Šta je novo?

FDM i Rapidshare

pukibgd

Čuven
Učlanjen(a)
28.03.2002
Poena
609
Ima jedan problem!Naime uplatio sam premium nalog na rapidshare-u i kada stavim npr. 10-11 fajlova da se skida, on skine jedan, mozda dva fajla i ostalo skine po 5.06 kb i to je to, pa moram sve ponovo, tj. pojedinacno!
Naknadno sam saznao, posto koristim firefox, da instaliram flashgot i free download manager i da mogu da namestim u samom FDM username i lozinku za rapidshare i da pomocu flashgota sve obelezim i on automatski ubaci u FDM i tada ne bi trebalo da bude problema. Namestio sam i na samom sajtu R.S. u meniju options, tj. stiklirao opciju "direct downloads" kao i Preferred Mirror System #1: random. Ali opet sve po starom, skine jedan fajl a ostatak skine po 5 kilobajta i to je to. U cemu je problem i kako da ga resim?

Proveri da li su fajlovi jos na serveru. Po tome kako opisujes situaciju cini mi se da su izbrisani sa servera.

Ima, tu je i problem, jer kada ponovo skidam fajl po fajl, skinem normalno, bez problema, ali kada postavim npr.4-5 fajlova skine jedan , eventualno dva, ali ne i ostale

Instaliraj Rapget. I ja sam imao tih problema sa flashgetom!

Poslednja izmena:
Jesi li napravio profil za sajt sa unetim username i passwordom kako ne bi unostio podatke za svaki fajl?

FDM>tab Site Manager>Add Site>Site name: rapidshare.com> stikliras Login is required i uneses user i pass, ostalo ostavis kako jeste.

Ako sam te razumeo kucam samo rapidshare.com, bez www.?
Mislim da ce raditi, jer sam to isto uradio u RapGet-u i funkcionise!
HVALA HVALA

Da, bez "www.". Radi 100%, samo sam navikao na flashget sada, ali koristim FDM za druge stvari, jer moze da pamti podatke za vise sajtova, a ne kao FG samo jednao default download podesavanje.

Koristi FlashGet. Ja ga koristim sa rapidom mesecima unazad i skida mi sam po celu noc bez ikakvih problema.

Kada je u pitanju flashget bitno je koju verziju koristis. Ja koristim 1.73 verziju (to je classic verzija) vec godinu dana sa rapidom i radi bez ikakvih problema. Ove novije verzije se dosta baguju.

Nije bitno koju verziju koristis. Ja koristim najnoviji (mislim 1.96) i sve radi bukvalno savrseno.

ma ja koristim orbit sa jos jednim malecnim programcetom i bolje resenje od toga nema

Nazad
Vrh Dno