Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Opet input lag na fifi. Nabudzio sam mašinu i uvek isto, u početku igra radi normalno a posle se svi miču kao usporeni snimci, kasni odziv komandi i osećaj je užasan. Tako mi je bilo i na PS4, očigledno je do same igre pošto ne verujem da je do grafičkih podešavanja jer je igra radila fantastično. Nije mi jasno zašto se to dešava.
nije ni network lag jer ne igram onlajn nego karijeru u offu. Deluje kao da se sve uspori i da se igraci otezano krecu i odziv komandi je dosta sporiji..
Koja je fora sa transferima, zasto nemam i dalje recimo Matica, Lukakua u Unitedu? Isao sam na ono download latest updates ali patka.. nikakve promene ne vidim.
Pa tako je sa svim fudbal igrama (fifa/manager itd). Jest da FM ima neoficijalne updejtove u ovo vreme sa 90k updejtovanih igraca, ali svake godine ide nova igra i iz tog razloga
Za FM je i razumljivo da im se godišnje iteracije svode na naplaćuivanje rostera , količina podataka je enormna, do pre koju godinu njihovu bazu podataka su koristili i ljudi iz fudbala, ma koliko to smešno zvučalo. Sada postoje daleko ozbiljniji skauting programi i alati koji se koriste u te svrhe.
Poslao sam preko Origin sajte zahtev za promenom šifre ,ali mi još nije stigao link na koji treba da odem i da promenim šifru. Još juče sam više puta to pokušao i ništa,pa sam i danas probao isto to i opet ništa.Nema odgovora.