Šta je novo?

fifa 2004 kontrole

FTA

Slavan
Učlanjen(a)
20.04.2004
Poena
319
znam da je tema bajata ali sam juce dosao do ove igre i resio da je probam
kad ono nema podesavanja kontrola.cak ne mogu da vidim gde je sta.veliki sam fan PES-a ali me je smorio pa sam hteo nesto sveze.koristio sam search
ali sam nasao samo prepucavanje:fifa vs. pes3.jel ima neki patch ali da je neko probao,da radi?

FTA je napisao(la):
znam da je tema bajata ali sam juce dosao do ove igre i resio da je probam
kad ono nema podesavanja kontrola.cak ne mogu da vidim gde je sta.veliki sam fan PES-a ali me je smorio pa sam hteo nesto sveze.koristio sam search
ali sam nasao samo prepucavanje:fifa vs. pes3.jel ima neki patch ali da je neko probao,da radi?

Vec kad hoces da probas nesto drugo(posle PES-a)...idi igraj fudbal u skolskom! :D
BTW
Ne znam za Fifu04 ali probaj euro2004(isto EA)ovo je kao bolje od Fife! :crash:

Moraš da je patchuješ da bi dobio opcije za multiplayer i za menjanje kontrola

hvala ali cu verovatno u skolsko-fifa je obrisana.kakav krsh!prosto nisam mogao sebe da mucim.cekam novi KONAMI.

FTA je napisao(la):
hvala ali cu verovatno u skolsko-fifa je obrisana.kakav krsh!prosto nisam mogao sebe da mucim.cekam novi KONAMI.

Verovatno nisi mogao da se mucis da naucis da je igras. Vidis, meni jako dobro ide i FIFA, a i Konami-jeve fudbalice i mislim da obe igre imaju svoje kvalitete i tesko mi je da se odlucim koja je bolja. Cak mislim da je najveca prednost PES-a i WE to sto su lakse za uhodavanje, tj. ljudi jako brzo odustano od igranja FIFE. Eto jos jedne potvrde.
I nadam se da nece biti meni upucenih komentara sada tipa "Lupas, FIFA je krsh, WE je zakon". Znam obe igre odlicno.

fifa jeste krsh :)
ko zna kolko sam sati i dana proveo na 98-ici i 99-ci
znam da smo drugar i ja potpuno unishtili moju tastaturu i njegov joypad za vreme rata kad smo igrali 99-ku, koja je stvarno bila extra.
Po meni sve fife posle izdanja za 2000-u godinu koja je bila ok, su totalni krsh
PES je mnogo bolja igra

Naravno sad ce neko da me flejmuje, pa cu da probam negde da nadjem intervju sa SK.neo-genesis-om , najboljim svetskim igrachem fife, koji je sam rekao tad da on igra fifu jer u njoj postoje turniri i naravno velike novchane nagrade,a da je to igra u kojoj se daje gol jer postoji hiljadu bugova, i da bi on naravno zarko zeleo da pes3 ima internet mp podrsku, jer kako sam kaze mnogo je bolja igra i zanimljivija

Agilni je napisao(la):
Verovatno nisi mogao da se mucis da naucis da je igras. Vidis, meni jako dobro ide i FIFA, a i Konami-jeve fudbalice i mislim da obe igre imaju svoje kvalitete i tesko mi je da se odlucim koja je bolja. Cak mislim da je najveca prednost PES-a i WE to sto su lakse za uhodavanje, tj. ljudi jako brzo odustano od igranja FIFE. Eto jos jedne potvrde.
I nadam se da nece biti meni upucenih komentara sada tipa "Lupas, FIFA je krsh, WE je zakon". Znam obe igre odlicno.

Pa ne da lupas nego Lupas ko maksim po diviziji.
FIFA je najveci izbljuvak EA koji su mogli da ispljunu.
I da ti prijatelju znas obe igre odlicno ne bi mogao tako da
lupis.

Nostormo je napisao(la):
Pa ne da lupas nego Lupas ko maksim po diviziji.
FIFA je najveci izbljuvak EA koji su mogli da ispljunu.
I da ti prijatelju znas obe igre odlicno ne bi mogao tako da
lupis.

