Šta je novo?

Far Cry problem ?

miksajlo

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2005
Poena
304
Radi se o sledecem : na 11. nivou, treba da odbranim Val od tamo nekih karakondzula, medjutim kada udjem tamo gde je ona,ne vidi me uopste; mislim da sam negde procitao da treba patch. O.K. ali kada hocu da instaliram patch, pojavi se poruka da nema nekog id broja, i odbija instalaciju! Help!

To je bag u igri. Resetuj nivo. Ako ti to ne pomogne, nadji na netu i otkljucaj sve nivoe i nastavi od sledeceg nivao, jer je tu bukvalno kraj nivoa, kad ubijes ona 2-3 sto skacu.

Naravno da nece da ti patchuje kad si krekovao igru... Morash ponovo da je instalirash ali bez kreka.. :)
Patch radi samo na nekrekovane igre... A kad je patchujesh tako netaknutu posle se snalazish...

Ako imas cd verziju na 3 cda, ne mozes je patchovati. Mozda postoji neki workaround, ali za 1.3 patch sumnjam.

ako ti je za sada jedini problem taj nivo, uradi ono sto ti gore napisah. Nisi prvi koji je imao takav problem.

Agilni je napisao(la):
Postoji resenje i za 3cd verziju, zove se regfix... progooglati malo moze svako.
Znam za taj reg fix,ali imam i problem sa varanjima,probao sam da preskocim taj nivo,ali kada probam da aktiviram varanja,nista se ne dogodi;jednostavno nista.Probacu da ponovo odigram taj nivo, ali kada eliminisem tu trojicu sto skacu,odvrnem ventil za vodu, i nivo vode se dize i idem u onaj otvor na plafonu,pobijem ostatak gamadi,ali nista.....

Finish...

Moj problem nema veze sa miksajlo-vim, ali posto je ovo najsveziji Far Cry post, pitacu ovde - da ne otvaram novi thread:

kada ubijem Doyle-a, krene (odjavni) video i odmah zaglavi (i izbaci i neku poruku o "critical error") :(
Sta se desava u tom video clip-u (ako moze da ga neko preprica)? Jos bolje, ima li negde da se skine sa Net-a?

Ne secamse tacno... ali... Pocnes i ti da mutiras... Posle se budis na probu, tamo je i Curica, usprican si sa anti mutagenom itd. Naravno tu su i fajlovi i spisi o projektu Far Cry...

Zasto vi koji ste presli taj nivo ili celu igricu jednostavno nadjete nivoe gde su sacuvani u direktorijumu igre i posaljete onima koji imaju problema sa tim i onda se samo to prekopira u taj isti direktorijum i automatski moze da predje na sledeci nivo ili na zadnji ako je cela igrica predjena tj.ako su nivoi otkljucani ja sam instalirao igricu sa INDENTICNOG diska kao i moj komsilja i on je imao taj problem a ja ne,uradili smo ovo gore navedeno i odmah je presao na sledeci nivo tako da cisto sumljam da to ima nekakve veze sa patchom mozda i ima ali ovo sto smo odradili sigurno pomaze!

Nazad
Vrh Dno