Šta je novo?

Fast Internet Kartice!!!!!

bluestar

Čuven
Učlanjen(a)
10.07.2003
Poena
619
FAST INTERNET - KUPUJE SE NA TRAFICI A NISU NOVINE????

Znate li sta je to?

neznate e ja znam juce sam video na kiosku ladno STVARNO PRODAJU FAST INTERNET KARTICE i zamislite platio sam 330 dinara za nju.

Imaju tri vrste kartica:

330 dinara
550 dinara
1100 dinara

I to je sve ustvari VeratNet lepo smislio nisu to nikakve FAST kartice vec je to ustvari kupovina vremena za VeratNet.

I onda kada kupite tu karticu mozete da kupite neki od paketa iz VeratNetove ponude.

Svakako cela ta stvar sa kupovinom paketa je za svaku pohvalu.

Imam samo dve zamerke:
Kada kupute recimo karticu od 550 dinara ostane Vam kusur od recimo 100 dinara koji mozete iskorititi kada ponovo dopunite vas racun.

A druga zamerka je STO SE BRE NISU OVO RANIJE PUSTILI sad vise nemoram da se cimam sa kupovinom.

cao

a zar vec godinama nemas sezampro i teleport kartice?

NAPOMENE (pre citanja posta)

- Sve sto ovde kazem ne odnosi se na tebe licno u stilu vredjanja, podrugivanja ili ne daj boze psovke.
- Ovo je moj stav i pokusaj da objasnim zasto je "neko od moderatora/admin obrisao tvoj prethodni post (koji sam imao prilike da procitam)
- Nisam ti ja obrisao post :) (jer nemam ovlascenja :) )
-------------------------------------------------------------------------------------
Prvo, te kartice se reklamiraju barem 2 godine (a mozda i vise) i prvi je Sezampro krenuo sa takvim projektom. Slazem se, zgodne su ali - zar ne mislis da je tema pomalo "bez veze" ? (da ne kazem nesto drugo)

Drugo, spominjao si verat, e sad, mozda je neko to protumacio kao providnu, komercijalnu reklamu koja se krije iza tvog posta pa je obrisao (mada, ovo bi tek bio "bez veze" razlog)

Trece, pandan ovoj temi bi bila rasprava o dopunama kredita za mob. telefone :) ... vidis li ti tu nesto konstruktivno i zanimljivo... osim ... ako sam ja nesto propustio?

Konacno (cetvrto), neko je to mogao i skroz drugacije da shvati (kao sto sam i ja pomislio u pocetku), a to je da se radi o nekom ismejavanju doticnih kartica... jer nisam skontao poentu tvog posta :confused: ... sto je opet neprimereno ovom forumu.
Ono sto moderator verovatno (99,9 %) nije primetio je da si ti iz KG a ne iz BG :) sto je VRLO bitan parametar za utvrdjivanje dobronamernosti posta ili zloupotrebe foruma :D

Mozda bi moderator i mogao da ti razresi ovu dilemu.

hm, pa ne znam mozda je bila greska na sistemu, prvo sam poslao poruku a posle je nije bilo ...a kasnije se sama vratila ???? :)

Sto se tice reklamiranja, pa reklamiram ja i druge provajdere tj i druge stvari, eto mozes pogledati prvi sam rekao kad je yubc smanjio cene itd...

A da li vidim nesto zanimljivo odgovor je: vidim, drugacija je dopuna u odnosu na sezam i teleportgrup (beotel nisam probao). ovde se radi o kreditima skoro isto ko na mobtelu...

a to sto sam iz kragujevca valjda nikome ne smeta...odavno je proslo vreme kada je bilo Beograd je Srbija a svi ostali ste seljaci :(

Nadao sam se da ce moja tema kao i sve pretkodne biti veoma aktivna ovde sto koristi i samom bencmarku (valjda)

eto na primer ja sam pokrenuo temu "kog providera koristite"
koja ima do sada 5-6 strana jedna od najposecenijih, :)

tako da smatram da ce verovatno i ovo zanimati ljude da im se konacno otkrije sta je to i ko se to krije ispod reklama: FAST INTERNET NISU SAMO NOVINE :)))

ajde pozdrav

Nista mi nije jasno? Sta da radim sa karticom od 330 din, kada Verat naplacuje 10 sati 120 din, 20 sati 230 din, a 40 sati 400 din? Koji paket da kupim za 330 din ili njima treba da poklonim jos 100 din kada kupujem 20 sati...

