Šta je novo?

FarCry the end

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Silverrider

Čuven
Učlanjen(a)
30.09.2003
Poena
619
Evo posle nedelju dana dodjoh do kraja igre. Svaki dan po malo i to je to. Utisci su vise nego dobri mada po meni igra bi mi bila mnogo zanimljivija da nisu ubaceni oni mutanti. Nekako mi Call of Duty vise lezi, valjda zbog realnijeg okruzenja. U svakom slucaju sve pohvale.

pa cekaj za "JEDNU" nedelju sa "POMALO" igranja si dogurao do kraja .......VEC!!!!!
ma vracam se ja na FRP i RPG i strategije te igre bar iziskuju "sive celije" pa se ne zavrsavaju u tako turbo modu !!!! :)

ToxiC je napisao(la):
pa cekaj za "JEDNU" nedelju sa "POMALO" igranja si dogurao do kraja .......VEC!!!!!
ma vracam se ja na FRP i RPG i strategije te igre bar iziskuju "sive celije" pa se ne zavrsavaju u tako turbo modu !!!! :)

Pa i nije FarCry tako kratak. Igram i ja RPG i avanture recimo, ali je u poredjenju sa drugim novim FPS-ovima FC dovoljno dugacak. Ja sam ga presao za 10-ak dana, sa dva sata igranja dnevno. Relativno lagano sam igrao, sa pomalo istrazivanja ostrva. Ali opet, iskustvo i utisak nakon igre su sjajni.

Poslednja izmena:
Da, prelazite lako igre za nekoliko dana. A da li ste probali da igrate na nekom tezem nivou od EASY ("SETANJA") nivoa?
Jedino tako mozete da osetite da li je igra dobra ili losa.

DreamS je napisao(la):
Da, prelazite lako igre za nekoliko dana. A da li ste probali da igrate na nekom tezem nivou od EASY ("SETANJA") nivoa?
Jedino tako mozete da osetite da li je igra dobra ili losa.

Da si ti meni ziv i zdrav... ima ljudi koji su je prelazili za 2-3 dana na najtezem nivou tezine, a i ja sam se pokajao sto nisam igrao na EASY!
A igra je definitivno dobra, mnogo dobra.

Ja sam probao na tezem nivou i stigao sam do zadnje table kada dodjes do ulaska u glavnu bazu. Tu sam poceo da koristim cheat jer nisam mogao da prebolim kakav su kraj napravili. Gomila neprijatelja iza svakog ugla. Kada se predje prvi deo te table i stigne na drugi check point i kada proviris iza one govornice tamo ima oko 30 neprijatelja.... tu sam totalno odustao i poceo debelo da cheatujem. Sledeci check je onaj kada se nadjes na otvorenom prostoru na nekoj platformi... oko tebe sve neke karakondzule i svi ludi ko struja. Ajde pobi ja i to.... i sade se priblizavam strani suprotnoj od one sa koje sam dosao. Kada stignem na pola puta do mostica oni me kao cuju i pocnu da me gadjaju svim i svacim.... Ja begam ali oni zamnom bacaju nuklearne rakete manje jacine sa osiromasenim uranijumom tako da kada ova eksplodira na ranije bezbednom rastojanju osteti mi energiju....
Begam ja tako a oni sve u sesnajst po meni i naravno me ubiju ladne vode.... e tu sam odustao i izbrisao igru.

Meni je igra bila neprevazidjena sve do dela kada te bace u dzunglu sa 10 metaka u pusci.... tu mi je igra postala smor i bezveze. Takodje me nervira sto ti mutanti imaju vid ko rentgen i sve vide na udaljenosti na kojoj ja njih nevidim od magle.

rakabencmark je napisao(la):
Meni je igra bila neprevazidjena sve do dela kada te bace u dzunglu sa 10 metaka u pusci.... tu mi je igra postala smor i bezveze. Takodje me nervira sto ti mutanti imaju vid ko rentgen i sve vide na udaljenosti na kojoj ja njih nevidim od magle.

