Šta je novo?

Fifa 09 (xbox 360) blokiranje

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
E ovako za vršio sam sezonu sa WestHamom kao prvi i odigrao charity Shield i osvoji ga. Krece sezona prva utakmica protiv Wigana bilo da je simuliram ili odigram kad se završi utakmica ide ono pitanje sa ponudjenim odgovorima i na 30% tokom pitanja sve se živo zablokira. Ima li neko iskustva, ideju ili savet?

Pre bih se zabrinuo da nije xbox360 a ne sama igra. Uglavnom kada pocnu igre s vremena na vreme da blokiraju, znaci da je RROD iza coska.

Pre bih se zabrinuo da nije xbox360 a ne sama igra. Uglavnom kada pocnu igre s vremena na vreme da blokiraju, znaci da je RROD iza coska.

Igra radi normalno, a i sve druge igre, to je samo taj deo, u schedulingu mečeva dok traje pitanje i sam šeduling. Da mi blokira u toku same igre i ja bih možda razmišljao u tom smeru, ali ovako teško

Vishe puta si probao i blokira na istom mestu a sve ostale igre rade ?

Vishe puta si probao i blokira na istom mestu a sve ostale igre rade ?

Tačno tako i sve ostale a i fifa pošto mi i brat igra sezonu (doduše sa Čelzijem) i bez problema, a i ja sam počeo drugu sa Westhemom, prešao tri utakmice bet problema. Uvek na 30% schedulinga nakon meča protiv Wigana, nema greške. Razmišljao sam da narežem novi disk ili da skinem neku drugu verziju ali ne znam koliko bih rešio problem da bacam disk ili da se smaram skidanjem.

E ovako za vršio sam sezonu sa WestHamom kao prvi i odigrao charity Shield i osvoji ga. Krece sezona prva utakmica protiv Wigana bilo da je simuliram ili odigram kad se završi utakmica ide ono pitanje sa ponudjenim odgovorima i na 30% tokom pitanja sve se živo zablokira. Ima li neko iskustva, ideju ili savet?
Ko je proizvođač diska?

Moze da se desi i da je sa diskom, a ja ne igram fifu pa ne mogu to da probam, mogao bi neko ko igra, pa da vidimo da nije neki bug ili shta.

Moze da se desi i da je sa diskom, a ja ne igram fifu pa ne mogu to da probam, mogao bi neko ko igra, pa da vidimo da nije neki bug ili shta.

Mogu da probam ja, ali je fora u tome što se to dešava samo na tom mestu. Da je disk ogreban ili nesto, mislim da bi bilo problema i na drugim mestima. Probacu da snim novi disk pa cu da javim

isto je i sa novosnimljenim diskom

Onda ti ne valja slika igre...

Skini drugu verziju igre.

upravo sad to radim, pa ako i onda ne radi ja stvarno ne znam šta bi moglo biti. Ova koja sam skinuo je mislim skandinavska obzirom da pored engleskog jezika ima norveški i danski, a sad skidam neku Multi5 sa italijanskim, nemačkim isl..

Rešio sam problem, ali obratite pažnju kako. Predao sam meč Wiganu tek što smo krenuli sa centra. Naravo registrovani rezultat je 3-0 za Wigan ali blokiranja više nema. Prosto ne mogu da verujem čime se sve kompjuter služi. Ali ispraviću ja ovu nepravdu u toku sezone majku im pokvarenu :--)))

Poslednja izmena:
I na kraju, šta je bolje PES2009 ili FIFA 09? Tj. šta ima ubedljivo bolju grafiku, pošto mi igrivost i nije toliko bitna :). Nego da imam nešto kad neko dođe da igramo ...

Fifa po meni ima sve bolje i to više nego duplo. Čak više ni oni koji su pljuvali EA Sports i Fifu proteklih sezona ne mogu da ostanu ravnodušni. I grafika je u fifi mnogo, mnogo bolja nego na PES-u.

Fifa ima odlično odrađen HDR ali ima i neko omekšavanje tako da se ne može nedvosmisleno reći da je lepša. PES je siromašniji ali je tekstura trave oštrija. Meni je FIFA oduvek bila bolja u svakom pogledu, sa čime se naravno mnogi ne slažu. Jedini problem kod FIFE je komplikovano podešavanje kontrolera.

Poslednja izmena:
Opet isti problem, 6 kolo, protivnik je Derby County, ne pomaže ni predaja meča

Izgleda prijatelju da posto, poto, hoce da te isteraju iz lige. Ali nedaj se.:D
Salim se. Nego najverovatnije da je ta verzija fuce u nekom slusu. Probaj da skines neku drugu verziju. Zelim ti puno uspeha.

Grujo da li si ti narko diler ili mafijaski boss kad ti je 5800 dinara za 1 te istu igru malo?:D

He he da sam bar nesto od tog navedenog gore :-devil-: Ma nisam nikakav narko diler a ni nehodam boss:D sa mafijasima.*** ja imam samo ps3 pa moram da pazim kako kupujem!
A i opet mi se vise isplati ps3 nego da sam uzeo box da imam para za oba sto da ne ovako samo ps3:D ali da budem precizniji ps3 sam uzeo samo zbog jedne jedine igrice GOW3:D

Nemas novca pa si zato uzeo konzolu koja pusta samo originale. Genijalno

Znas kako kazu, "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino..." ;)

Nemas novca pa si zato uzeo konzolu koja pusta samo originale. Genijalno

Nije to razlog nego bolji hardver i bolji naslovi.Ali nije ni to totalni razlog nego je u pitanju GOD OF WAR.Da je treci deo izasao za xbox360 only ja bi bez razmisljanja uzeo box ovako sam uzeo ps3:D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno