Šta je novo?

FIFA 2004-Problem!!!

• Začetnik teme Začetnik teme popa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

popa

Čuven
Učlanjen(a)
20.11.2003
Poena
619
:happy: Molim za malu pomoc!!!
Skoro sam nabavio Fifa-u 2004 i po prvi put sa ovom igrom naisao na problem.Uopste nemam zvuk!!! Posedujem Pentium III na 933,nVidia Ge-Force 2 MX 400, 512 mb RAM-a,Creative soundblaster Audigy platinum ex.
Ostale Igre ili aplikacije rade sasvim normalno.Sta bi mogao da bude razlog toga da posle instalacije uopste nema zvuka?
Hvala unapred!!! :happy:

E nemogu da ti pomognem al mogu i ja da se pozalim na jedan problem do jaja!
Dakle zove me rodjak i kaze nabavio original FIFU 2004
(poshto ni na trulom zapadu nikom ne pada na pamet da kupuje originale) i uzmem ja instaliram sa sve original kljuchem, onako iz kutije KAD NE LEZI VRAZE kaze ubaci pravi DISK ! Kako bre pravi pa taj je, probam sa prvim diskom ista stvar!!!!
E SAD NAJVECI BISER skinem CRACK i ono lepo radi!
Naravouchenije : nece me da igram original pa to ti je

ps: a i taj disk je nabavljen ispod tezge da svakom ko pomisli da je izdvojeno 60 jevreja da skrenem paznju da je placen samo 10!

popa je napisao(la):
:happy: Molim za malu pomoc!!!
Skoro sam nabavio Fifa-u 2004 i po prvi put sa ovom igrom naisao na problem.Uopste nemam zvuk!!! Posedujem Pentium III na 933,nVidia Ge-Force 2 MX 400, 512 mb RAM-a,Creative soundblaster Audigy platinum ex.
Ostale Igre ili aplikacije rade sasvim normalno.Sta bi mogao da bude razlog toga da posle instalacije uopste nema zvuka?
Hvala unapred!!! :happy:

Imao sam isti problem s tim sto ja imam Audigy Player. Resenje: skini najnovije drajvere sa Creative sajta. Nadam se da ce ti pomoci.Meni jesu.

Nazad
Vrh Dno