Pa onaj doktor ih je namerno pravio tako mocne valjda :)

Igre ne volim da igram na easy, FarCry sam odigrao kao i sve druge na medium tezini. Mislim da easy prikaze igru u losem svetlu. Danas mi drugar kaze da igra sa nekim cheat modovima tipa gods i sl. sto tek kvari dozivljaj ovako sjajne igre. Svakok dana po sat dva i za nedelju dana po nekoj mojoj statistici obrne se skoro svaka igra.

Silverrider je napisao(la):
Igre ne volim da igram na easy, FarCry sam odigrao kao i sve druge na medium tezini. Mislim da easy prikaze igru u losem svetlu. Danas mi drugar kaze da igra sa nekim cheat modovima tipa gods i sl. sto tek kvari dozivljaj ovako sjajne igre. Svakok dana po sat dva i za nedelju dana po nekoj mojoj statistici obrne se skoro svaka igra.

A kako se dolazi do cheat modova. Ja ostao u dzungli sa 10 metaka i gadjam ih kamenjem iz vode :d

ja sam igru zavrsio na trecem nivou majcino mleko sam piskio i kakio :d
na poslednjem nivou pogotovu tamo kad ides da ubijes doktora a ono masa onih mutanata da brisanom prostoru i samo sibaju znaci strasno tu sam izgubio jedno 3-4 sata
sad igram raven shield na hard kao i sve serijale RS-a ali ovaj je mnogo tezi od svih i bas je tezak mislim tezak je bas, tezak je :d :wall:

P.S.

raven shield je tezak :p

Taj nivo gde imas samo 10 metaka treba da predjes tako sto stisnes shift i vozi Misko bez osvrtanja, cim stignes do chek-a sve ide lakse. A za zadnji nivo, ako neko bude imao problema, prilikom izlaska na platformu mora da se otvore dvoja vrata, kada ih otvorite u levom uglu ima mali "stek", zavuces se tamo i legnes. One velike gromade sa lanserima raketa i malim mozgom dolaze jedan po jedan samo ih cekajte i kada dodju do ulaska na vrata tu ce stati, samo malo naviris koliko da mozes da ga rokas u rame i rokaj. Mozete da ga gadjate i u lanser raketa samo treba puno municije da bi ih tako pobili. Najbolja puska za njih je sacmara. Eto mozda nekome pomogne. Izbegavajte cheat mode jer nema puno igara ovog kvaliteta pa da zurite da bi je obrnuli posto poto. Uzivajte do sledece pucacina.

Pozdrav

Ja sam stigao do dela kada potapam brod.Kako da ubijem onog u helikopteru?Pucao sam u njega sa svim i svacim ali nista.Energija i stit su mi puni.

BL@CK DE@TH je napisao(la):
Ja sam stigao do dela kada potapam brod.Kako da ubijem onog u helikopteru?Pucao sam u njega sa svim i svacim ali nista.Energija i stit su mi puni.

Pucas u njega :d

To je jedan od *******ijih momenata, moras da ga gadjas raketama i to Boga Oca da srucis u njega da bi se on povukao. Mislim da trebas da ga pogodis sa barem 7-8 komada

ma, dovezes dzip do obale pa posle explozije zasednes u njega i nacestitas se mile nove godine onima u helikopteru....hihihi

pomoc....

nivo: COOLER, prvi checkpoint, onu dvojicu rmpalija koknem, u susedne dve sobe, jos nekoliko i - sta sada? Nema nigde dalje, samo jedna vrata za koji traze karticu, koje nigde nema...Vrtim se ukrug, ali - nista... :mad:

kako dalje?

i jos jedna stvar - informacija...koliko jos nivoa do kraja?

poz

deki30

deki30 je napisao(la):
nivo: COOLER, prvi checkpoint, onu dvojicu rmpalija koknem, u susedne dve sobe, jos nekoliko i - sta sada? Nema nigde dalje, samo jedna vrata za koji traze karticu, koje nigde nema...Vrtim se ukrug, ali - nista... :mad:

kako dalje?