bluestar je napisao(la):
a to sto sam iz kragujevca valjda nikome ne smeta...odavno je proslo vreme kada je bilo Beograd je Srbija a svi ostali ste seljaci :(
Cisto da ne bude zabune, mislio sam na nesto sto se eventualno pojavilo u KG, eventualna slaba razgranata prodajna mreza bi ovim bila ublazena ... i tako to :mrgreen:

delimir je napisao(la):
... 40 sati 400 din? Koji paket da kupim za 330 din ili njima treba da poklonim jos 100 din kada kupujem 20 sati...
http://vdial.verat.net/srp/_vdial_cenovnik/

Poenta je da ti prakticno uvek "fali" 10-15 dinara da bi "zakupio" okruglo 30 sati (345,00 din vs 330,00 din) odnosno 8,00 dinara za 50 sati (558,00 vs 550,00) itd... osim ako ne uvedu "poklon" sistem kao kod Sezama...

Na Veratu nema nista o tim famoznim tj. fastosnim kartama :beat:

Kada smo vec kod provajdera, Verat mi mnooogo brze radi od Sezama i kada je email a i kada je Bench sajt u pitanju :D

Gresku sam napravio kod 40 sati :) U principu to ne menja nista. Mislim da su najbolje resili ovi iz Beotela imas onaj 20-to dnevni flat preko greb kartice.

Koliko ja znam iza toga Fast se kriju u izvornom obliku cigarete i gospodin Peconi :) U svakom slucaju to nije bila reklama za Internet vec za cigarete, ali nije losa ideja da se iskoristi :) Samo ja ne bih :) ionako previse pusim i zalazem se za smanjivanje reklama o cigaretama :) Sto vise moze :) No kao sto rekoh, peconi je dobro smislio kako da reklamira prvobitno cigarete, "fast internet", a da ne krsi zakon, mada ipak.... to je samo jedan od oblika izvrdavanja :) U svakom slucaju ako nista drugo, dobar rad mozdanih vijuga :) poznat kod srba :) za pohvalu u polunegativnom smislu :) sorry, ne podrzavam reklamiranje cigareta ni posredno :)

pa ja ne znam da li su oni to iskoritili priliku pa su se tako ubacili ili sta vec uglavnom krarice izgledaju lepo i ima onaj logotip fasta koji je svaki cas na televiziji....

Mozda su skinuli foru peconiju ili su mozda u dilu sa njim ili mozda taj peconi ustvari ima veze sa veratom ili nesto peto ..

Uglavnom prodadose mi karticu fast :)

sto se tice kusura da tu je mali problem i to je jedino sto mi se nesvidja ..kusur zadrzavam na svom nalogu kao neka vrsta kredita a onda kasnije mogu da ga iskoristim kad dodam jos para na racun.

Interesantno je da se uvek pojavljuju samo oni paketi za koje imate para na racunu.

Probao sam i da klikcem jedno 100X ta brzo ono kao kod ptt-a pa su mi zakljucali nalog posle 3-4 tvrtog klika i onda su me smorili iz verata da im posaljem licnu kartu faksom kako bi mi otkljucali nalog :((((

tako da to nemojte ...

ps: sad nemam scaner al kad ga nabavim postovacu vam kartice ovde...
cudno je da nisu jos stavili vest na sajtu ... bas su neazurni

bluestar, nisi valjda mislio da je to neki superbrzi internet ? :) i kakve veze ima shto je verat, moze bilo koji provajder da bude...

Ne znam ko kome skide foru ili sta li vec, ali meni ta analogija, cigarete-internet nije uopste mila:) No, ima nas raznih.... a koliko znam i Djelic je povodom te reklame za cigarete rekao da je protivzakonita:) no, sta je tu je... ne volim reklame za cigarete, mislim da su odvratne.. ionako nas ima dovoljno koji pusimo... svako po svojoj savesti neka odlucuje... ja nikada ne bih pravio analogije sa cigaretama :) jer mislim da su stetne :)

pa ne moze bilo koj provajder sa druge strane kartice imas podatke kako da se ulogujes na Veratove linije a i njihov znak itd..itd...

znaci ako kupis fast internet karticu moras imati otvoren nalog na veratu (to i pise) da bi je iskoristitio.

