Šta je novo?

farcry problem

b-toske

Slavan
Učlanjen(a)
08.05.2004
Poena
304
Imama sledecu konfiguraciju:
barton 2600+
asus a7v8x-x
512 ddram
club 3d ati radeon 9200 vivo

Dali je moguce da kod mene farcry neverovatno koci da ne mogu uopste da ga igram a da super radi kod nekih konfiguracija koje su daleko losije od moje.Kazite mi ako nesto u mojoj konfiguraciji ne valja.Ne mogu da igram i kada stavim sve na low a kamoli da stavim na neku drugu opciju. :crash:

Grafichka, josh ako je SE...

nije SE cim je VIVO, moze da se igra ali sa svim setovanjima na LOW, i to bas lepo moze da se igra, moj mladji brat na 2000+,256mb i mx440 igra igru opusteno sa svim setovanjima na low, jos igra ne izgleda lose, ko AVP2 sa high setovanjima recimo...

Na MX440 igra izgleda ocajno!

Nije ni vredna igranja, pogotovo zato sto je u sustini vrlo monotona i dosadna i toliko je "isfurana" samo zbog fenomenalne grafike (naravno na jacim grafickim kartama).

Prvo kazi na kojoj rezoluciji igras i koje drajvere imas.
sa tvojom konfiguracijom treba da je igrljiva sigurno u 800x600 medium.
Dakle proveri osnovne stvari (dma, direct x,catalyst 4.x)

b-toske je napisao(la):
Imama sledecu konfiguraciju:
barton 2600+
asus a7v8x-x
512 ddram
club 3d ati radeon 9200 vivo

Dali je moguce da kod mene farcry neverovatno koci da ne mogu uopste da ga igram a da super radi kod nekih konfiguracija koje su daleko losije od moje.Kazite mi ako nesto u mojoj konfiguraciji ne valja.Ne mogu da igram i kada stavim sve na low a kamoli da stavim na neku drugu opciju. :crash:

Instaliraj najnovije drivere, reinstaliraj FarCry.

Po meni igru vredi odigrati bez obzira na losu grafiku...

Meni na sj**anom his radu 9200 se na 800 *600 sve low bude dosta igriva(40+ fps)
Razlikuje nam se samo ploca,drajveri su spftmod catalist valjda 4.5

Alo, ljudi u kom ste fazonu, to nema apsolutno nikakve veze sa drajverima!!!

To sto ti ne radi na toj konfiguraciji (a trebalo bi) zavisi samo od malih zelenih i ni od cega vise. Znaci, igra je cista misterija. Ne radi ni meni, iako imam slabiju masinu od tvoje ali zato radi ljudima koji imaju slabiju masinu i od moje.

Ja imam 9200 nije SE a nije ni VIVO pa ne mogu da igram. Doduse ti imas daleko bolji procesor a i mislim da su VIVO kartice ipak malo bolje od obicnih tako da mi nije jasno ali bice da je u pitanju graficka.

Pa i jeste u pitanju graficka!

OCAJNA JE! :d

Sa takvom masinom igra moze da radi opusteno u 800*600 medium izuzev lighting na low. Instaliraj Catalyste 4.2 ili novije. VPU greske ce se mozda pojavljivati ali veoma retko. Igru sam igrao i zavrsio na 1700+, 512 DDR, 9000pro u 1024*768 high cak i ultra high osim svetla na low zbog grafickih bagova.

Koja je poenta igrati FarCry u 800x600 sa medium detaljima???

Silverrider je napisao(la):
Instaliraj najnovije drivere, reinstaliraj FarCry.

I pre instalacije uradi speeddisk ili nesto slicno za pravljenje reda na HD-u.

P.S. Promeni proc i plocu :D

minimum za koji ja zanm da radi je amd800=512sdrama=gf2na 64mb cisto da se malo smoris

stromen je napisao(la):
minimum za koji ja zanm da radi je amd800=512sdrama=gf2na 64mb cisto da se malo smoris

A sta radi? :d :d, pasijans ili samo Cry :banana:

Poslednja izmena:
Hajde ne primajte se bre :). Na toj masini igra moze sasvim lepo da radi.
@Delija: poenta je u tome da covek hoce da igra kako- tako na toj masini. Igra sasvim lepo izgleda cak i na medium setovanjima verovatno cak i u 800*600. Ako nije game freak bice zadovoljan. Druga je stvar sto igra uglavnom ima samo vizuelni kvalitet :d , tako da ce ostati bez glavnog aduta pominjanog naslova.

Poslednja izmena:
Vrh Dno