i jos jedna stvar - informacija...koliko jos nivoa do kraja?

poz

deki30

Evo ovako. Kada roknes ona dva velika mamlaza izadjes iz onih poluzatvorenih vrata i krenes levo, pa prvi prolaz desno i dolazis u prostoriju gde su ti sa leve strane neke cevi i dva kotla. Izmedju ta dva kotla ima prolaz pa udji izmedju njih. Kada pridjes do kraja imaju cevi pa skoci na njih jer ti je tu ventilacioni otvor. Udjes u njega i idi do prvog skretanja u levo. Skreni i dodji do kraja otvora. Videces veliku halu ali nemoj tu da izlazis nego odatle rokni doktora, dva mutanta i jednog specijalca (ovako je na medium tezini), pa se vrati tunelom nazad i skreni desno do drugog izlaza u tu prostoriju. Tu izadji i spusti se dole. Pridji i otvori prva vrata koja gledas kada izlazis iz ventilacionog otvora ali nemoj da udjes nego sacekaj da se pobiju medjusobno sa desne strane veliki rmpalija a sa desne dva specijalca. Pobede specijalci tako da ti ostaju sa desne strane jedan sa automatskom puskom i jedan na kraju tunela sa minigun-om. Rokni ih i tamo gde je stajao lik sa minigun-om stoji ta famozna zuta kartica. Ajd sad pa javi sta si uradio.

PS. Sto se tice pitanja koliko ima do kraja, nemoj da se previse uzbudjujes. Jos ces se lepo naigrati ove sjajne igre.

Pozdrav

Sta dalje - POMOC !!!!!

Ne znam da li je ovo bug ili nesto drugo ali evo gde sam se zaglavio:

Poplavio sam onu veliku prostoriju, isplivao na visi nivo, ubio jednog monstruma, pa onda i onu dvojicu i dosao do ribe mislim da se zove Valeri. Ona drzi pusku i nista se ne desava. Sta dalje? Trbalo bi da je ovo kraj nivoa ali nista se ne događa.

lolek je napisao(la):

Poplavio sam onu veliku prostoriju, isplivao na visi nivo, ubio jednog monstruma, pa onda i onu dvojicu i dosao do ribe mislim da se zove Valeri. Ona drzi pusku i nista se ne desava. Sta dalje? Trbalo bi da je ovo kraj nivoa ali nista se ne događa.

Ajde napisi tacan naziv nivoa i checkpointa pa daq ponovo odigram deo tog nivoa i da ti javim.

BL@CK DE@TH je napisao(la):

Popnes se na vrh broda, znaci iznad glavne kabine, malo se sakrivas iza stubova, malo bezis levo desno, i sve vreme pucas u njega. Ja sam ga ubio sa onom puskom sto ima 40 metaka u sanzeru. Sve metkove sam ispucao a dokrajcio sam ga zoljom. Sta da ti kazem, malo se nerviraj ali ces ga sigurno ubiti iz nekoliko pokusaja. :wall:

lolek je napisao(la):

upravo sam to prosao i meni je tu bio kraj nivoa. To ti je neki bug

@silverrider

hvala, prosao sam dalje... :banana:
nije mi jasno samo, vise puta sam tu bio, a nisam video karticu.... :smash:

idemo dalje... :smoke:

poz

deki30

Ajde napisi tacan naziv nivoa i checkpointa pa daq ponovo odigram deo tog nivoa i da ti javim.

To je cooler, sam kraj kada poplavis prostoriju i uplivas kroz kanal za ventilaciju u prostoriju, ubijes monstume i dodjes do Valeri (koja drzi masinku u ruci). Sta sad ????

lolek je napisao(la):
To je cooler, sam kraj kada poplavis prostoriju i uplivas kroz kanal za ventilaciju u prostoriju, ubijes monstume i dodjes do Valeri (koja drzi masinku u ruci). Sta sad ????

