Šta je novo?

Favorites

Saša Č

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
319
Koje sajtove držite u meniju Favorites(Bookmarks kod Firefoxa)

Moji su u attachmentsu.

Prilozi

• MyScreenHunter.jpg
    MyScreenHunter.jpg
    16.6 KB · Pregleda: 116
ne koristim favorites :D
Imam stavljenih linkova, ali nikad ih ne otvaram. Google mi je jako dobar drug :wave:

I moji favorites :D

@illidan: posecujes li tvoj Favourites cesce od jedanput godishnje :p google, download.com divx.com, smeshno

freshmeat.net, sourceforge.net, linuxo.org, suseforums.net - simply the best, i naravno bench

Poslednja izmena:
Gluplja tema nije skoro zapoceta na forumu, ali nema veze. Ja volim sve sto vole mladi :D
Medjutim ne pisem sta imam u favorites, nego da pitam mitnicka , za sajt www.manjekenj.com ; malopre sam procitao sve textove tog lika, iako ga ne poznajem, i malopre sam prvi put u adress bar ukucao doticni URL, ja se njemu divim do imbecilnosti!!! Da ne bi smarali ljude ovde, ako imas neki info o tom liku i sajtu pusti na private... ;)

pa ovo je deo bencha za glupe teme,zar ne :banana: :banana: :banana:

SurvivoR je napisao(la):
@illidan: posecujes li tvoj Favourites cesce od jedanput godishnje :p google, download.com divx.com, smeshno

freshmeat.net, sourceforge.net, linuxo.org, suseforums.net - simply the best, i naravno bench
Mrzi me da kucam adrese, pa i www.google.com :D

Evo i mog bookmarks foldera... A odatle je nekoliko stvari izvuceno u personal bar... Ne klikcem cesto na bookmarks...

@illidan: stvarno si kralj :D Da je meni toliki favorites ja bih ga odmah ispraznio.. :d

Prilozi

• bookmarks.JPG
    bookmarks.JPG
    17.3 KB · Pregleda: 94
  • personal bar.JPG
    personal bar.JPG
    34.7 KB · Pregleda: 77
evo i moj

Prilozi

• favorite.jpg
    favorite.jpg
    23.8 KB · Pregleda: 81
:type:

Prilozi

• fav.jpg
    fav.jpg
    49 KB · Pregleda: 82
Ja moj ne smijem ni da pokusam da prepisem, da se oderem kucajuci koliki je: 7-8 foldera krcatih linkovima :) Procjena, preko 150 linkova.

Nazad
Vrh Dno