Šta je novo?

fifa 2003

• Začetnik teme Začetnik teme RamOne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

RamOne

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.11.2000
Poena
650
Koji su tasteri za sta jer mi se cini da je doslo do izmene u odnosu na starije verzije, dakle sta jos pored "a"-"s"-"d" tastera ?
thanx

RamOne je napisao(la):
Koji su tasteri za sta jer mi se cini da je doslo do izmene u odnosu na starije verzije, dakle sta jos pored "a"-"s"-"d" tastera ?
thanx

Idi u opcije i imas da sam namestis kontrole koje oces hrkk

Mnogo su budjavi ovi iz EA. Svake godine promene raspored tastera, a koliko sam igrao (a igrao sam veoma malo jer sam se razocarao), nema vise driblinga (100 % siguran). Sada ima samo 4-5 dugmica medju kojima i beskorisnih.

Najbudjavija od svih budjavih fifa. Meni je i grafika losa - deluje mi kao da je softverski render u pitanju. Cackao sam po svim opcijama, grafiku stavio na max (imam Geforce 2 MX 400 i Duron 700) ali je grafika ocajna. World cup '98 je zakon.

Meni je ova fifa bolja od prethodnih, ima napretka to je sigurno. Izuzetno me nervira sto nema finti, to im je bash jadno.

Amon_Ra je napisao(la):
Meni je ova fifa bolja od prethodnih, ima napretka to je sigurno. Izuzetno me nervira sto nema finti, to im je bash jadno.

hmmm.. a cemu sluzi SHIFT taster onda?

Pa finte, kao i mali for, rade igraci automatski u zavisnosti od toga u kakvoj su poziciji. Ne moze se u isto vreme sprintati i praviti biciklica 🙂 i posle dvoljno igranja provali se kako moze da se seva komp, proturis loptu kroz noge, naglo menjas pravac i sl.
A ako u ovoj fifi ne vidite napredak ili ne znate da igrate ili ste coravi 🙂

Vidim pisete ali niko da da odgovor 🙂
Dakle koji tasteri su za sta ?
Ja sam je samo instalirao i odigrao par minuta, svidja mi se, po meni veliki napredah, grafika je ( po meni ) odlicna i ocigledan je napredak...

kako niko ne zna? gore ti je Anubis rekao da mozes da stavis sta hoces za kontrole, procitaj pa ces videti 🙂 imas taster za shoot+conservative tackle, pa onda ima za pass+change player, pa onda... ma samo pogledaj 🙂

iNCUBUs je napisao(la):
hmmm.. a cemu sluzi SHIFT taster onda?

Veruj mi da ne znam. Fifu igram preko joystick-a. Uglavnom pre je igra bila mnogo bogatija fintama.

finte su na space...s'tim shto nikad ne znash shta ce da uradi

uglavnom je gura napred

napad:

A lob
S pas
D shut
W pas u prazan prostor/skok
Q igrach krece da se ubaci
E sprint

odbrana:

A klizeci
S promena igracha
D remplovanje 🙂))))
W istrchavanje golmana/skok
E sprint

Venom je napisao(la):
finte su na space...s'tim shto nikad ne znash shta ce da uradi

uglavnom je gura napred

napad:

A lob
S pas
D shut
W pas u prazan prostor/skok
Q igrach krece da se ubaci
E sprint

odbrana:

A klizeci
S promena igracha
D remplovanje 🙂))))
W istrchavanje golmana/skok
E sprint
E to sam trazio 🙂 thanx, sad mogu da startujem igru 😀

RamOne je napisao(la):
E to sam trazio 🙂 thanx, sad mogu da startujem igru 😀

Pa da si je startovao i otisao u controls isto bi to video 😛

po meni je ovo najbolja fifa do sada jer konacno vise nema pretrcavanja eclog terena i davanja gola sto je mene izuzetno nerviralo. Vidi se da su ovog puta stavili akcenat na AI sto je za svaku pohvalu. Meni grafika nije tolko bitna kolko raznolikost poteza koji igraci rade i mogucnost fenomenalnih akcija i to mi se jako svijda. Slobodnjake jos nisam provalio a ni kornere. Igra moze da se skapira za jedno 20-ak minuta igranja ako imate iskustvo sa starim verzijama. Ja sam krenuo od amatera, pa semi pro i sada igram na pro a igr sam juce dobio. Ono sto meni smeta jesu BUGOVI! 🙁 Naime desava mi se i to cesto da mi sam promeni komande pred pocetak tekme i uopste mi nije jasno sto niti kako. Ja sve lepo definisem i snimim i ondak startujem tekmu i ono "beep". Redovno mi poremeti definiciju q,w i e i to strasno nervira + likovi nisu ostavili mogucnost definisanja tastera u toku tekme koja je ranije postojala. Stvarno steta sto su stim propustima umanjili vrednost ovakvog dragulja.
Sve najbolje,
Prokka

p.s. jel izasao neki patch do sada?

pa na pro nivou se secam da sam pretrcavao ceo teren ko od sale! 🙂 samo treba znati kako, na world class nivou to retko moze da se dogodi, ali ako protivnik igra 4-4-2, mozes sa jednim igracem pretrcati dobrih 40 metara

Po meni je ova fifa u nekim segmentima bolja a u nekim losija od prethodnika a sve u svemu ja sam se bacio na NBA2003 koji je odlican.🙂

idite na properties ikonice fife 2003 na desktopu i pod general, stavka description pise TestGame, bar kod mene. Da li to znaci da se kod nas prodaje krs?

i meni isto pise, ali mislim da su samo zaboravili to da promene. znas kakva frka ispadne pred slanje igre na kopiranje, pa se neke minorne stvari poput ovih znaju provuci... bolje to da ostave a da srede neki bug u samoj igri

Blago tebi, ja cak ne mogu ni da je instaliram. Probao sam kod druga i ni tamo nece.

Fifa 99+jojstic+dobar frend=haos provod

RamOne je napisao(la):
Vidim pisete ali niko da da odgovor 🙂
Dakle koji tasteri su za sta ?
Ja sam je samo instalirao i odigrao par minuta, svidja mi se, po meni veliki napredah, grafika je ( po meni ) odlicna i ocigledan je napredak...

fifa2003 crack

Imam NO CD verziju ali bez cracka...odakle da ga skinem?

Re: fifa2003 crack

IKS je napisao(la):
Imam NO CD verziju ali bez cracka...odakle da ga skinem?

Pa zar to nije crackboom pogledaj na gamecopyworld-u ako ti sa tim NOCD-om ne radi

Nazad
Vrh Dno