Šta je novo?

Farcry. Sta dalje, zaglavio sam se ….

lolek

Čuven
Učlanjen(a)
26.10.2002
Poena
620
Poplavio sam onu veliku prostoriju, isplivao na visi nivo, ubio jednog monstruma, pa onda i onu dvojicu i dosao do ribe mislim da se zove Valeri. Ona drzi pusku i nista se ne desava. Sta dalje

Ljudi,pomagajte.I ja sam se tu zaglavio-LUDIM VEC 2 DANA ALI IZLAZA NEMA!!!

Kad otvoris vrata i ugledas devojku, treba da iza desnog ugla izrone jos dva cudovista.
Kad ih ubijes, ide "scena" i letis na novi nivo, na ostrva...

Koja 2 cudovista?Ima 2 u sobi pre devojke ali kada udjes u sobu kod devojke cudovista se nepojavljuju!?

lolek je napisao(la):
Poplavio sam onu veliku prostoriju, isplivao na visi nivo, ubio jednog monstruma, pa onda i onu dvojicu i dosao do ribe mislim da se zove Valeri. Ona drzi pusku i nista se ne desava. Sta dalje

Pa zar nisi iskoristio cheat mode i presao taj nivo, u thread-u ispod ovog sam ti opisao kako da predjes taj nivo ali je kod tebe problem u samoj igri (bug).

Silverrider je napisao(la):
Pa zar nisi iskoristio cheat mode i presao taj nivo, u thread-u ispod ovog sam ti opisao kako da predjes taj nivo ali je kod tebe problem u samoj igri (bug).

Ja ga i jesam presao uz pomoc cheata. generalno verzija na 3 cd-a ima vise bagova. Prvi je ovaj sa Valerie, zatim na brodu gde onaj helikopter ne pada posle desetak pogodaka...

lolek je napisao(la):
Ja ga i jesam presao uz pomoc cheata. generalno verzija na 3 cd-a ima vise bagova. Prvi je ovaj sa Valerie, zatim na brodu gde onaj helikopter ne pada posle desetak pogodaka...

Pa u cemu je onda problem?

Ima mnogo drugih bagova, ali opet verovatno je to do verzije igre...

Nazad
Vrh Dno