Šta je novo?

FarCry patch 1.2 released!!!!!

zato dobijes PS3.0 koji okacis macku o rep :D

Ma igra i je i tako vec zastarela, uostalom ko je presao presao je nece zbog PS da prelazi opet...

Da ne otvaram novi thread, jel zna neko koja je konkretna razlika izmedju 3CD i DVD/6CD verzije? Primetio sam da je ova 3CD verzija (koja mi je veceras pala shaka) opasno kompresovana sa UHARC-om, pa me zanima da li ovde nesto nedostaje? Vidim, muzika je u Ogg a filmovi u Bink formatu, mozda ih je Myst malo rekompresovao...

PS. Na mojoj masini (Celeron 1.3GHz, 512MB SDRAM, Radeon 9000, WinXP&SP1, Katalisti 4.5) radi sasvim dobro i mnogo lepo izgleda (iako je sve na medium)... mogu misliti kako je na very high (ali ne smem da probam :d )...
Sada se vise uopste ne bojim da li ce mi Doom3 raditi :D

Zanimljivo dodali su quick save (bar tako pise), a ja sam to koristio jos sa 1.0 ali iz konzole...

@raspad-dečko: Tebe je neko definitivno lagao da ti je prodao Celeron! Uvalio ti kraden P4 2.4 provereno, pa ako veli da se oslobodi vruće robe :d ...

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Da ne otvaram novi thread, jel zna neko koja je konkretna razlika izmedju 3CD i DVD/6CD verzije? Primetio sam da je ova 3CD verzija (koja mi je veceras pala shaka) opasno kompresovana sa UHARC-om, pa me zanima da li ovde nesto nedostaje? Vidim, muzika je u Ogg a filmovi u Bink formatu, mozda ih je Myst malo rekompresovao...

PS. Na mojoj masini (Celeron 1.3GHz, 512MB SDRAM, Radeon 9000, WinXP&SP1, Katalisti 4.5) radi sasvim dobro i mnogo lepo izgleda (iako je sve na medium)... mogu misliti kako je na very high (ali ne smem da probam :d )...
Sada se vise uopste ne bojim da li ce mi Doom3 raditi :D

Meni je ortak rekao da je verzija na DVD-u bolje optimizovana, znaci verzija na 1 DVD-u, ne znam da li je to isto sto i 6 CD (jeste kolicinski ali ne znam sto se tice kvaliteta).

Inace, i ja igram sve na medium, voda Ultra high i mogu samo da zamislim kako izgleda sve na UH jer i ovako izgleda neverovatno! Stvarno prelepo!

Nego, stvarno mi je cudno da ti radi tako dobro... meni na 1800+ 512ddr i 9200 full nije mogla da se igra...

Ogi, to je zato sto tvoja karta podrzava dx9 a voodoo-ova ne pa njegova karta nista od naprednijih stvari ne renderuje a tvoja (nazalost, s'obzirom na snagu) da, tako da 2 karte slicne snage daju totalno razlicite performanse

OptiPlex je napisao(la):
Ogi, to je zato sto tvoja karta podrzava dx9 a voodoo-ova ne pa njegova karta nista od naprednijih stvari ne renderuje a tvoja (nazalost, s'obzirom na snagu) da, tako da 2 karte slicne snage daju totalno razlicite performanse

ne podrzava ni njegova, 9200 je isto dx8...

@thunderchase: reci, a! :d

Mare je napisao(la):
Zanimljivo dodali su quick save (bar tako pise), a ja sam to koristio jos sa 1.0 ali iz konzole...

Nevidjeno mi je potrebno to, reci mi kako se koristi.

Heh, koliko vidim patch 1.2 je povucen! Suvise problema...

http://www.farcry-thegame.com/uk/home.php

Friday 23.07.2004 Far Cry 1.2 patch withdrawn

Ubisoft has taken the decision to withdraw this patch due to issues experienced by a number of users. An official statement follows:
"Far Cry patch 1.2 has shown unexpected behaviour on specific hardware configurations. These matters are mainly due to incompatibilities with several optimisations brought lately to the code, with the intent to please a large number of users.
We're currently asking CRYTEK to work on delivering a new patch as soon as possible. Until then we have decided to remove the patch 1.2 from the official UbiSoft websites."

:zgran:
Sramota za igu koja treba da predstavlja reper za budućnost...

Pa razlika izmedju medium i very high je i do 5x manji fps... tako da ako radi na medium to nije neki extra rez... da radi bar sve na high sa 30 fps pa ajde... i na gf3 super ide na medium...

Mare je napisao(la):
Pa razlika izmedju medium i very high je i do 5x manji fps... tako da ako radi na medium to nije neki extra rez... da radi bar sve na high sa 30 fps pa ajde... i na gf3 super ide na medium...

Na GF3 i nema neke posebno uocljive vizuelne razlike izmedju medium i high setovanja. Verovatno tek iznad medium ukljucujes dx9 efekte koji su na GF3 isti i na medium. Ja sam FarCry presao na GF3 medium setovanjima (oko 35-45 fps), a na high je oko 25-35 fps.

Nazad
Vrh Dno