Pa ne znam ni ja ko je kome skinio foru, samo sto mi se cini da fora nije losa .... iako su to imali i sezam i beotel. A reklama im je smaracka 2 puta u 5 minta :). Dosadili su i bogu i narodu sa tom reklamom, da su bar imali kartice ranije pa ajde nego tek sad.

ajde kad neko bude jos kupio karticu neka se javi ovde hocu bas da ga pitam nesto (u vezi prebacivanja kredita drugom korisniku).

cao

Jos jedan glas sa Sezampro... za 850 din puna kapa !!!

Men samo nije jasno sta je tu BESPLATNO?!? Ozbiljno razmisljam o tome da ih tuzim sto su me prevarili tom reklamom i postao sam pusac misleci da cu tako dobiti bespaltan internet! Ovo bu u SAD sigurno upalilo :mrgreen:

Ne podnosim cigarete....mada sam zavisnik....od interneta :)

Vec vise od godinu dana se vrte reklame u kojima onaj lik kaze "vau" kada u noinama procita "fast interent besplatno", a onda ga ona plavusa nabode....i sl...

PJ je napisao(la):
Vec vise od godinu dana se vrte reklame u kojima onaj lik kaze "vau" kada u noinama procita "fast interent besplatno", a onda ga ona plavusa nabode....i sl...
Reklama Bato! :D

uh, stvarno nisam primetio to 'besplatno' izvinjavam se :) ako ga stvarno ima...

mozda se to nije odnosilo na internet? sad vise nema te reklame da pogledam bolje ...ja sam vise gledao u 'zadnjicu' one devojke umesto u novine :)

Aman bre, pa koliko vam treba da shvatite da je to i dalje reklama za cigarete ?:) Mozes ti da prodajes i umetno djubrivo, poenta je da je to reklama za cigarete :) Originalno za to napravljenja i koriscena :) Ideja je izvrdavanje zakona, no koliko sam ja upucen (a jesam) to izvrdavanje nije u skladu sa zakonom i to sto neko jos nije kaznjen je samo posledica dobrih odnosa onog ko reklamira cigarete protivzakonito i onog ko odlucuje :)

To sto se pojavila prava internet kartica je samo nus pojava. Neko ce reci da je to pametno i lukavo:) cak sto vise i ja mislim da ce imati i uspeha... ali... ja cu reci da mi se ne svidja mesanje i povezivanje interneta sa cigaretama, jednom krajnje losom navikom i otrovom. Pogotovo ne kada se zna da najvise klinci koriste internet u ovoj zemlji. To znam i osecam na sopstvenom primeru i cigarete.... FUUUUUUJJJJJJJJJJ. Kamo srece da klinci ne moraju ni da znaju da postoje, a ne jos da im ih naturaju kroz reklame i povezuju sa internetom. Uostalom, stvar morala i stanja svesti... stvar ukusa..... pa ne vredi raspravljati o tom...

bluestar je napisao(la):
uh, stvarno nisam primetio to 'besplatno' izvinjavam se :) ako ga stvarno ima...
mozda se to nije odnosilo na internet? sad vise nema te reklame da pogledam bolje ...ja sam vise gledao u 'zadnjicu' one devojke umesto u novine :)
:S
Nisi jedini, pola muskaraca je gledalo tu reklamu, a tek posle mesec dana pogledali zasta je. :whip
Usput i devojka cija je zadnjica ima isto tako zanimljivo ime.
Mary Jane (prevedi na latino-americki, pa ce ti biti jasno), a njeno pravo ime je srpska verzija. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pa pazi ne znam, ali sada posle ovoga ce da ispadne da ustvari ni ne reklamiraju cigarete nego da je to zaista fast internet kartica. Samo mi nije jos jasno sta cekaju u veratu sto ne okace na sajt to ako je sve zaista tako ....to mi je malo sumnjivo .. mada ima opcija da se dopuni neki vredit ali ni reci o fastu ..

a ovo drugo
>> Mary Jane (prevedi na latino-americki, pa ce ti biti jasno), a njeno
>> pravo ime je srpska verzija.
ajde ti meni malo to pojasni a ? :)))

Inace, slazem se sa chatinickom da ne treba da se povezuju internet i cigare ali ko ce sada dokazati da je to ustvari reklama za cigare ????

dosta je bilo priche u vetar...zatvoren thread...

Nazad
Vrh Dno