Šta je novo?

FAST internet kartice......Gde ih ima?

Rasa

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2003
Poena
619
Obisao sam danas ceo NBGD, nigde ih nema.
Videli ste ih negde?

uh ni u kg i topoli ih nigde nema ... :( a uskoro istice .... popust!!!

Burazer je video negde u Zemunu, ove od hiljadu dinara, na nekoj trafici ali ne znam tacno gde. Moram da ga pitam. Ja mu rekao da mi kupi ako negde nadje, a on nije smeo posto je imalo samo od hiljadu. :zid: Ako je sad ne budem nasao :zid:

101% imash na platou (udjes u knjizaru i nastavish pravo ka kompjuterima)...

[sory]
Inace je*** ja malo Veratu majku i ne smo to vec #@$%% :cuss: #@$% *^&@ :cuss:
Pa ja ni jedan jedini dial up broj nemogu da dobijem u periodu od nekoliko nedelja od 0-24h, a 042 dobijam uvek iz prve i iz prve konektuje!

koliko mni naplacaju ovaj 042 broj posto nigde nisam nasao informaciju, uskoro stize telefonski pa da znam ... :( [/sory]

izvinjavam se na neinformisanosti, ali, kakve su to kartice? jel to nesto kao sezam kartica? ja sam bio ubedjen da to reklamiraju cigarete, samo nigde ne spominju duvan da ne bi morali da ispisuju ono "pushenje je shtetno za zdravlje" :))

Pa da, Fast kartice su ti kao dopuna za mob. Kupis jednu( imas razne vrednosti: 200, 500, 1000 din ne nzam ni ja vec ovo sam lupio) i odes na Veratov sajt i ukucas broj i dobio si vreme...See? Poz.

Rage against The mAchine je napisao(la):
nemoj da se brines... tarifa za 042 je cena lokalnog poziva... to ti je inace SMIN...
Hvala!! Skinuo si mi kamen sa srca! :D Da znam da je SMIN ali se secam da ni to nije bilo tako jeftino - znaci ista cena kao za 011 dialup, odlicno.

da samo sto sada do 14 tog vazi ono kupis recimo onu od hiljdadu dinara a dobijes dve ..za novogodisnji popust....

tako da je to dojaja...

Hvala!! Skinuo si mi kamen sa srca! Da znam da je SMIN ali se secam da ni to nije bilo tako jeftino - znaci ista cena kao za 011 dialup, odlicno.

Postoje dve vrste SMIN 042 i 041. Na 042 cene su kao da zoves nekog u komsiluku, a dok je 041 poceo dosta ranije da radi od SMIN-a koji je uveden skoro na 041 cene su da ti otpadnu usi. telekom uzima jedan deo i njemu je lepo a kad stigne racun za bilo koji poziv upucen ka 041 to je strasno koje su sume.
Ono sto oni pisu da je minut neka smesna cifra to zaboravi. Ako ti telefon pocinje sa 2 imaju posebnu tarifu, ako pocinje sa 3 posebna tarifa. Tako da ne znas sta te snadje kad dobijes racun.

Slobodno mozes ici na 042 i plus je sto mozes da otvoris nalog kod bilo kog provajdera koji ima SMIN.

TO Autor bSecurity :
Ja koristim Veratov 042 110011 SMIN broj, samo zato sto je one 011 nemoguce dobiti. Ono sto me je sada zabrinulo, nisam inace skoro gledao koliko vremena mi je ostalo, ispostavilo se da mi za svaki poziv na 042 broj ne skida vreme sa accounta :!: :?: :confused: . Cak u listi logovanja nije zabelkezen nijedan 042 poziv (inace ne moze se konektovani na verat putem 042 broja ako ne postoji i nalog). A zadnje vreme trajanja je "Zadnje vreme trajanja 00:00:00 17.12.2004." Pazi datum ??
Da li ja sada nesto ne razumem ili 042 ne skida vreme sa naloga vec naplacuje preko tel. racuna (ne daj Boze) ili je Verat u autu (sumnjam).
Ako ima prisutnih Veratovaca pomoc bi dobrodosla ... u svakom slucaju sutra ih zovem da razjasnim ovo.

Da mozda nije do toga sto je SMIN bio besplatan u probnoj varijanti, ili sam bar tako negde cuo?

Ko zivi na Konjarniku ili u Sumicama, ima na cosku Ustanicke i Vojislava Ilica, ka plavom mostu, poslednji kiosk za novine (od onih u nizu, kod stanice, ne onaj dole izdvojeni) kada se ide ka Medaku (plavom mostu) i tu imaju od 1000 din.

A gore kod trznog centra, onoga preko puta velike poste, i My Home namestaja, ima kiosk stampe, imaju sve apoene kartica...

Na Banjici, preko puta trznog centra bilo je od 330din (300 kredita), (ja uzeo da probam, kad ono... nije prevara... :happy: ). Juce uzmem jos jednu od 330, da iskoristim to dupliranje :D . Inace, mozete dopunjavati koliko vam volja, a da trosite vreme nevezeno za period do 14.01. (ja sam pomislio najpre da se mora potrositi do tog perioda).

Ja nemam problema sa konektovanjem na 011, ali sam zato poludeo sto je bilo problema sa mail-om ova dva-tri dana. :cuss:

Imate na Karaburmi gde god hocete u trafikama stampe... konkretno, ja vec drugi put kupujem u trafici preko puta poste i C marketa...

Na Vozdovcu kod okretnice 401, 402.. takodje ima id 300.

Poz.

Claudio Bravo je napisao(la):
Ko zivi na Konjarniku ili u Sumicama, ima na cosku Ustanicke i Vojislava Ilica, ka plavom mostu, poslednji kiosk za novine (od onih u nizu, kod stanice, ne onaj dole izdvojeni) kada se ide ka Medaku (plavom mostu) i tu imaju od 1000 din...

Ziv bio! cheers

Ali jedno pitanje: maksimum koji moze da se izabere kad se ukuca broj sa kartice od 1100 dinara je 180 sati, sto je 1872 dinara, a sta biva sa onih 128 dinara (do 2000 posto se racuna duplo zbog popusta)? Nije da sam nezahvalan samo pitam. :rolleyes: Da li se to kasnije uracunava samo kad dokupim karticu, ili moze da se uracunava i kad uplatim u posti.
Hvala.

Saznao sam: zvao sam podrsku (gde rade neke ljubazne tete :D ), koje su mi odgovorile da treba samo da se opet ide na dopunu kredita i izabere jos 10 sati, i to je to.

PS. Samo da ne bude za neki dan: "dobar dan jel` to Verat?",
odgovor: "ah, oni vise ne stanuju ovde" O:)

Uzeh danas kartice. Ima ih po trafikama kod stajge. Popust vazi jos sutra pa.....Pozurite!

FAST Internet Kartice mozes da kupis na svim kioscima "STAMPA" tako ako vidis negde tendu gde pise pomenuto pitaj za kartice ... Ja sam iskoristio ovu novogodisnju akciju pa sam se obezbedio za celu narednu godinu :)))) ....... mada licno mislim da ce cene pasti uskoro .
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno