Šta je novo?

Ferrari notebook

luka.l

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
649
Elem, kakva su vasa misljenja o doticnoj spravi. Ja iskreno nemam nikakvo misljenje o tome posto para za tako nesto nemam. Laptop bi sluzio zenskoj osobi koja me je u sustini zamolila da pitam da li je za te pare koliko kosta to valjana sprava. E sad mene zanima par stvari a to je cena i gde ima da se nadje kod nas....i naravno, vredi ili ista.... :trust:

Poslednja izmena:
Probao sam ga na kratko i za to vreme sam stekao pozitivan utisak iako je unutra amd koji nikada ne bih kupio u laptopu. I jos nesto-tvoja drugarica mora da ima dosta znage ako misli da ga nosi jer je prilicno tezak i kabast...

Koliko kila ima sokocalo?

Jest on crven i lep, ali mislim da ipak nije za zensko celjade. Bolje nesto klasicnije i elegantnije, recimo Asus ili Sony.
To je Barton 2500+ ako se ne varam.
Video sam ga u Piramidi, u jednom od prizemnih lokala napolju i bio je letos oko 2000 e.

LJudi, zasto bi placali za tu crvenu boju dodatno, sigurno je bar 20% skuplji od identicnog koji nije ferrari... i ja mislim da amd nije dobar izbor za lap... centrino je zakon...

Ah ljudi pa da ja kupujem laptop za sebe ne bih ni otvarao ovaj topic....

Pitanje dakle nije sta uzeti vec da li je totalni ***** ako se kupi ferrari ili on ipak dobro sljaka. Taj laptop nece da bude u nekoj precestoj upotrebi niti ce od njega biti zahtevano mnogo toga.

Pisanje kojekakvih radova, internet, eventualno (pazi, eventualno ponekad neki film i muzika).....Mislim, ja kad tako nesto vidim....mene dusa boli... :S:

Ali ajde....zapela zenska glava za to pa to ti je. (Mislim, da ima neki "Calibra" laptop, verovatno bih postupio na slican nacin... :d

E sad, da li neko zna gde on moze da se kupi kod nas i da li to moze nekako na kredit? Tacnije to je recimo pa.....uslov.

(E sad, ja se tu nadovezujem sa pitanjem....gde kod nas u opste mogu lap-ovi na kredit, a da nisu crveni?)

Pozdrav!

Pa ako bas hoce Ferrari-ja ... Evo slika, evo specifikacija (athlon64 2800+ cpu), a evo i ko zastupa Acer-a kod nas.
Sto se kredita tice ... tesko ...

pa culo dete da treba pomoci domacu ekonomiju ma s obzirom kao daje delove odlican je

Nazad
Vrh Dno