Šta je novo?

Fifa 07 PROBLEM!!!

SaleAch

Slavan
Učlanjen(a)
03.07.2005
Poena
310
Imam graficku MSI GF7300GT, drajvere Forceware 91.31. Kada instaliram i pokrenem doticnu igru, kao i njene prethodne verzije, pri ucitavanju igre dobijam plavi ekran i odmah zatim mi se racunar restartuje. Memorija je Kingston 2X512MB DDR2 u dual chanell modu. Napominjem da sam isprobao sve varijante sa memorijom (single chanell, samo 512mb itd.) tako da ne verujem da je do memorije. Meniji u igri rade normalno, sve dok ne krene ucitavanje terena. Pored Fife, igram NFS: Most wanted, koji radi normalno. Pomagajte!

Nije do Fife - i Call of Cthulhu mi se isto ponasa. Drajveri za graficku mozda?

fifa na EX-u ? help
...E ima li neko da je probao da djuska Fifu 07 na volanu. Ne moze se namestiti da se upravlja na volanu. Dugmici svi rade , ali smer kretanja se upravlja okretanjem volana(levo - desno, nema naravno gore-dole ),a trebalo bi na dzojstik. Nije u controls, odnosno mozda i jeste, ali jednostavno nece da zapamti digital komandu, vec stalno menja na analogno(predpostavljam da je caka u tome).Cackao sam i u game controls, profil fifa, ali nista ne uradih... Ima li neko iskustva, znacilo bi mi mnogo, da se ja i burazer takmicimo...Uzgred ima li negde patch za nasu ligu ?

Nazad
Vrh Dno