Evo tek sada sam nasao malo vremena da ponovim gradivo. Kada poplavis prostoriju i isplivas kroz ventilacioni otvor na plafonu, roknes onog rmpaliju, dolazis do sobe gde su dva skakavca pa i njih ubi, e sada dolazis do vrata gde moram da ih otvoris sa F-om (barem tako ja igram, po defaultu) otvori ih ali nemoj da ulazis nego sacekaj da izadje jos jedan ili mozda dva skakavca pa i njih moras da ubijes. Onda kada udjes u sobu tu ti je kraj nivoa. Ja radim ovako otvorim vrata, ne ulazim, nego sibnem jednu bombu unutra desno i vratim se malo unazad. Vrata se zatvore. Onda pridjem ponovo i ponovo ih otvorim i tu me na samim vratima ceka onaj smrad od mutanta. Ubijem ga i cim udjem u prostoriju nivo je gotov. Ajde probaj pa mi javi. Samo da napomenem moja verzija igre je na DVD-u.

Evo tek sada sam nasao malo vremena da ponovim gradivo. Kada poplavis prostoriju i isplivas kroz ventilacioni otvor na plafonu, roknes onog rmpaliju, dolazis do sobe gde su dva skakavca pa i njih ubi, e sada dolazis do vrata gde moram da ih otvoris sa F-om (barem tako ja igram, po defaultu) otvori ih ali nemoj da ulazis nego sacekaj da izadje jos jedan ili mozda dva skakavca pa i njih moras da ubijes. Onda kada udjes u sobu tu ti je kraj nivoa. Ja radim ovako otvorim vrata, ne ulazim, nego sibnem jednu bombu unutra desno i vratim se malo unazad. Vrata se zatvore. Onda pridjem ponovo i ponovo ih otvorim i tu me na samim vratima ceka onaj smrad od mutanta. Ubijem ga i cim udjem u prostoriju nivo je gotov. Ajde probaj pa mi javi. Samo da napomenem moja verzija igre je na DVD-u.

Bice da je neki bug!

Kao prvo ja igram Farcry sa 3 CD-a. Drugo kad sa F otvorim vrata unutra je samo ona riba i nema više nikog !!
Svejedno CHEAT je proradio i pomoću njega sam presao na sledeći nivo BOAT. Samo, ala je BOAT za*eban !!! Preso sam bar 3-4 ostrva i nigde da sejvuje !

savet

Jedan savet: obavezno i sto cesce koristite dvogled. Garantujem da ce Vam njegova primena skratiti bar dan igre i mnogo lakse ce te prelaziti neke teske prepreke.

Pozdrav

ne znam shta ce vam cheat-ovi kad mozete savegame kad pozelite, samo spustis konzolu, i /save_game blabla kad zagines, opet konzola i load_game blabla ..

Ji 4Tze je napisao(la):
ne znam shta ce vam cheat-ovi kad mozete savegame kad pozelite, samo spustis konzolu, i /save_game blabla kad zagines, opet konzola i load_game blabla ..

Ma moze i bez toga. Cak mislim da je najuzbudljivije. Predjes bez cheatova na bilo kojoj tezini osim na najlaksoj, e onda stvarno kao da si bio tamo. To je pravi utisak.

Prva stvar koju me je pitao jedan drugar prilikom startovanja igre je bio "...a gde je quick save?" :D Ja mu rekoh da ga nema a on se razocara :S: Ne razumem ljude koji koriste te glupe fore od "cheat-a". Kupe masinu od 1000-1500 eura puste igru i onda odma bi da su na zadnjem nivou. Gde je tu uzivanje? :party: To je kao kada citate knjigu pa procitas prvu i zadnju stranu i kazes da si je procitao :trust: Mozda se neki ne slazu samnom ali po meni je to glupo.

Kako samo uspete da se zaglavite ja sam celu igru (na normal) presao za dva dana oko 10 sati igranja...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno