Šta je novo?

FCS Amilo Pi 2540, problem sa kamericom

demios

Čuven
Učlanjen(a)
07.12.2003
Poena
770
Elem, uzeh za kevinog gazdu gore pomenuti lap i instalirah vistu ultimejt, poskidao sam sve drajvere sa zvanichnog sajta i sve radi savrsheno osim kamerice koje kao da nema. Znachi u divajs menadzeru je uopshte ne prijavljuje. Kad instaliram drajvere (postoje kao dve verzije al' identichne su) isto se deshava, MSN i Skype je jednostavno ne vide. Zvao sam ovlashceni servis i oni su rekli da ga donesem da ga pogledaju, a meni se ne nosi jerbo sam se bash potrudio oko svega i josh vlasnik da bude bez lapa nekoliko nedelja, ako nishta onda cu kupiti novu externu.
Pitam za pomoc u smislu da li neko zna ili je imao iskustva sa ovim problemom i da li se nekako softverski moze reshiti? Jedino mi je ostao bio flash biosa, al to mi se ne radi jer bi izgubio garanciju na tudji komp, u sluchaju da neshto krene naopako, i mogo bi da se slikam posle.

Hvala u napred na odgovorima i sugestijama!

Ako je divajs menadzer ne vidi verovatno kamera nije ispravna ili nema komunikaciju sa plocom.

rekao je da mu i ne treba kamerica :) a i najbitnije da radi kao zmaj, za sada, da kucnem u kucishte.

Kamera.

Prvo moras aktivirati kameru: dugme FN (function, nalayi se izmedju levog ctrl i win dugmeta) + F7 (nacrtana ti je kamera pored)
Ako si ovo uradio pravilno pored kamerice ti je sad upaljeno zeleno svrtelo.
Drugo: u unstalacionom folderu za kamericu imas ikonicu BISONWEBCAM ili nesto slicno izbaci je desktop, dupli klik na nju i imas sebe uzivo.
Elem, ovaj program nije ni za *)^%(&$ tako da ti preporucujem da skines neki freeware sa neta. (bogu hvala ima ih)
Ili ukradi od drugara nero 8 .

Nazad
Vrh Dno