Šta je novo?

Fensi citac kartica - externi

BoskoS

Slavan
Učlanjen(a)
21.09.2006
Poena
319
Hocu da kupim neki fensi citac kartica, da kad komsija dodje kaze WOW :d

ima li nesto kod nas da se kupi a da izgleda lepo?

Ja imam isti Apacer iz nekog od prethodnih postova vec jedno 5 godina, ladno se josh uvek proizvodi :) Ne znam da li su uradili update hardvera ali neke kartice ne chita uopshte, a neke mnogo sporo (memory stick uglavnom).

Metalan je, tako da i ne izgleda bas. Ako je to krs, sta da kazu ovi ostali? :d .

Ma svi eksterni su krsh, bolje uzeti interni chitach...

Poslednja izmena:
@guru
Koja je razlika? :trust:

Mislim, ok, jasno mi je, brzina, ali nisi James Bond pa da prebacujes terabajte podataka u sekundi :) .

Poslednja izmena:
Ja imam isti Apacer iz nekog od prethodnih postova vec jedno 5 godina, ladno se josh uvek proizvodi :) Ne znam da li su uradili update hardvera ali neke kartice ne chita uopshte, a neke mnogo sporo (memory stick uglavnom).
Ako ga imash 5 godina,ochito nije isti chitach u pitanju.Mozda imaju isti dizajn,ali ovaj ima oznaku Mega Steno AM500,i model od je od proshle godine koji nema veze sa prethodnim (loshim) Apacerima.Izuzetno je brz,i besprekorno chita sve formate kartica,ukljuchujuci i Sony M2.

Ovaj MSI mi deluje totalno ok, cita cak i SIM kartice. Cena mu je bila 1.700 dinara, a sada je pala prilicno, tako da mislim da je sasvim ok kupovina. Ako ga je neko koristio, ne bi bilo lose da napise svoja iskustva. :)

ovaj SanDisk ImageMate® Multi-Card USB 2.0 Reader izgleda lepo!

Ma u sustini mi treba nesto sto ne lici na kinesku ciglu od plastike.
Uzeo bih interni najpre, ali mi to mnogo ruzno izgleda na mom kucistu! Zbog toga bih uzeo externi...

Da li ime neki citac kartica koji ima i jedan usb in? :D

Vrh Dno