Šta je novo?

Farhenheit II AKA "Heavy Rain" tech demo

Na newsu lepo ima svega toga :) Dan1, Dan2, Dan3 itd. pa ko voli neka izvoli :D

i onako igra ne lici na onaj motorstorm od prosle godine.

ma 'ebes motorstorm, back on naslov :)

ja sam se obeznanio od svetlosnih efekata
samo jos malko animaciju usana da odrade, znaci HL2 sa facialnom animacijom je jos uvek na tronu :p

driver je napisao(la):
Pa shta ste se stisli jebote, imate gamespot za 1.5$ mesechno, ceo E3 sa tom pretplatom sam gledao live (mada imam i full pretplatu :)). Ista stvar i sa IGNom, neshto koshta par dolara mesechno. Inache, Gamespot je bolji.
A jel placas preko Vise,i pretpostavljam da treba imati dolare na racunu a ne evre?

Placam karticom, i ne morash da imash devize, on sam konvertuje dinare. Za gamespot je potrebna ozbiljnija kartica, aka Visa Revolving, IGN prima sve..

Zile, motorstorm koliko je zavrshen izgleda vrlo blizu proshlogodishnjeg, ako prichamo o kvalitetu, ne kamerama :)

driver je napisao(la):
Pa shta ste se stisli jebote, imate gamespot za 1.5$ mesechno, ceo E3 sa tom pretplatom sam gledao live (mada imam i full pretplatu :)). Ista stvar i sa IGNom, neshto koshta par dolara mesechno. Inache, Gamespot je bolji.

pa, NHF, ali na takvima kao i ti zive, a mi ostali smo to dzabe gledali na nekim drugim mestima koja ne eksploatisu ljudsku glupost. Googlaj malo brate...mozda ustedis koji dolar :D

gx-x je napisao(la):
pa, NHF, ali na takvima kao i ti zive, a mi ostali smo to dzabe gledali na nekim drugim mestima koja ne eksploatisu ljudsku glupost. Googlaj malo brate...mozda ustedis koji dolar :D

Ne razumem. Mnogo ti je da dash 1.5$ da gledash sve live i skinesh sve HD snimke ? :) To sigurno nisi imao nigde za dzabe, a taj 1.5$ cesh potroshiti i da ne izadjesh iz kuce :)

Ne možeš to da objasniš nekome kome je u mentalitetu da ne da ni dinar osim ako ga po ušima ne biju murija, armija i DB zajedno. Čovek pljuje news a DC++ mu je zakon, o čemu onda mi uopšte pričamo :d

o tome da ja necu da dam 1.5$ da skidam nesto sto moze da skida sa ftp mirror-a raznih i sto je dva dana kasnije dzabe (skoro uvek) na zvanicnim sajtovima. A gde i kako ja trosim svoj 1.5$ nije vasa stvar :D :wave: mozda se drogiram :)

Poslednja izmena:
Ne kapiraš, reč je o tome da odmah i direktno saznaš nešto što te interesuje, u samom momentu pojavljivanja. Kakve veze ima to što će se nešto pojaviti iz takve perspektive? Jednostavno, ima ljudi koji to vole i žele odmah da saznaju jer ih interesuje i to je to. Naravno da ti to nećeš da radiš ako te ne interesuje cela priča, ali ima onih koji hoće i kojima nije žao litra i po koka kole koju plate za to, i neće da se cimaju i gube vreme tražeći ftp servere.

Upravo tako,2l kole,plus sto se HD filmovi ne nalaze tek tako na netu,jedino sto vecina nema karticu da plati,ali se to da lako resiti,kad coveka ne mrzi!

Ja planiram da se pretplatim na Gamespot isto..Vredi zbog HD-a i jos nekih cool stvari koje ti pruzaju...

Poslednja izmena:
svako ima svoje misljenje i svoje potrebe, sta voli, sta ne voli...Ja vise volim 2l coca cole da ispijam dok trazim ftp :D A sad ozbiljno - nekada se te stvari nisu naplacaivale, pa je pocela navala pa sad moraju da naplacuju zbog bandwidth-a, tj prvo su krenuli da naplacuju samo brze servere, pa su onda uveli "wait in line" pa sad naplacuju sve (sad vec hoce i da zarade na userima, a ne samo na sponzorima), i to necu da im platim, pre cu da dam 3$ za neki pron access nego za filmice o video igricama :D (i da pijuckam 2l koka kole)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno