemoglosti. Sto se licenci tice, kad vec nisu hteli da se potrude da naprave igru, mogli su bar da se potrude oko njih. Bas zbog klinaca kao ti. Nije lepo traziti novac a ne dati nista zauzvrat. Inace: AMD 1700+, ATI 9200 i naravno joypad. Neko je takodje lepo rekao da je pravi uzitak tek kad odigras protiv zivog coveka. Moram da priznam da je tvoje poimanje dobrog fudbala vrlo ekonomicno - dovoljna ti je jedna 486-ca i Sensible Soccer, moj ti je savet da prodas to sto imas, das 20 evra za malo (mnogo) stariju masinu, a za ostatak para izvedes drustvo na pice.

Takodje bih se slozio da ni FIFA nije nesto extra, ali to samo umanjuje vrednost PES-a koji je daleko losiji, bar po meni.

Mislim da bi trebalo da bude jasno da sam izgubio svaku zelju da cackam bilo sta oko PES-a kada sam video na sta to lici u odnosu na FIFA.

Nazad
Vrh Dno