Šta je novo?

Favicon

luka.l

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
649
Ne mogu da setujem favicon na svom sajtu. Ja stavim u head ono <link rel i tako dalje, sve kao sto pise na webxtreme-u medjutim to ne radi (i naravno ubacim ikonicu u root stranice). Da li je do ubacivanja u pogresan deo stranice, mislim na head. Probao sam i u style i u body i nece. Bar je ja ne vidim. Da nije mozda kao i sa php-om da mora da bude na serveru da bi pravilno radilo? Nemam ideju pa sam se zato vama i obratio. :(

o cemu ti pricas? koliko ja znam treba da je stavis na server pa ce IE automatski da je povuce...

samo pazi da ikonica bude 16*16 u 16 boja inace IE nece da je prihvati. ne treba ti link rel, mada ne shkodi.

Miroslav je napisao(la):
o cemu ti pricas? koliko ja znam treba da je stavis na server pa ce IE automatski da je povuce...

Pa to me interesovalo. Znaci nijo do toga gde stavljam i kako stavljam link rel vec da li je na serveru. Probacu da okacim pa da vidim sta ce da bude. type;

Uspeo. Cisto reda radi da se javim da sve funkcionise. I jos da kazem da za ikonu u favorites ne treba ono umesto schorcout da bude favorites.

Pozdrav i hvala jos jednom.

:wave;

Nazad
Vrh Dno