Šta je novo?

FarCry - "plavetnilo"

Haxli

Slavan
Učlanjen(a)
16.07.2004
Poena
309
Problem je u ovome:
Kada krenem da igram vidim previshe "plavetnila" na ekrenu!Znam da se krece iz neke shahte ali meni je skoro sve plavo...jedva se nazire bilo shta sem: plavetnila

Probo sam sa pomeranjem "image settings"-a, poshto je to kod nekih uspelo ali kod mene nije :(

Jel neko zna kako da se reshim tog "plavetnila" ???

Imam: FX5600 (drivers 61.77) i Xp

...nebi rekao...kod ortaka isto chudo je bilo, a reshio je sa pomeranjem image settings-a al na drugoj grafishkoj....

Ljudi su imali tih problema na FX5200, resenje je bilo promeniti drajvere (na malo starije).

Haxli je napisao(la):
Problem je u ovome:
Kada krenem da igram vidim previshe "plavetnila" na ekrenu!Znam da se krece iz neke shahte ali meni je skoro sve plavo...jedva se nazire bilo shta sem: plavetnila

Probo sam sa pomeranjem "image settings"-a, poshto je to kod nekih uspelo ali kod mene nije :(

Stavi zakrpu, verzija 1.1 i neces imati to poznato plavetnilo

I ja sam imao isto problem sa plavetnilom i nekim drugim cudnim teksturama (61.77 i 6800GT), ali resio sam instaliranjem patch-a 1.1, i/ili probaj sa drugim driverima mada ne verujem da nesto mogu da pomognu.

POZ :wave:

Haxli je napisao(la):
Problem je u ovome:

Ne znam dali patch 1.1 resava ali stariji drajveri 56.x (cini mi se) sigurno resavaju problem. Ja sam imao problem identican sa GF 5900.

Ja sam imao probleam sa 5600xt ali posle update drivera i patcha radi ok

Ne mogu da stavljam 56.xx jer mi se koju sa Tv-om pa se slika tripuje (verovali ili ne) mogu samo starije ili novije od te 56.xx.... npr. 66.93

Nisam znao za tu zakrpu, potrazicu je vecheras kad me bude malo bolje veza sluzila....

Nadam se da ce da upali...u svakom sluchaju HVALA narode :)

Haxli je napisao(la):
Ne mogu da stavljam 56.xx jer mi se koju sa Tv-om pa se slika tripuje (verovali ili ne) mogu samo starije ili novije od te 56.xx.... npr. 66.93

Nisam znao za tu zakrpu, potrazicu je vecheras kad me bude malo bolje veza sluzila....

Nadam se da ce da upali...u svakom sluchaju HVALA narode :)
Samo ti stavi zakrpu. Plavetnilo se pojavi kada imas ver 1.0 i drajvere novije od 58.xx tj neki iz serije 6x.xx
Samo ti skini zakrpu, izaberi UK, a ne USA ( kada te bude pitao za verziju igre)i ima da radi ;)

Nazad
Vrh Dno