demios
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.12.2003
- Poena
- 770
Elem, uzeh za kevinog gazdu gore pomenuti lap i instalirah vistu ultimejt, poskidao sam sve drajvere sa zvanichnog sajta i sve radi savrsheno osim kamerice koje kao da nema. Znachi u divajs menadzeru je uopshte ne prijavljuje. Kad instaliram drajvere (postoje kao dve verzije al' identichne su) isto se deshava, MSN i Skype je jednostavno ne vide. Zvao sam ovlashceni servis i oni su rekli da ga donesem da ga pogledaju, a meni se ne nosi jerbo sam se bash potrudio oko svega i josh vlasnik da bude bez lapa nekoliko nedelja, ako nishta onda cu kupiti novu externu.
Pitam za pomoc u smislu da li neko zna ili je imao iskustva sa ovim problemom i da li se nekako softverski moze reshiti? Jedino mi je ostao bio flash biosa, al to mi se ne radi jer bi izgubio garanciju na tudji komp, u sluchaju da neshto krene naopako, i mogo bi da se slikam posle.
Hvala u napred na odgovorima i sugestijama!
Pitam za pomoc u smislu da li neko zna ili je imao iskustva sa ovim problemom i da li se nekako softverski moze reshiti? Jedino mi je ostao bio flash biosa, al to mi se ne radi jer bi izgubio garanciju na tudji komp, u sluchaju da neshto krene naopako, i mogo bi da se slikam posle.
Hvala u napred na odgovorima i sugestijama!