Šta je novo?

Fax na Lucent???

Grobar

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
Kako primiti fax na lucentov modem?

pa ono treba ti neki software :)

davno sam to pokushao,znam da moze,ali je do jaja komolikovano..mislim moze,ali smara

mozda je sad lakshe,stvarno ne znam...

Ne vidim sta je tu tesko, uzmi WinFaxPro ili jedan od onih programa koe dobijes na disku sa dajverima, podesi ih (ako znate da koristite ie, znacete i ovo) i to je sve (ne zaboravi da namestis "wait for dial tone" opciju kada saljesh , jer je u svim programima po default-u ukljucena...).

Koliko je veliki taj WinFaxPro ?MB . Jel ga ima neko na CD-u?

Poslednja verzija ima 40-tak MB, tako da ti je najbolje da ga nabavish CD-u (ili uzmi cd system work-s, izmedju ostalih stavri winfaxpro je na njemu).

Meni je najzgodniji mightyfax, zato sto je jednostavan i nije veliki (1.7MB). Koristio sam ga dok nisam presao na winXP koji ima vec ugradjenu podrsku za fax.

Info i download na:
http://www.rkssoftware.com/mightyfax/download.html

Posto je to 30day trial verzija, zgodno je naci i krckalicu kojih ima svuda na opstepoznatim mestima.

Inace, kada se instalira mightyfax, on sa sobom instalira i svoj virtualni printer, koji se pojavi u printers, tako da slanje faxova iz razlicitih programa ide preko tog printera. Mislim, kada iz worda hocete da posaljete fax, onda nakon kucanja poruke izaberete, file>print i pri tome birate mightyfax printer. Posle toga on vas finp pita za broj koji treba da okrene i to je to. Ovo cisto za one koji uopste nemaju iskustva, (a lako je).

Nazad
Vrh Dno