Znaci uvek se ti javljas kada se pomenu ove dve igre.
Ja sam lepo rekao da nema potrebe bilo sta da me ubedjujete, znajuci da se ti javljas obavezno. Igre sam obe, ne probao, nego savladao.

Ce se javim sto da se ne javim :smoke:
Pa diskutujem o igrama koje igram i volim da igram
Pa valjda svi mozemo ovde da diskutujemo.
:bottle:

Ko **** nekog debila sta on misli o FIFA ili PES makar bio najbolji svetski igrac.
Vazno je da se mi lepo igramo...

hm,a ja mislio da sam zatvorio thread, kad ono...replika nekome gore:
nisam brzo odustao vec naprotiv,odigrao sam nekoliko turnira,polupao nekoliko najjacih spanskih ekipa,osvojio par turnira i to sa debilnim rasporedom komandi i REAL SOSIEDAD-om(da znate,D. Kovacevic igra bolje od Ronalda !!!#$&^?).ma dajte.
par stvari: fizika lopta je kao da su je uzeli iz kuglane,lose iskopirano punjenje shuta
sa PES-a i td.Dosta je i ovo da se odustane.i konami ima mane ali nema bolje za sad.

Eh da, nisam napomenuo da "savladati FIFU" znaci da sve to postignes na world class tezini, sto nisi mogao za dva dana.

Agilni je napisao(la):
Eh da, nisam napomenuo da "savladati FIFU" znaci da sve to postignes na world class tezini, sto nisi mogao za dva dana.

A dali znas da pobediti komp i na world class tezini ili WE na 5 (a na WE8
na 6) zvezdica tezine ne znaci u 99% slucajeva da ces pobediti ljudskog
protivnika.Prema tome relativan ti je taj world class nivo.
I da se vise ne drvi ajde da se organizujemo turnir u WE i vidimo ko kako
igra a ne ovako .... kao ja sam bolji od tebe jer pobedjujem kompjuter 10
nula na najjacem nivou i sl.....
:crash:

^:upravo tako:turnir,ali ne mogu da verujem da to nikome nije interesantno da organizuje a svi piche fucu.

FTA je napisao(la):
^:upravo tako:turnir,ali ne mogu da verujem da to nikome nije interesantno da organizuje a svi piche fucu.

Za PS2 Ja imam ekipu nas 6-torica s tim da skoro uvek bar jedan *****e pa ne dodje pa taj dan se pisu rezultati i pravi tabela pa kob obojci kom opanci.
Druga varijanta nam je ugra u parove tj sa multi tapom 2 na 2 i super je
jos zanimljivije nego 1 na 1 , a probali smo i 3 na 2 ali je prevelika konfuzija
i ta 3ca bi morali duuugo oo da se uigravaju.
Novi clanovi koji hoce da se pridruze su uvek dobro dosli sve jedno je i ako
igrate na PC samo da igrate na joypadu jer onda vam nije problem ni da dodjete sa nama da igrate na PS2 i kao drugi tkz je da igrate bas dobro
, stvarno nemam nameru nikog da potcenjujem ali stvarno predstavlja mucenje
i oduzimanje vremena da se gubi vreme na utakmice gde neko gubi sve utakmice sa 5-6-7 nula a vec je jedandecko zbog toga i otpao.Druga stvar bi bila da se sad pravi turnir sa novcanim nagradama pa sad bas me briga ko plati cip da igra nek igra.
Dakle ako neko hoce da se javi za WE8 na PS2 da igra .... eto nas

Probajte vi na SWOS-u da pobedite jaci evropski klub za dva dana igranja :d
A gde nestadose driblinzi u FIFI ?!?

Tkozla je napisao(la):
Probajte vi na SWOS-u da pobedite jaci evropski klub za dva dana igranja :d
A gde nestadose driblinzi u FIFI ?!?

E prijatelju ima tu rupa u igri tj gol 100 od 100 pokusaja iskosa sa 30!!! m
sa felsom ulazi uz stativu tako da pobedjujes 100 od 100 partija protiv bilo kog
tima.
:-devil-:

Dribling u FIFA 2004 - levi shift...

Nazad
Vrh Dno