Šta je novo?

fear combat problem

zoka

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2004
Poena
619
dakle, igru sam igrao ( na net-u, naravno) i posle nesto duze pauze resio sam ponovo da je instaliram ( dobio sam nesto brzu konekciju) na moje zaprepascenje igru nemogu da pokrenem :mad: . kako mi je win bio u vrlo losem stanju :S: , oborim ga i instaliram ponovo. na tako svezu instalaciju os-a instaliram fear combat i naravno ponovo ne radi!! jel imao neko ovakav problem?

Prilozi

• fear.png
    fear.png
    33.1 KB · Pregleda: 83
Igrao sam kratko vreme i nije bilo problema. Nisam siguran da li si sve instalirao kako treba, ukljucujuci i kljuc?

Uvek ti preostaje da proveris druge verzije drivera, pre nego sto se bacis u bedak.

Postoje dva nacina: deinstalacija Kasperskog ili deinstalacija Security Update za Windows XP (KB917422)

mala izmena :
igra je radila na svezoj instalaciji win-a. posle update-a windowsa NERADI!!
na koji nacin da deinstaliram KB917422 ?
btw. kav ne pravi problem.

Poslednja izmena:
Da bi deinstalirao navedeni hotfix idi u control panel/add or remove programs/cekiraj opciju show updates i nadji ovaj update i deinstaliraj ga, bolje hotfix nego da deinstaliras Kaspersky.

s22
bravo majstore!!!!! fear ponovo radi!!!
mozes li da mi objasnis kako da znam sta da instaliram ubuduce od win.update-a?
do sada sam instalirao sve ponudjene update-ove.
btw. prilikom deinstalacije sam upozoren da neki update-ovi nece raditi, kao i utility od wireles kartice. wireles radi. za ostalo neznam

Dok se ne proveri niko ne moze da zna, resenje je da non stop pratis informacije na gamer forumima i internetu.

Nazad
Vrh Dno