nvukelic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.09.2005
- Poena
- 380
Suočavam se sa krajnje neobičnim problemom kada pokušam da igram igru. Već nekoliko meseci igram Manager Mode u FIFA09, odigrao sam već nekoliko sezona i trenutno sam negde na pola tekuće sezone. Do sada nije bilo ama baš nikakvih problema, ali odjednom, nakon odigrane utakmice, igra se zamrzne (odmah nakon Transfer Window posle utakmice) i sruši sa sledećom porukom:
FIFA 09: FIFA09.exe Application Error
The instruction at "0x005e862f" referenced memory at "0x00000020". The memory could not be "read".
I svaki put tako nakon te iste utakmice, dalje od nje ne mogu. A neposredno pre te utakmice, u istoj "sesiji", sam odigrao jos dve i nije bilo problema, sve dok nije došao do te utakmice.
Pokušao sam sa reinstalacijom igre i reinstalacijom drivera za grafiku, nije pomoglo. Kad počnem novi Manager Mode, igra ide bez problema. Znači, problem je samo u tom konkretnom Manager Mode-u, posle te konkretne utakmice.
Ni Google nije pomogao.
Ima li neko ideju šta bi mogao biti problem i rešenje istog?
FIFA 09: FIFA09.exe Application Error
The instruction at "0x005e862f" referenced memory at "0x00000020". The memory could not be "read".
I svaki put tako nakon te iste utakmice, dalje od nje ne mogu. A neposredno pre te utakmice, u istoj "sesiji", sam odigrao jos dve i nije bilo problema, sve dok nije došao do te utakmice.
Pokušao sam sa reinstalacijom igre i reinstalacijom drivera za grafiku, nije pomoglo. Kad počnem novi Manager Mode, igra ide bez problema. Znači, problem je samo u tom konkretnom Manager Mode-u, posle te konkretne utakmice.
Ni Google nije pomogao.
Ima li neko ideju šta bi mogao biti problem i rešenje istog?