Šta je novo?

Farming Simulator 2013

PDESD

Slavan
Učlanjen(a)
01.12.2008
Poena
320
Skoro je izasao Farming Simulator 2013.
Vidim da je dosta popularna igrica, "skidaju" je ljudi ko nenormalni pa i ja sam, da vidim to cudo :)
Mene je iskreno totalno zarazila vec posle prvih 5 minuta igranja. Nisam igrao prethodne delove ali cujem da je dosta unapredjena.
Vidim da tu ima milion masina i mehanizacije, sve detaljno odredjeno, pa i realno. Na pocetku dobijete osnovnu (najjeftiniju) mehanizaciju tipa raspala drvena prikolica i zardjali traktor i tri koke i na vama je da kroz vreme postanete najjaci seljak u kraju :)
Vec je izasao i apdejt a vidim da se "stancuju" i modovi sto cini igru jos zanimljivijom (npr 'bagi' za brze kretanje kroz sokake i oranice)
Ja kao gradsko dete, nemam pojma sta se prvo radi na njivi, dal se prvo ore pa seje il' djubri pa prska pa evo prilike da se i to nauci. Ipak smo mi seljacka (ne seljoberska) zemlja :)

Sta vi kazete? :)

Hm koliko je legalno da ovde trazim link za torrent, posto sam skinuo jedan al ko sto je red trazi sifru za raspakivanje :)

nije legalno.
trebalo bi da imas sifru na mestu odakle si skidao, dole u opisu. tako obicno biva.

Ma... za to trazi one fore da posaljes poruku bla bla bla.... Nema sanse iskopacu ga negde :D

To znaci da je fake torrent ;) Kupis igru legalno i to je to.

Upravo videh njihov sajt...i prikaz igre. Hvala pokretaču teme što me je zainteresovao, makar i nesvesno. :)

Jer već više od 2 godine igram Farmville na facebook pa je ovo prirodan nastavak te težnje. hehe. :)

sifra: |2647procitaj75145pravila5441779foruma226963|

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno